https://iventas.bg

Серия Igo | Mutsy

Шаси iGO Urban Nomad / Pure колекция 2017

  • цена: 979,00лв.
:

SKU: MT-0074-Urban Nomad / Pure

Шаси iGO lite Urban Nomad

Моля, попитайте ни за налични цветове!

Съвместимост

Количката Mutsy Igo е идеална за родителите, които предпочитат удобството и стила. Към шасито могат да се добавят различни приставки: 

  • Олекотен кош за новородено LITE
  • Олекотен кош за новородено LITE Urban Nomad - с кафяви елементи от еко кожа
  • Стандартен кош за новородено COMFORT (не е наличен)
  • Седалка със сенник и предпазна рамка (бъмпер)
  • Седалка със сенник и предпазна рамка (бъмпер) Urban Nomad - с кафяви елементи от еко кожа
  • Столче за кола Safe2go, група 0+ (и Urban Nomad)
  • Столче за кола Traveller, група 0+ (и Urban Nomad)
  • Столче за кола Maxi-Cosi, група 0+

Ергономичност

За Вашето дете: Облегалките на гърба и крачетата могат да се нагласяват в различни положения. Това е много важно за здравето на детето Ви, защото малки деца не трябва да седят в едно и също положение за дълго време. Сенникът на седалката може да се удължи, ако я ползвате в наклонено положение или искате да защитите детето си от ярката слънчева светлина. Благодарение на двуслойната задна част на сенника, седалката е винаги добре проветрена. Върху шасито седалката може да се поставя както в посока напред, така и към родителя.

За Вас: кошът за новородено се поставя на високо положение върху шасито. Това позволява да не напрягате гърба си, когато вдигате детето от коша. Инструментите за регулиране на седалката се намират високо на гърба й, за да можете да ги достигате по-лесно. Нагласете дръжката в най-удобната за Вас височина с удобния бутон. Шасито iGO (особено в комбинация с гумите от пяна и лекия кош за новородено LITE) е леко като перце и това го прави дори още по-лесно за употреба.

Практичност

Шасито iGO се сгъва лесно заедно със седалката. Резултатът е много компактен и лесно преносим пакет. Искате дори по-малки размери? Няма проблеми: само с едно движение на китката можете да свалите колелата (а след това да ги сложите обратно също толкова лесно). Благодарение на заключващия механизъм за сгънато положение, шасито Igo остава компактно и сгънато по време на пренасяне. Във варианта Urban Nomad шасито е снабдено с амортисьори, които помагат да се поемат вибрациите от неравностите.

Колелата имат два варианта: изключително добре поемащи вибрациите надуваеми гуми или много леки ненадуваеми гуми от полиуретанов материал. Всички предни колела могат да завиват на 360°. Надуваемите колела са идеални за неравни повърхности. За употреба в града или ако искате количката Ви да е максимално олекотена, изберете ненадуваемите гуми.

Технически данни

 Тегло
Шаси + ненадуваеми гуми 8,4 кг
Седалка 4,3 кг
Кош за новородено LITE 3,9 кг
   


   
 ДължинаШиринаВисочина
Разгънато шаси 80 см 58 см 110 см
Сгънато шаси 70 см 58 см 39 см
Кош за новородено LITE  82 см 42 см 58 см
Приложен видео файл

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.