Меню
Your Cart

Специални предложения

Philips  AVENT Шише за хранене Natural 120ml - стъклено Philips  AVENT Шише за хранене Natural 120ml - стъклено
Горещо -20 %
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0435.002
Стъклено шише за хранене Natural 120ml С биберон Natural 0m+ за новороденоНАЙ-ЕСТЕСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА ХРАНЕНЕ С ШИШЕПредимстваИновативна анти-колик системаИновативната двойна анти-колик клапа намалява коликите и дискомфорта, като пропуска въздуха обратно в шишето, далеч от стомахчето на бебето.Естествено засукванеБиберонът с широка периферия, наподобяващ формата на гърдата, улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише. Спираловидният дизайн не позволява на биберона да се огъва или да потъва по време на хранене, а меката текстура максимално наподобява усещането за майчина гърда.Уникални венчелистчетаВенчелистчетата по периферията на биберона увеличават мекотата и гъвкавостта, без сплескване. Бебето се храни по-комфортно и е по-доволно.Висококачествено боросиликатно стъклоУстойчиво на температурен шок и високи температури; Подходящо за стерилизация в микровълно..
Цена: 15.92лв. Цена: 19.90лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0430.002
Philips AVENT Шише за хранене Natural 125 мл PPС биберон Natural 0m+ за новородено (1 дупка)НАЙ-ЕСТЕСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА ХРАНЕНЕ С ШИШЕПредимства Иновативна анти-колик система Иновативната двойна анти-колик клапа намалява коликите и дискомфорта,  като пропуска въздуха обратно в шишето, далеч от стомахчето на бебето. Естествено засукване Биберонът с широка периферия, наподобяващ формата на гърдата, улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише.  Спираловидният дизайн не позволява на биберона да се огъва или да потъва по време на хранене, а меката текстура  максимално наподобява усещането за майчина гърда.Уникални венчелистчетаВенчелистчетата по периферията на биберона увеличават мекотата и гъвкавостта, без сплескване. Бебето се храни по-комфортно и е по-доволно.ВАЖНО:С Шишетата Philips AVENT Natural използвайте само биберони Philips A..
Цена: 11.92лв. Цена: 14.90лв.
Philips AVENT Комплект за новородено Anti-Colic Airfree, с тренировъчно шише Philips AVENT Комплект за новородено Anti-Colic Airfree, с тренировъчно шише
Горещо -20 %
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0557.001
Комфортно хранене, без колики и раздразнение!Шише Philips AVENT Anti-Colic, с клапа AirFree™ , помага на Вашето бебе да поглъща по-малко въздух по време на хранене. Биберонът остава пълен с мляко, дори когато го държите хоризонтално за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, помага при проблеми като колики, газове и рефлукс.Клинично доказано е, че клапа Airfree помага за намаляването коликите и раздразнителността.Клапа Airfree се състои само от една част за лесно почистване и сглобяване.Ползване със или без клапата Airfree. Съвместима с Anti-Colic и Classic+ шишетата от 125мл, 260мл и 330мл.Ортодонтична залъгалка със симетрична форма от издръжлив, мек силикон, разработена за правилно развитие на устната кухина.Тренировъчно шише за преход към чаша – добавете дръжки към познатите шишета за по-лесен преход към неразливащи чаши.0% BPA (Би..
Цена: 58.40лв. Цена: 73.00лв.
Philips AVENT Комплект за новородено Anti-Colic, с клапа Anti-Colic Airfree Philips AVENT Комплект за новородено Anti-Colic, с клапа Anti-Colic Airfree
-20 % Не е наличен
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0556.001
Philips AVENT Комплект за новородено Anti-Colic с шишета, четка за почистване, залъгалка и клапа Airfree - Комфортно хранене, без колики и раздразнение!Шише Philips AVENT Anti-Colic, с клапа AirFree™ , помага на Вашето бебе да поглъща по-малко въздух по време на хранене. Биберонът остава пълен с мляко, дори когато го държите хоризонтално за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, помага при проблеми като колики, газове и рефлукс.Клинично доказано е, че клапа Airfree помага за намаляването коликите и раздразнителността* „Заключва“ млякото вътре и държи въздуха навън за лесно хранене в изправено положениеБиберонът остава пълен с мляко, а не с въздухКлапата се почиства и сглобява лесно; състои се само от една частФормата на биберони Classic е проектирана за безопасно засукване, а оребрената текстура не позволява смачкване по време на хра..
