https://iventas.bg

Новини-Меню


Награждаването беше част от официалната церемония на II САГБАЛ Шейново за отбелязване на професионалния празник на акушерите в България. На празника присъстваха  видни гости, сред които кмета на гр. София г-жа Йорданка Фандъкова, Д-р Лъчезар Иванов, Зам.-председател на Народното събрание и председател на Здравната комисия, Д-р Нели Нешева, главен секретар към Министерството на здравеопазването и др.


От ляво на дясно: Д-р Лъчезар Иванов, Д-р Румен Велев, зам.-директор по медицинската част на САГБАЛ Шейново, Д-р Иван Костов, изпълнителен директор на САГБАЛ Шейново и Д-р Нели Нешева

Наградените в двете категории:

 „Акушерка, водила най-много раждания” през 2009 г е Надка Борисова Пенева – АГ Болница, гр. Варна, водила 254 раждания за 2009 г.


Надка Пенева е водила най-много раждания през 2009.

 „Акушерка, събрала най-много гласове от мнения на майки и бременни през 2009 г “ е Екатерина Антонова – МБАЛ Пазарджик – АД.  В тази категория 102 майки номинираха общо 52 акушерки от 12 града в страната, като победителката събра 25 от гласовете.


Екатерина Антонова от Пазарджик получи приза на майките.

Голямата награда за двете акушерки е посещение на международния конгрес за акушерки в Страсбург, Франция „Birth Is a Human Rights Issue” в края на годината.
Конкурсът е част от политиката на Philips AVENT в подкрепа на кърменето, популяризиране на уникалната полза от него и насърчаване на майките в техния избор. Затова и отделенията, където работят двете отличени акушерки, ще получат като подарък специални столове за кърмене.

Наградените родилки, дали гласа си за номинираните акушерки:

Монитор DECT Philips AVENT SCD 510 спечелиха:

Теодора Василева, Велико Търново
Йорданка Димитрова, Пловдив
Ивана Пепечкова, Пазарджик
Ваня Ингилизова, София

Електронна рамка за снимка Philips спечели:

Нина Николова, Пазарджик

Bаучер за покупка на стоки Philips AVENT на стойност 300 лв и публикация на писмото в сп.”9 месеца” спечели: Надежда Пеева, гр.Варна, номинирала ак. Величка Добрева, СБАГАЛ „Проф.д-р Димитър Стаматов-Варна ЕООД”

„Защо вашата акушерка заслужава да бъде „Акушерка на Philips AVENT за 2009-та година?”:


ак. Величка Добрева

Надежда Пеева и малкият
Симеон
„Ивентас” ЕООД  е официален дистрибутор за България на марките Philips AVENT, Phil&Teds, Tiny Love, Mutsy и Baby Art. Портфолиото от луксозни бебешки марки позволява на фирмата да предложи на своите клиенти висок клас бебешки продукти, които се отличават по качество, иновации, дизайн и функционалност.

Philips AVENT е част от Royal Philips Electronics и наследник на AVENT. От създаването си през 1984 г. AVENT разработват и произвеждат продукти, вдъхновени от природата и резултат на обширни клинични изследвания и тестове. Като част от Philips, Philips AVENT продължават да създават решения, които правят храненето и грижата за здравето на бебето по-лесни и безопасни.
{backbutton}