https://iventas.bg

Серия Igo | Mutsy

Седалка и сенник iGO Urban Nomad колекция 2017

  • цена: 497,00лв.
:

SKU: MT - 0067-Urban Nomad
Седалка и сенник iGO Urban Nomad

Моля, попитайте ни за налични цветове!

Модерен дизайн: Всички модули на количката Mutsy IGO Urban Nomad – шаси, кош за новородено, седалка+сенник, спален чувал, чанта, столче за кола  са дизайнерски съчетани в стил Urban Nomad. Mutsy IGO Urban Nomad предлага два цвята на шасито - стандартен сив цвят и черен цвят. Текстилната част на Mutsy IGO Urban Nomad е в цветове Dark Grey и White&Blue. От 2015 година има и нови цветове.

Ергономичност:
 Облегалките на гърба и крачетата могат да се нагласяват в различни положения. Това е много важно за здравето на детето Ви, защото малки деца не трябва да седят в едно и също положение за дълго време. Сенникът на седалката може да се удължи, ако я ползвате в наклонено положение или искате да защитите детето си от ярката слънчева светлина. Благодарение на двуслойната задна част на сенника, седалката е винаги добре проветрена. Върху шасито седалката може да се поставя както в посока напред, така и към родителя.
Инструментите за регулиране на седалката се намират високо на гърба й, за да можете да ги достигате по-лесно. Нагласете дръжката в най-удобната за Вас височина с удобния бутон.  

Практичност: 
Шасито iGO се сгъва лесно заедно със седалката. Резултатът е много компактен и лесно преносим пакет.

Тегло:
 4,3 кг

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.