Меню
Your Cart

Столчета за кола

Столчета за кола

Бебешки столчета за кола

Марка: Mountain Buggy Код: PT.0218.001
Количка Mountain Buggy MiniХарактеристики:Тегло: само  7,6 кгМаксимален товар – 20 кг (от новородено до 4 г)Напълно хоризонтална позиция на седалкатаИзключително маневрена и компактнаГолеми непомпащи гуми от aerotech – иновативна технолгия.Aerotech e композитен материал, съчетание от  EVA и гума, създаващ комфорт при возене и лесен за поддръжка.Възможност за монтаж на кош за новородено и столче за кола /с адаптори/5 –точков предпазен коланСгъване с една ръка само с едно движениеСтолче за кола Mountain Buggy ProtectХарактеристики:Тегло на кошницата – 3кг – по-лека дори от бебетоМаксимален товар – 13кг ( от новородено до 12-15м., в зависимост от растежа на детето)Лумбална възглавница – за правилна позиция на гръбнака при новороденоИзвита регулируема дръжка за удобство при пренасянеПодвижен сенникИзвита основа за нежно полюшване и успокоение на бебетоПодложка за допълнителен комфо..
Цена: 799.00лв.
Марка: Mountain Buggy Код: PT.0210.001
Haven със Safeguard е тестван за безопасност от 9 кг до 36 кг., и е доказано по-безопасен от стандартните 5-точкови колани.Основни характеристики:Пасивна обезопасяваща система Safeguard – предлага алтернатива на традиционните 5-точкови предпазни колани. Safeguard осигурява максимална безопасност чрез равномерно абсорбиране на силата на въздействие върху по-голяма площ от тялото на детето. Това значително намалява стреса на областта на главата, шията и рамената в случай на удар.В посока на движението – можете да наблюдавате дететоПредлага 5 положения на височина – расте заедно  с детето ВиРазгъващи се странични предпазни „криле“ от EPS пянаИнтуитивна инсталация с помощта на автомобилния коланВградена система ISOfix (ако автомобилът позволява)Наклон на облегалката и регулиране наклона на основатаЛесна за почистване материя, само забърсвате..
Цена: 599.00лв.
Марка: Mountain Buggy Код: PT.0144.001
Mountain Buggy Столче за кола Protect - от новородено до 13 кгОт колата до количката и обратно. Столче за кола PROTECT от Mountain BuggyПредимства на Mountain Buggy Столче за кола Protect:Специално проектирани за максимално удобство за бебето, столчетата за кола Alpha и Protect са съвместими с широката гама от колички и всички стандартни автомобилни седалки. Висока странична защита за допълнителна защита на главичката, шията и горната част на телцето на бебето. Включена е подвижна тапицирана подложка за удобство и уют на детето и лесно почистване. Допълнителна сигурност с  пет точков колан за безопасност. Самостоятелен сенник (независим от дръжката), за да предпази бебето от слънцето и за спокоен и пълноценен сън. Подвижната лумбална възглавница осигурява правилна позиция на гръбначния стълб на бебето и прави столчетата подходящи за употреба и от новородени.  Alpha и Prote..
Цена: 289.00лв.
Марка: Mountain Buggy Код: PT.0144.001
Mountain Buggy Столче за кола Protect - от новородено до 13 кгОт колата до количката и обратно. Столче за кола PROTECT от Mountain BuggyПредимства на Mountain Buggy Столче за кола Protect:Специално проектирани за максимално удобство за бебето, столчетата за кола Alpha и Protect са съвместими с широката гама от колички и всички стандартни автомобилни седалки. Висока странична защита за допълнителна защита на главичката, шията и горната част на телцето на бебето. Включена е подвижна тапицирана подложка за удобство и уют на детето и лесно почистване. Допълнителна сигурност с  пет точков колан за безопасност. Самостоятелен сенник (независим от дръжката), за да предпази бебето от слънцето и за спокоен и пълноценен сън. Подвижната лумбална възглавница осигурява правилна позиция на гръбначния стълб на бебето и прави столчетата подходящи за употреба и от новородени.  Alpha и Prote..
Цена: 289.00лв.
Марка: Mountain Buggy Код: PT.0246.001
Преобразуващо се столче за кола Safe Rotate Mountain Buggy, идеално от новородено до 18 кг (приблизително 4-годишна възраст).Safe Rotate™ предлага по-дълга употреба в положение обратно на движението. Успешно съчетаване на безопасност и комфорт за детето,  удобство за ползване от родителя и изчистен дизайн.Въртенето позволява безпроблемен достъп до детето за Вас, когато го качвате или сваляте от колата. По-дългата употреба в обратна посока позволява вратът и раменете на детето да се развият напълно в безопасен режим на возене.Основни характеристики:Странични предпазители предлагат подсилена защита от страничен удар5 положения на височината на столчето  /расте с детето/ Лесно закопчаване с удобни странични държачи за катарамите Вградена интуитивна система за инсталация ISOFIX (ако автомобилът позволява)Наклон на облегалката и регулиране наклона на основата Доп..