Цена: 58.40лв. Цена: 73.00лв.
Philips AVENT Комплект за новородено Natural PP Philips AVENT Комплект за новородено Natural PP
-20 % Не е наличен
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0460.003
Комплект за новородено Natural PP Philips AVENTВ този удобен комплект са включени 2 броя шишета 125ml Natural PP с биберони 0м+, 2 броя шишета 260 ml Natural PP с биберони 1м+, залъгалка за новородено и четка за почистване на шишета.Новият дизайн на шишетата Natural осигурява по-естествено хранене и улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише. Спираловидният дизайн на бибероните не позволява огъване или потъване по време на хранене, а още по-меката им текстура максимално наподобява усещането за майчина гърда. ХарактеристикиЕстествено засукване, благодарение на широкия биберон, имитиращ формата на гърдата - серия NaturalБлагодарение на широкия биберон, имитиращ формата на гърдата, комбинирането на кърмене и хранене с шише е по-лесно.Уникални венчелистчетаВенчелистчетата по периферията на биберона увеличават мекотата и гъвкавостта, без сплескване. Бебето се храни по-комфор..
Цена: 58.40лв. Цена: 73.00лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0436.002
Стъклено Шише за хранене Natural 240ml Philips AVENT С биберон Natural 1m+ SlowНАЙ-ЕСТЕСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА ХРАНЕНЕ С ШИШЕИновативна анти-колик системаИновативната двойна анти-колик клапа намалява коликите и дискомфорта, като пропуска въздуха обратно в шишето, далеч от стомахчето на бебето.Естествено засукванеБиберонът с широка периферия, наподобяващ формата на гърдата, улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише. Спираловидният дизайн не позволява на биберона да се огъва или да потъва по време на хранене, а меката текстура максимално наподобява усещането за майчина гърда.Уникални венчелистчетаВенчелистчетата по периферията на биберона увеличават мекотата и гъвкавостта, без сплескване.Бебето се храни по-комфортно и е по-доволно.Висококачествено боросиликатно стъклоУстойчиво на температурен шок и високи температури; Подходящо за стерилизация в микровълнов..
Цена: 19.12лв. Цена: 23.90лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0551.001
Шише за хранене с вентилационен отвор AirFree е създадено да помага на вашето бебе да поглъща по-малко въздух. Биберонът остава пълен с мляко дори когато го държите хоризонтално за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, помага при проблеми като колики, газове и рефлукс.• Заключва млякото вътре и държи въздуха навън за лесно хранене в изправено положение• Биберонът остава пълен с мляко, а не с въздух• Система против колики с доказано намаляване на коликите и раздразнението• Лесен за почистване и сглобяване, вентилационният отвор AirFree е от една част• Лесни за употреба• Форма на биберона, проектирана за безопасно засмукванеКлинични изследвания показват, че шише Philips AVENT Air-free намалява коликите и раздразнението.Как? Клапа в биберона не позволява образуването на вакуум, докато бебето пие, което позволява непрекъснато хранене. Това може д..
Цена: 19.12лв. Цена: 23.90лв.
Philips AVENT Шише за хранене AirFree 125 мл, 0м+ Philips AVENT Шише за хранене AirFree 125 мл, 0м+
Горещо -20 %
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0550.001
Шише за хранене с вентилационен отвор AirFree е създадено да помага на вашето бебе дапоглъща по-малко въздух. Биберонът остава пълен с мляко дори когато го държите хоризонталноза хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето,помага при проблеми като колики, газове и рефлукс.• Заключва млякото вътре и държи въздуха навън за лесно хранене в изправено положение• Биберонът остава пълен с мляко, а не с въздух• Система против колики с доказано намаляване на коликите и раздразнението• Лесен за почистване и сглобяване, вентилационният отвор AirFree е от една част• Лесни за употреба• Форма на биберона, проектирана за безопасно засмукванеКлинични изследвания показват, чешише Philips AVENT Air-free намаляваколиките и раздразнението. Как? Клапа вбиберона не позволява образуването навакуум, докато бебето пие, което позволяванепрекъснато хранене. Това може дапомогн..
Цена: 11.92лв. Цена: 14.90лв.
