https://iventas.bg

Новини-Меню

7 563 747 563На 19 февруари 2014 ергономичната и компактна количка IGO на Mutsy спечели наградата в категория "Мобилност" на Baby Innovation Award 2014.

Победителите бяха обявени на откриването на Negenmaandenbeurs – най-голямото търговско изложение за бебешки и детски стоки в Холандия.
Подборът преминава през три етапа. В първият етап, всички иновации се оценяват и тестват от експертно жури, състоящо се от представители на потребителски списания, агенция за безопасност на децата, асоциация на потребителите и агенции за дизайн. От номинираните 18 кандидати, след тестване и внимателно оценяване от практически експерти (т.е. МАЙКИ, избрани от “Ouders Van Nu” (Съвременни родители)), се избират победителите. В допълнение, потребителите имат възможност да 2b 560 751 560гласуват онлайн за 18-те номинирани.

Експертното жури и групата от потребители похвалиха ергономичната седалка на количката Mutsy IGO, при която ъгълът между седалката и облегалката е практически хоризонтален, когато е изцяло наклонена. Компактното сгъване на шасито заедно със седалката и ултралекият кош за новородено също убедиха журито. Групата потребители също се убедиха в предимствата на iGO.

Чудесна оценка получи моделът EVO от британския сайт Best Buggy.co.uk, чиято основна дейност е да помогне в избора на количка за бъдещи родители. Сайтът предоставя подробна информация за различни модели колички с включена  статистика и преглед на функционалността, на базата на която се прави оценка на определен модел.

Best Buggy е направил пълен преглед на Mutsy  EVO и тяхната оценка е следната:

„Mutsy EVO е фантастична детска количка. Лека, компактна в сгънато положение, лесна за бутане и с отлична седалка. Висококачествени материали, дръжка от изкуствена кожа и акцент в детайла, всичко това прави Mutsy Evo наистина отлична количка, при това на добра цена”.

1 562 750 562Mutsy Evo pacific Best Buggy