https://iventas.bg

Серия Igo | Mutsy

Шаси iGO REFLECT Cosmo MT-0081-REFLECT COSMO

  • цена: 979,00лв.
SKU: MT-0081-REFLECT COSMO

Шаси iGO Reflect

Моля, попитайте ни за налични цветове!


Съвместимост

Количката Mutsy iGO е идеална за родителите, които предпочитат удобството и стила. Към шасито могат да се добавят различни приставки: 

  • Олекотен кош за новородено
  • Олекотен кош за новородено Reflect Cosmo - със светлокафяви елементи от еко кожа
  • Седалка със сенник и предпазна рамка (бъмпер) Reflect Cosmo - със светлокафяви елементи от еко кожа
  • Столче за кола Safe2go, група 0+
  • Столче за кола Maxi-Cosi, група 0+

Ергономичност
За Вашето дете: Облегалките на гърба и крачетата могат да се нагласяват в различни положения. Това е много важно за здравето на детето Ви, защото малки деца не трябва да седят в едно и също положение за дълго време. Сенникът на седалката може да се удължи, ако я ползвате в наклонено положение или искате да защитите детето си от ярката слънчева светлина. Благодарение на двуслойната задна част на сенника, седалката е винаги добре проветрена. Върху шасито седалката може да се поставя както в посока напред, така и към родителя.

За Вас: кошът за новородено се поставя на високо положение върху шасито. Това позволява да не напрягате гърба си, когато вдигате детето от коша. Инструментите за регулиране на седалката се намират високо на гърба й, за да можете да ги достигате по-лесно. Нагласете дръжката в най-удобната за Вас височина с удобния бутон. Шасито iGO е леко като перце и това го прави дори още по-лесно за употреба.

Практичност
Шасито iGO се сгъва лесно заедно със седалката. Резултатът е много компактен и лесно преносим пакет. Искате дори по-малки размери? Няма проблеми: само с едно движение на китката можете да свалите колелата (а след това да ги сложите обратно също толкова лесно). Благодарение на заключващия механизъм за сгънато положение, шасито Igo остава компактно и сгънато по време на пренасяне. Във варианта Urban Nomad шасито е снабдено с амортисьори, които помагат да се поемат вибрациите от неравностите.

Колелата имат два варианта: изключително добре поемащи вибрациите надуваеми гуми или много леки ненадуваеми гуми от полиуретанов материал. Всички предни колела могат да завиват на 360°. Надуваемите колела са идеални за неравни повърхности. За употреба в града или ако искате количката Ви да е максимално олекотена, изберете ненадуваемите гуми.

Новата серия Reflect с тъмнокафяви елементи от еко кожа се предлага в три цвята на шасито (сребрист, тъмносив и черен), както и в специално издание Reflect Cosmo - сребристо шаси със светлокафява дръжка. Предлаганите цветове за аксесоарите - седалка, кош за новородено, столче за кола Safe2go, чанта, спален чувал, чадър - са Reflect Dark Grey и Reflect White&Black, както и Cosmo Black.

Технически данни

 Тегло
Шаси + ненадуваеми гуми 8,4 кг
Седалка 4,3 кг
Кош за новородено 3,9 кг
   


   
 ДължинаШиринаВисочина
Разгънато шаси 80 см 58 см 110 см
Сгънато шаси 70 см 58 см 39 см
Кош за новородено 82 см 42 см 58 см


Колекция Reflect е нова премиум линия, вдъхновена от иновативните технически платове, използвани в спортната индустрия. Моделът е спортен, но със силно изразен акцент върху модата, комфорта и сигурността. Платът е ватиран, с водоотблъскващ и ветрозащитен слой. Завършва с модерни детайли като алуминиеви елементи, ципове с метално покритие и кожени акценти. Вътрешността на сенника е направена от светлоотразяващ материал, което повишава видимостта на количката в тъмното. Светлоотразяващите части на коша за новородено и седалката няма да оставят незабелязани Вас, Вашето бебе и красивата количка. Колекция Reflect пресъздава модните тенденции такива, каквито ги познаваме от най-изтънчените модни подиуми; истинския лукс и желанието за свобода.


Приложен видео файл

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.