https://iventas.bg

Банер
Mountain Buggy | Бебешки и детски онлайн магазин ИВЕНТАС

Детска количка Urban Jungle Luxury Collection Pepita PT-0185

  • цена: 1 599,00лв.
SKU: PT-0185-Pepita
Луксозната Mountain Buggy Urban Jungle Luxury Collection осигурява максимална защит и комфорт на малкото дете, преминавайки безпроблемно през всякакви терени.


Луксозният дизайн на количката е подсилен от покритите с изкуствена кожа дръжка и предпазен борд. Детска количка Urban Jungle е снабдена с регулируем предпазен 5-точков колан, който се откопчава лесно и бързо чрез натискането на един бутон. За да може да разнообразявате външния вид на своята детска количка, Urban Jungle е снабдена с двулицево матраче. Сенникът, със слънцезащитен фактор UPF 50+ е с допълнителна защита от слънчевите лъчи и спрозорче, през което да наблюдавате бебчето, затварящо се безшумно с магнити. Ъгълът на наклон на седалката за след 6 месеца се регулира лесно и бързо, като разкачите ремъците намиращи се от долната страна на седалката. Седалката може да бъде поставяна и в хоризонтално положение.


Характеристики:

регулиращ се наклон на седалката
двулицев матрак
предпазен борд
регулируем 5-точков колан
сенник със защита от от слънчеви лъчи UPF 50+

Лекото алуминиево шаси и перефектния дизайн с правилно разпределение на теглото, за по-лесно повдигане на предното колело, превръщат Urban Jungle в перфектната количка с 3 колела. Благодарение на подобрените амортисьори на задните колела и предното въртящо се колело на 360°, с лесен механизъм за застопоряване, правят детска количка Mountain Buggy Urban Jungle Luxury Collection подходяща за всякакви терени. Дръжката на количката се регулира в няклко различни височини. Спирачната система е разполжена от дясната страна на дръжката, така че да имате лесен достъп по всяко време. Спирачката е снабедма със зелен (go) и червен (stop) индикатор. Багажникът на количката е голям, с 10 кг капацитет и е снабден с джобчета за по-добра организация на бебешките принадлежности и аксесоари.Характеристики:

леко алуминиево шаси
регулируема дръжка във височина
спирачка, разположена на дръжката
голям багажник -капацитет 10 кг
окачване на задните колела
3 X 12" помпащи се гуми
въртящо се предно колело на 360°, с лесен и удобен механизъм за застопоряване
лесно и бързо сгъване само с една ръка
Върху шасито на детска количка Urban Jungle могат да бъдат поставени кош за новородено Carrycot Plus и столче за кола, посредством адаптери (купуват се отделно).


Комплектът включва:

шаси
седалка за след 6 месеца
чанта с клипс за закачане на дръжката на количката
матраче за повиване

Приложен видео файл

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.