Philips AVENT Шише за хранене AirFree 260 мл, 1 м+ Philips AVENT Шише за хранене AirFree 260 мл, 1 м+
Горещо -20 %
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0552.001
Шише за хранене с вентилационен отвор AirFree е създадено да помага на вашето бебе да поглъща по-малко въздух. Биберонът остава пълен с мляко дори когато го държите хоризонтално за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, помага при проблеми като колики, газове и рефлукс.• Заключва млякото вътре и държи въздуха навън за лесно хранене в изправено положение• Биберонът остава пълен с мляко, а не с въздух• Система против колики с доказано намаляване на коликите и раздразнението• Лесен за почистване и сглобяване, вентилационният отвор AirFree е от една част• Лесни за употреба• Форма на биберона, проектирана за безопасно засмукванеКлинични изследвания показват, че шише Philips AVENT AirFree намалява коликите и раздразнението. Как? Клапа в биберона не позволява образуването на вакуум, докато бебето пие, което позволява непрекъснато хранене. Т..
Цена: 13.52лв. Цена: 16.90лв.
Philips AVENT Шише за хранене Anti-Colic 260мл - декорация ЖИРАФ Philips AVENT Шише за хранене Anti-Colic 260мл - декорация ЖИРАФ
Горещо -20 %
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0546.002
Шише за хранене 260мл. Anti-Colic Philips AVENT с Биберон Slow (с 2 дупки) (1м+) - декорация жирафСъс супер мек Биберон slow с бавен приток на мляко. Идеално, когато бебето се храни с повече от 125мл.        - Oт полипропилен        - BPA-freeПо-комфортно хранене с ритъм, определен от бебето- Лесно засукване, благодарение на уникалната клапа на биберонаНамалява раздразнителността и коликите - Клинично доказано, значително намалява раздразнителността Въздухът отива в шишето, а не в стомахчето на бебето - Уникална система против колики Лесно за хващане и държане във всяка посока- Ергономична форма за максимално удобствоДруги предимства- Лесна употреба и почистване, бързо и лесно сглобяване - Биберони с различна скорост на потока- Винаги използвайте адапторния ринг &..
Цена: 12.72лв. Цена: 15.90лв.
Philips AVENT Шише за хранене Anti-Colic 260мл - декорация МАЙМУНКА Philips AVENT Шише за хранене Anti-Colic 260мл - декорация МАЙМУНКА
Горещо -20 %
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0546.004
Шише за хранене 260мл. Anti-Colic Philips AVENT с Биберон Slow (с 2 дупки) (1м+) - декорация маймункаСъс супер мек Биберон slow с бавен приток на мляко. Идеално, когато бебето се храни с повече от 125мл.    - Oт полипропилен        - BPA-freeПо-комфортно хранене с ритъм, определен от бебето- Лесно засукване, благодарение на уникалната клапа на биберонаНамалява раздразнителността и коликите - Клинично доказано, значително намалява раздразнителността Въздухът отива в шишето, а не в стомахчето на бебето - Уникална система против колики Лесно за хващане и държане във всяка посока- Ергономична форма за максимално удобствоПо-комфортно хранене с ритъм, определен от бебето- Лесно засукване, благодарение на уникалната клапа на биберонаНамалява раздразнителността и коликите - Клинично доказано, значителн..
Цена: 12.72лв. Цена: 15.90лв.
Philips AVENT Шише за хранене Anti-Colic 260мл - декорация ПИНГВИН Philips AVENT Шише за хранене Anti-Colic 260мл - декорация ПИНГВИН
Горещо -20 %
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0546.006
Шише за хранене 260мл. Anti-Colic Philips AVENT с Биберон Slow (с 2 дупки) (1м+) - декорация пингвин Със супер мек Биберон slow с бавен приток на мляко. Идеално, когато бебето се храни с повече от 125мл. - Oт полипропилен- BPA-freeПо-комфортно хранене с ритъм, определен от бебето- Лесно засукване, благодарение на уникалната клапа на биберона Намалява раздразнителността и коликите - Клинично доказано, значително намалява раздразнителността Въздухът отива в шишето, а не в стомахчето на бебето - Уникална система против колики Лесно за хващане и държане във всяка посока- Ергономична форма за максимално удобствоДруги предимства- Лесна употреба и почистване, бързо и лесно сглобяване - Биберони с различна скорост на потока- Винаги използвайте адапторния ринг        Лесно засукване, благодарение на уникалната клапа на б..
Цена: 12.72лв. Цена: 15.90лв.
Показани 1 от 12 | 47 (4 Страници)