https://iventas.bg

Серия Igo | Mutsy

Седалка и сенник iGO Farmer колекция 2017

  • цена: 497,00лв.
:

SKU: MT-0067-FARMER

Моля, попитайте ни за налични цветове!


Ергономичност: Облегалките на гърба и крачетата могат да се нагласяват в различни положения. Това е много важно за здравето на детето Ви, защото малки деца не трябва да седят в едно и също положение за дълго време. Сенникът на седалката може да се удължи, ако я ползвате в наклонено положение или искате да защитите детето си от ярката слънчева светлина. Благодарение на двуслойната задна част на сенника, седалката е винаги добре проветрена. Върху шасито седалката може да се поставя както в посока напред, така и към родителя.
Инструментите за регулиране на седалката се намират високо на гърба й, за да можете да ги достигате по-лесно. Нагласете дръжката в най-удобната за Вас височина с удобния бутон.  
Практичност: Шасито iGO се сгъва лесно заедно със седалката. Резултатът е много компактен и лесно преносим пакет.

Тегло: 4,3 кг

Колекция Farmer пресъздава един определен начин на живот - признателността към занаятчийството, изразен вкус към здравословната и чиста храна и лоялността към традициите.
Човекът от големия град редовно има нужда от своите малки бягства в провинцията, далеч от шума и стреса, за да може да внесе баланс в напрегнатия си живот. Така че, ако и Вие мечтаете за свежа и ароматна храна, пъстри диви цветя наоколо или за уюта на открит вечерен огън, това е Вашият стил. Всичко това MUTSY наричат "simple human magic", или как истинската магия е в обикновените човешки изживявания.
Колекцията Farmer акцентира на семпли джобове с дебели шевове, подобен на вълна външен плат в естествени цветове и ватирана подплата от органичен памук. Металните елементи отразяват стремежа към дълготрайност, а тъмнокафявите кожени акценти създават истински класическа визия.
Всичко това е същността на Farmer.Приложен видео файл

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.