Меню
Your Cart

Контейнери за кърма и храна

Контейнери за кърма и храна
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0471.001
С контейнери за съхранение VIA Philips AVENT съхранението на кърмата или бебешка храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно.Без суматоха и опасност от разливане при пренасяне благодарение на капачките с винт. Контейнерите за съхранение VIA Philips AVENT могат да се подредят стабилно един върху друг, и така спестяват място в хладилника.Могат да бъдат лесно надписани и поставени в хладилника или замразени във фризера, благодарение на което винаги ще имате готова кърма за хранене на бебето.Контейнерите за съхранение VIA Philips AVENT са съвместими с помпите за изцеждане на кърма Philips AVENT и дават възможност да изцеждате кърмата си директно в контейнера, след това да поставете биберон и да храните бебето, без необходимост от преливане в шише. Контейнерите за съхранение VIA Philips AVENT са подходящи за многократна употреба. Когато започнат да дават някакви признаци на ..
Цена: 33.90лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0473.001
С контейнери за съхранение VIA Philips AVENT съхранението на кърмата или бебешка храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно.Без суматоха и опасност от разливане при пренасяне благодарение на капачките с винт. Контейнерите за съхранение VIA Philips AVENT могат да се подредят стабилно един върху друг, и така спестяват място в хладилника. Могат да бъдат лесно надписани и поставени в хладилника или замразени във фризера, благодарение на което винаги ще имате готова кърма за хранене на бебето.Контейнерите за съхранение VIA Philips AVENT са съвместими с помпите за изцеждане на кърма Philips AVENT и дават възможност да изцеждате кърмата си директно в контейнера, след това да поставете биберон и да храните бебето, без необходимост от преливане в шише.  Контейнерите за съхранение VIA Philips AVENT са подходящи за многократна употреба. Когато започнат да дава..
Цена: 17.90лв.
Philips AVENT Контейнери за Уред за готвене на пара и блендер 4-в-1, 2 бр./оп.
Горещо Не е наличен
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0452.001
-Съдове за съхранение, размразяване и претопляне-за многократна употреба-за употреба с Уред за готвене на пара и блендер 4 в 1-2 бр./оп...
Цена: 19.90лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0038.001
С тази малка кутия можете удобно да пренасяте в самостоятелни отделения три предварително измерени порции сухо мляко. Когато сте готови за хранене, само отворете капака и изсипете сухото мляко в шишето с преварена и охладена вода, както обикновено. Производителите на бебешко сухо мляко препоръчват храната да се приготвя непосредствено преди хранене, за да се избегне рискът от разваляне. Отстранете вътрешната част, за да използвате разпределителя като кутия или контейнер...
Цена: 14.40лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0118
Съхранявайте лесно домашно приготвената храна с Големите контейнери за храна с капак Explora. Контейнерите са идеални за съхранение на по-големи порции: пригответе пюретата в блендера за бебешка храна, след това замразете неизползваната част за по-късно. Меката основа за натискане помага да извадите порцията от контейнера.  ·     2x 120ml контейнери с непротичащи капачки ·     Лесно могат да се подреждат в хладилник или фризер ·     Меки основи за натискане ·     По-голям размер за по-големи порции ·     Безопасни за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизатори ·     Подходяща за бебета на възраст 4 месеца +·     Без BPA Съдържание: 2 x 120ml Големи контейнери с ка..
Цена: 11.90лв.
Tommee Tippee Диспенсър за сухо мляко, 6 бр./оп. Tommee Tippee Диспенсър за сухо мляко, 6 бр./оп.
Не е наличен
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0078
Диспенсъри за сухо мляко Closer to Nature се поставят в шишетата Closer to Nature 260ml за удобно смесване и хранене по всяко време.Като първите диспенсъри за сухо мляко, които се поставят вътре в шишето, тези уникални контейнери пестят място, когато сте навън и побират до 8 мерителни лъжици сухо мляко, готово за смесване по всяко време.·  Идеални за пътуване и разходка·  Измервате сухото мляко предварително·  Приготвяте млякото както и когато имате нужда от него·  Смесвайте прясна порция всеки път·  Спестява време и отпадъци, безопасно и хигиенично·  Подходящи за хранене на бебета от 0 месеца +·  Без BPAСъдържание: 6 x Диспенсъра за сухо мляко..
Цена: 13.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0045
Контейнерите за съхранение на кърма Closer to Nature позволяват да събирате, измервате, етикирате и съхранявате изцедената си кърма. Тези контейнери пасват точно на гърлото на шишетата Closer to Nature, за да събирате кърма по време на изцеждане с която и да е от помпите за кърма на марката. Само изваждате контейнера, етикирате и прибирате в хладилник или фризер. ·   60ml вместимост·   Изцеждайте директно в контейнера ·   Подходящи за хладилник и фризер ·   Безопасни за употреба в миялна, микровълнова фурна и в стерилизатори ·   Без BPAСъдържание: 4 x Контейнери за съхранение на кърма..
Цена: 9.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0124
Насладете се на времето за хранене и сведете бъркотията до минимум!Вашият мъник вече жадува за нови вкусове и преживявания? Стартовият комплект съдържа всичко необходимо, за да започнете захранването на Вашето бебе. Той е пълен с практични и ярки продукти, за да улесни прехода към новата храна по забавен начин.Съдържа:2 x купички за хранене2 x лъжици с мек връх2 x контейнери за съхранение на храна1 x неразливаща се чаша с мек накрайник1 x мек лигавник-руло..
Цена: 39.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0049
Торбички-пликове за съхранение на кърма Tommee Tippee, 36 броя, 350 млTорбичките за кърма са предварително стерилизирани, което позволява да излеете изцедената кърма директно в торбичката без да е необходима предварителна стерилизация.Торбички Tommee Tippee предлагат лесно и удобно съхранение, защото са разработени с двоен уплътнител в горната част, който гарантира, че кърмата няма да се разлее или изтече. Използването е лесно като с тяхна помощ ще можете да съхранявате във фризера повече кърма, тъй като те заемат по-малко място. В същото време ще размразявате кърмата по-бързо от използването на контейнер. Торбичките за съхранение на кърма във фризер или хладилник не съдържат Бисфенол А.Опаковката включва 36 торбички х 350 мл...
Цена: 27.00лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0077
Капак за съхранение на кърма (4бр./оп.)Съхранявайте кърмата си безопасно и удобно с Капачките за съхранение на кърма Closer to Nature. Капачките пасват на всички размери шишета Closer to Nature, като ги прави безопасен и удобен вариант за съхранение на кърмата. Подходящи са за прибиране както в хладилник, така и във фризер.·   Удобни и пестящи пространство ·   Пасват на всички размери шишета Closer to Nature·   Подходящи за хладилник и фризер ·   Безопасни за употреба в миялна, микровълнова фурна и в стерилизатори ·    Без BPAСъдържание: 4 x Капачки за съхранение на кърма..
Цена: 10.90лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)