Меню
Your Cart

Контейнери за кърма и храна

Контейнери за кърма и храна
Марка: Philips AVENT
ПОДХОДЯЩИ ЗА МНОГОКРАТНА СТЕРИЛИЗАЦИЯ, ЗАМЕНЯТ СЕ, КОГАТО СЕ ПОХАБЯТПОДХОДЯЩИ ЗА ЗАТОПЛЯНЕ В МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА МОГАТ ДА СЕ РЕЦИКЛИРАТИзцедете кърмата директно в Чашите за съхранение с помощта на Помпата за изцеждане Philips AVENT. Чашите за съхранение трябва да се стерилизират преди употреба. Те са стабилни, здрави, удобни за поставяне една върху друга - идеални за съхранение в хладилник или фризер и при транспортиране, защото херметичните капачки не позволяват протичане. Могат да се надписват с молив или маркер. Подходящи са за многократна стерилизация и се заменят, когато се похабят. Капачките са за многократна употреба.Стерилизирайте преди всяка следваща употреба.Съдържание: 5 контейнера 180мл., 5 капачкиСъобразен с EN 14350.Състав: полипропилен...
Цена: 17.90лв.
Марка: Philips AVENT
·ПОДХОДЯЩИ ЗА МНОГОКРАТНА СТЕРИЛИЗАЦИЯ, ЗАМЕНЯТ СЕ, КОГАТО СЕ ПОХАБЯТ·ПОДХОДЯЩИ ЗА ЗАТОПЛЯНЕ В МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА ·МОГАТ ДА СЕ РЕЦИКЛИРАТИзцедете кърмата директно в Чашите за съхранение с помощта на Помпата за изцеждане Philips AVENT. Чашите за съхранение трябва да се стерилизират преди употреба. Те са стабилни, здрави, удобни за поставяне една върху друга - идеални за съхранение в хладилник или фризер и при транспортиране, защото херметичните капачки не позволяват протичане. Могат да се надписват с молив или маркер. Подходящи са за многократна стерилизация и се заменят, когато се похабят. Капачките и адапторите са за многократна употреба.Стерилизирайте преди всяка следваща употреба.Чашите за съхранение са идеално допълнение на Шишето за хранене Philips AVENT, защото могат да се използват със същия Биберон, намаляващ коликите.Съдържа..
Цена: 33.90лв.
Philips AVENT Контейнери за Уред за готвене на пара и блендер 4-в-1, 2 бр./оп.
Горещо Не е наличен
Марка: Philips AVENT
-Съдове за съхранение, размразяване и претопляне-за многократна употреба-за употреба с Уред за готвене на пара и блендер 4 в 1-2 бр./оп...
Цена: 19.90лв.
Марка: Philips AVENT
С тази малка кутия можете удобно да пренасяте в самостоятелни отделения три предварително измерени порции сухо мляко. Когато сте готови за хранене, само отворете капака и изсипете сухото мляко в шишето с преварена и охладена вода, както обикновено. Производителите на бебешко сухо мляко препоръчват храната да се приготвя непосредствено преди хранене, за да се избегне рискът от разваляне. Отстранете вътрешната част, за да използвате разпределителя като кутия или контейнер...
Цена: 14.40лв.
Марка: Tommee Tippee
Съхранявайте лесно домашно приготвената храна с Големите контейнери за храна с капак Explora. Контейнерите са идеални за съхранение на по-големи порции: пригответе пюретата в блендера за бебешка храна, след това замразете неизползваната част за по-късно. Меката основа за натискане помага да извадите порцията от контейнера.  ·     2x 120ml контейнери с непротичащи капачки ·     Лесно могат да се подреждат в хладилник или фризер ·     Меки основи за натискане ·     По-голям размер за по-големи порции ·     Безопасни за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизатори ·     Подходяща за бебета на възраст 4 месеца +·     Без BPA Съдържание: 2 x 120ml Големи контейнери с ка..
Цена: 9.52лв. Цена: 11.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Диспенсъри за сухо мляко Closer to Nature се поставят в шишетата Closer to Nature 260ml за удобно смесване и хранене по всяко време.Като първите диспенсъри за сухо мляко, които се поставят вътре в шишето, тези уникални контейнери пестят място, когато сте навън и побират до 8 мерителни лъжици сухо мляко, готово за смесване по всяко време.·  Идеални за пътуване и разходка·  Измервате сухото мляко предварително·  Приготвяте млякото както и когато имате нужда от него·  Смесвайте прясна порция всеки път·  Спестява време и отпадъци, безопасно и хигиенично·  Подходящи за хранене на бебета от 0 месеца +·  Без BPAСъдържание: 6 x Диспенсъра за сухо мляко..
Цена: 13.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Капак за съхранение на кърма (4бр./оп.)Съхранявайте кърмата си безопасно и удобно с Капачките за съхранение на кърма Closer to Nature. Капачките пасват на всички размери шишета Closer to Nature, като ги прави безопасен и удобен вариант за съхранение на кърмата. Подходящи са за прибиране както в хладилник, така и във фризер.·   Удобни и пестящи пространство ·   Пасват на всички размери шишета Closer to Nature·   Подходящи за хладилник и фризер ·   Безопасни за употреба в миялна, микровълнова фурна и в стерилизатори ·    Без BPAСъдържание: 4 x Капачки за съхранение на кърма..
Цена: 10.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Контейнерите за съхранение на кърма Closer to Nature позволяват да събирате, измервате, етикирате и съхранявате изцедената си кърма. Тези контейнери пасват точно на гърлото на шишетата Closer to Nature, за да събирате кърма по време на изцеждане с която и да е от помпите за кърма на марката. Само изваждате контейнера, етикирате и прибирате в хладилник или фризер. ·   60ml вместимост·   Изцеждайте директно в контейнера ·   Подходящи за хладилник и фризер ·   Безопасни за употреба в миялна, микровълнова фурна и в стерилизатори ·   Без BPAСъдържание: 4 x Контейнери за съхранение на кърма..
Цена: 9.90лв.
Tommee Tippee Стартов комплект за захранване Hello Food 4м+ Tommee Tippee Стартов комплект за захранване Hello Food 4м+
-20 % Не е наличен
Марка: Tommee Tippee
Насладете се на времето за хранене и сведете бъркотията до минимум!Вашият мъник вече жадува за нови вкусове и преживявания? Стартовият комплект съдържа всичко необходимо, за да започнете захранването на Вашето бебе. Той е пълен с практични и ярки продукти, за да улесни прехода към новата храна по забавен начин.Съдържа:2 x купички за хранене2 x лъжици с мек връх2 x контейнери за съхранение на храна1 x неразливаща се чаша с мек накрайник1 x мек лигавник-руло..
Цена: 31.92лв. Цена: 39.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Торбички-пликове за съхранение на кърма Tommee Tippee, 36 броя, 350 млTорбичките за кърма са предварително стерилизирани, което позволява да излеете изцедената кърма директно в торбичката без да е необходима предварителна стерилизация.Торбички Tommee Tippee предлагат лесно и удобно съхранение, защото са разработени с двоен уплътнител в горната част, който гарантира, че кърмата няма да се разлее или изтече. Използването е лесно като с тяхна помощ ще можете да съхранявате във фризера повече кърма, тъй като те заемат по-малко място. В същото време ще размразявате кърмата по-бързо от използването на контейнер. Торбичките за съхранение на кърма във фризер или хладилник не съдържат Бисфенол А.Опаковката включва 36 торбички х 350 мл...
Цена: 27.00лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)