https://iventas.bg

Серия Igo | Mutsy

Седалка и сенник iGO Heritage колекция 2017

  • цена: 497,00лв.
:

SKU: MT-0067-Heritage
Ергономичност: Облегалките на гърба и крачетата могат да се нагласяват в различни положения. Това е много важно за здравето на детето Ви, защото малки деца не трябва да седят в едно и също положение за дълго време. Сенникът на седалката може да се удължи, ако я ползвате в наклонено положение или искате да защитите детето си от ярката слънчева светлина. Благодарение на двуслойната задна част на сенника, седалката е винаги добре проветрена. Върху шасито седалката може да се поставя както в посока напред, така и към родителя.
Инструментите за регулиране на седалката се намират високо на гърба й, за да можете да ги достигате по-лесно. Нагласете дръжката в най-удобната за Вас височина с удобния бутон.  
Практичност: Шасито iGO се сгъва лесно заедно със седалката. Резултатът е много компактен и лесно преносим пакет.

Тегло: 4,3 кг

Колекция Reflect е нова премиум линия, вдъхновена от иновативните технически платове, използвани в спортната индустрия. Моделът е спортен, но със силно изразен акцент върху модата, комфорта и сигурността. Платът е ватиран, с водоотблъскващ и ветрозащитен слой. Завършва с модерни детайли като алуминиеви елементи, ципове с метално покритие и кожени акценти. Вътрешността на сенника е направена от светлоотразяващ материал, което повишава видимостта на количката в тъмното. Светлоотразяващите части на коша за новородено и седалката няма да оставят незабелязани Вас, Вашето бебе и красивата количка. Колекция Reflect пресъздава модните тенденции такива, каквито ги познаваме от най-изтънчените модни подиуми; истинския лукс и желанието за свобода.Приложен видео файл

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.