https://iventas.bg

Новини-Меню

Още с първата прегръдка, за много майки любовта към малката рожба среща тревогите от незнанието как да се грижим за бебето. Акушерката е първата, на която разчитаме за помощ и подкрепа. Наградите „Акушерка на годината” са изключителна възможност да открием онези от тях, които със своята всеотдайност и любов към професията са ни помогнали и да им признаем колко много им дължим.
 
Цел

Наградите „Акушерка на годината” имат за цел да отличат онези български акушерки, които всеотдайно помагат на майките в грижите за бебето и в преодоляването на трудностите при кърменето още от първите часове след раждането и по-нататък като успешно използват добри познания, опит и съвременни практики.

Категории

- Акушерка, имала решаваща роля за успешно начало и/или преодоляване на проблеми при кърменето (линк към номинираните в категорията)

- Акушерка, оказала подкрепа в раждането/грижите за бебето (линк към номинираните в категорията)


Награди за акушерките

Посещение на международен конгрес за акушерки през 2011 г. за победителките в двете категории

Награди за гласувалите и номиниралите

• Всички гласували или номинирали акушерка ще участват в томбола за 4 Комбинирани уреда за готвене на пара и Блендер PHILIPS AVENT.

• Ако акушерката, която са номинирали или за която са гласували спечели, имат възможност да спечелят Миниблендер с комплект за хранене PHILIPS AVENT.

• Ако историята, която са написали, бъде избрана като най-интересна, ще получат ваучер за покупка на стоки PHILIPS AVENT на стойност 300 лв.РЕГЛАМЕНТВиж финалистите, номинирани в категория:

Акушерка, имала решаваща роля за успешно начало и/или преодоляване на проблеми при кърменето

Акушерка, оказала подкрепа в раждането/грижите за бебето{backbutton}