https://iventas.bg

Серия Igo | Mutsy

Шаси iGO Air MT-0075-AIR STANDART

  • цена: 869,00лв.
SKU: MT-0075-AIR

Шаси iGO lite

Моля, попитайте ни за налични цветове!


Съвместимост

Количката Mutsy Igo е идеална за родителите, които предпочитат удобството и стила. Към шасито могат да се добавят различни приставки: 

  • Олекотен кош за новородено LITE
  • Стандартен кош за новородено COMFORT (не е наличен)
  • Седалка със сенник и предпазна рамка (бъмпер)
  • Столче за кола Safe2go, група 0+
  • Столче за кола Traveller, група 0+
  • Столче за кола Maxi-Cosi, група 0+

Ергономичност

За Вашето дете: Облегалките на гърба и крачетата могат да се нагласяват в различни положения. Това е много важно за здравето на детето Ви, защото малки деца не трябва да седят в едно и също положение за дълго време. Сенникът на седалката може да се удължи, ако я ползвате в наклонено положение или искате да защитите детето си от ярката слънчева светлина. Благодарение на двуслойната задна част на сенника, седалката е винаги добре проветрена. Върху шасито седалката може да се поставя както в посока напред, така и към родителя.

За Вас: кошът за новородено се поставя на високо положение върху шасито. Това позволява да не напрягате гърба си, когато вдигате детето от коша. Инструментите за регулиране на седалката се намират високо на гърба й, за да можете да ги достигате по-лесно. Нагласете дръжката в най-удобната за Вас височина с удобния бутон. Шасито Igo (особено в комбинация с гумите от пяна и лекия кош за новородено LITE) е леко като перце и това го прави дори още по-лесно за употреба.

Практичност

Шасито Igo се сгъва лесно заедно със седалката. Резултатът е много компактен и лесно преносим пакет. Искате дори по-малки размери? Няма проблеми: само с едно движение на китката можете да свалите колелата (а след това да ги сложите обратно също толкова лесно). Благодарение на заключващия механизъм за сгънато положение, шасито Igo остава компактно и сгънато по време на пренасяне.

Колелата имат два варианта: изключително добре поемащи вибрациите надуваеми гуми или много леки ненадуваеми гуми от полиуретанов материал. Всички предни колела могат да завиват на 360°. Надуваемите колела са идеални за неравни повърхности.

 

Приложен видео файл

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.