Меню
Количка

Слънчобрани, комарници

Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран за детска количка Vibe Mesh - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечкитеИзработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%Специално оразмерен за основната седалка на детски колички Phil&Teds Vibe и Phil&Teds Verve..
Цена: 68.00 лв
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран за детска количка с две седалки Vibe Mesh - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечкитеИзработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%Специално оразмерен за детски колички Phil&Teds Vibe и Phil&Teds Verve с две седалкиПодходящ за всички колички Phil&Teds с две седалки inline™ модели до 2019 г..
Цена: 96.00 лв
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Двоен слънчобран Dash Mesh - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечките.Изработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%Подходящ за всички детски колички Phil&Teds inline™ с две седалки, модели до 2019 г..
Цена: 69.00 лв
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечкитеИзработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и uv филтър 81%Подходящ за детски колички Phil&Teds Classic и Sport (3-колка)..
Цена: 46.00 лв
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран за детска количка с две седалки Предпазва чувствителните очички на бебето от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и в същото време го предпазва от ухапвания от комари, мухи и други насекоми Изработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%Подходящ за детски колички Phil&Teds Classic и Sport с 2 седалки..
Цена: 34.50 лв
Марка: Mountain Buggy
Слънчобран и комарник за количка е идеалният аксесоар за лятото на детска количка за две деца със седалки Mountain Buggy DuetСлънчобранът Mountain Buggy Mesh Cover предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми, силната слънчева светлина и лек вятър. Спокойно можете да излезете с детето сред природата. Слънчобранът и комарникът Mountain Buggy Mesh Cover ще направят разходката приятна и безопасна.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Слънчобранът и комарникът Mountain Buggy Mesh Cover се монтира лесно и бързоЗдрава, но лека мрежа, която пасва идеално на двойната седалка на количка за близнаци Mountain Buggy DuetЛесно се поставя на количкатаУдобен достъп до бебетата в количката благодарение на възможността за отваряне на слънчобрана отпред с помощта на ципСъвместим само с двойната седалка на количка за близнаци Mountain Buggy Duet..
Цена: 189.00 лв
Марка: Mountain Buggy
Слънчобран и комарник за количка е идеалният аксесоар за лятото на детска количка за близнаци Mountain Buggy Nano DuoСлънчобранът предлага оптимална защита на бебетата в детската количка Mountain Buggy Nano Duo срещу всякакви насекоми, силната слънчева светлина и лек вятър. Спокойно можете да излезете с децата сред природата. Слънчобранът и комарникът ще направят разходката приятна и безопасна.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Слънчобранът и комарникът Mountain Buggy Nano Duo се монтира лесно и бързоЗдрава, но лека мрежа, която пасва идеално на двойната седалка на количка за близнаци Mountain Buggy Nano DuoЛесно се поставя на количката с помощта на велкро лентаСъвместим с количка за близнаци Mountain Buggy Nano Duo* Поради вентилационните отвори в слънцезащитната мрежа е препоръчително да използвате и слънцезащитни продукти...
Цена: 78.00 лв
Марка: Mountain Buggy
Слънчобран и комарник за количка е идеалният аксесоар за лятото на детска количка Mountain Buggy Urban Jungle™ Слънчобранът предлага оптимална защита на бебето в детската количка Mountain Buggy Urban Jungle™ срещу всякакви насекоми, силната слънчева светлина и лек вятър. Спокойно можете да излезете с детето сред природата. Слънчобранът и комарникът ще направят разходката приятна и безопасна. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Слънчобранът и комарникът Mountain Buggy Urban Jungle™ се монтира лесно и бързо Здрава, но лека мрежа, която пасва идеално на седалката на детската количка Mountain Buggy Urban Jungle™ Лесно се поставя върху сенника на количката Предпазва светналите очички на детето от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечкитеИзработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%. Трайно и износоустойчиво защитно покритие  Отваряне с цип на ..
Цена: 119.00 лв
Phil & Teds Слънчобран Dash Mesh Phil & Teds Слънчобран Dash Mesh
Не е наличен
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран и комарник за детска количка със седалка Dash Слънчобран и комарник за седалка на детската количка Phil&Teds Dash е полезен аксесоар за лятото. Предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си в близката детска градинка, парка и крайбрежната морска алея.Характеристики: Предпазва детските очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечките Изработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81% Специално оразмерен за основната седалка на детска количка Phil&Teds Dash..
Цена: 58.00 лв
Комарник за кош за новородено за количка Mutsy ICON
Не е наличен
Марка: Mutsy
Комарник за кош за новородено Mutsy ICON предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Kомарникът за кошът за новородено Mutsy ICON ще осигури приятна и безопасна разходка. Характеристики: Kомарникът на кошът за новородено Mutsy ICON се монтира лесно и бързо Благодарение на еластичния материал, мрежата пасва иделано на количка Mutsy ICON Комарникът е направен от дишаща материя и носи усещане за прохлада Поддържа се лесно Осигурява оптимална защита срещу комари и насекоми Осигурява спокоен сън за бебето..
Цена: 37.00 лв
Слънчобран и комарник за седалка Mutsy ICON
Не е наличен
Марка: Mutsy
Слънчобран и комарник за седалка Mutsy ICON е идеалният аксесоар за лятото на детска количка Mutsy ICON Предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Слънчобранът и комарникът Mutsy ICON ще направят разходката приятна и безопасна. Характеристики: Слънчобранът и комарникът Mutsy ICON се монтира лесно и бързо Благодарение на еластичния материал, мрежата пасва идеално на седалката на детска количка Mutsy ICON Направен от дишаща материя и носещ усещане за прохлада. Поддържа се лесно. Предпазва детето ви от вредните UV лъчи Лесно се поставя на количката Може да се използва за количката в седнало или легнало положение на седалката, благодарение на възможността за разширяване на слънчобрана с помощта на цип Съвместим само със седалка Mutsy ICON ..
Цена: 59.00 лв
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)