Цена: 799.00лв.
Марка: Phil & Teds Код: PT.0091.001
Монтира се в посока, обратна на движението   · 3-точков предпазен колан   · за новородено и възраст до 9 месеца   · сенник & възглавничка за максимално удобство на бебето   · адаптор за система за пътуване   · сенник против вятър/слънце & допълнителни подложки за главичката и кръста за максимален комфорт на новороденото   Съдържание: 1бр. Столче за кола Bebe*, инструкция за употреба.   Спецификации:   тегло: 3,3 кг   размери: 67 x 44 x 35 см   текстил: издръжлив, водоустойчив & подлежащ на почистване полиестер. Изчеткайте праха. Изплаквайте с топла вода.   възраст: от новородено до 9 месеца,   група: 0+   максимален товар: 13 кг   Отговаря на стандарт ECE R44/04 Монтира се в посока, обратна на движението · 3-точков предпазен колан· за новородено и възраст до 9 месеца· сенник & възглавничка за максимално..
Цена: 209.00лв.
Марка: Phil & Teds Код: PT.0140.001
·        Монтаж в колата с ISOFIX система ·        Предпазен колан с нехлъзгаща се повърхност ·        Затягане на коланите с една ръка ·        Преобразува се в столче с висока облегалка ·        Ергономична повдигаща се облегалка за главата ·        Свалящ се 5-точков предпазен колан ·        Мека вътрешна и здрава външна материя ·        Допълнителна подложка за още повече удобство ·        Високи страни за допълнителна защита от страничен удар ·        Стабилизираща система при удар (Impact Stabilising System™ – ISS) Спецификации: тегл..
Цена: 329.00лв.
Марка: Phil & Teds Код: PT.0141.001
·        Система за монтаж с автомобилните колани ·        Предпазен колан с нехлъзгаща се повърхност ·        Затягане на коланите с една ръка ·        Сваляща се подложка за главата ·        Свалящ се 5-точков предпазен колан ·        Мека вътрешна и здрава външна материя Спецификации: тегло:5.2 кг размери: 68 х 45.5 х 47 см текстил: издръжлива, подлежаща на почистване PU еко кожа. Изчеткайте праха. Забършете с влажна кърпа. възраст: от 9 месеца до 12 години група: 1, 2, 3 максимален товар: 36 кг ·        може да се сложат до 3 столчета в стандартна лека кола на задните седалки сертифицирано по стандарт:ECE R44/04..
Цена: 279.00лв.
Марка: Phil & Teds Код: PT.0143.001
От колата до количката и обратно. ALPHA (в черно-сиво) от phil&teds  Специално проектирани за максимално удобство за бебето, столчетата за кола Alpha и Protect са съвместими с широката гама от колички и всички стандартни автомобилни седалки. Висока странична защита за допълнителна защита на главичката, шията и горната част на телцето на бебето. Включена е подвижна тапицирана подложка за удобство и уют на детето и лесно почистване. Допълнителна сигурност с  пет точков колан за безопасност. Самостоятелен сенник (независим от дръжката), за да предпази бебето от слънцето и за спокоен и пълноценен сън. Подвижната лумбална възглавница осигурява правилна позиция на гръбначния стълб на бебето и прави столчетата подходящи за употреба и от новородени.  Alpha и Protect са изключително леки и удобни за носене, едва 4кг и са подходящи за употреба до 13кг или до 9месеца, в зависимос..
Цена: 289.00лв.
Марка: Phil & Teds Код: PT.0184.001
Изключителна защита с панели SideArmorОт новородено до 6 години, преобразуващото се столче evolution предлага най-добрата защита и удобство за растящото бебе. Разработено с цял слой намаляваща сътресенията EPS пяна, evolution предлага допълнителен слой защита от страничен удар с "крила" SideArmor, които обгръщат тялото на бебето и го обезопасяват по време на пътуване.  Подходящо от новородено до 6 години Като кошница за новородено, evolution може да се монтира  обратно на движението, а седалката да е в най-ниската от 5 позиции на наклон, подходяща за новородено бебе. Докато детето расте, обърнете evolution напред по посока на движението и използвайте позициите на наклон, подходящи за дрямка, за по-голямо удобство, независимо дали е детето е заспало, будно или нещо по средата!Когато бебето е надраснало колана на столчето, той може да се свали, а столчето да се използва за подл..
Цена: 499.00лв.
Марка: Mutsy Код: MT.0030.004
Mutsy Столче за кола Safe2go е практично и функционално, с модерен спортен дизайн Mutsy Столче за кола Safe2go е от Група 0+ и е подходящо за деца с тегло до 13 кг (от новородени до възраст около 12 месеца). С негова помощ бебето може да пътува с вас в колата или в количката още от първият му ден. Оборудвано със свалящ се сенник за още по-голям комфорт за бебето. Характеристики: Столчето за кола е оборудвано с три точков предпазен колан Възможност за регулиране на предпазния колан в зависимост от височината на детето Регулиране на дръжката на столчето в 4 позиции (включително и за фунцкия люлка) Ергономична, въртяща се ръкохватка на дръжката за по-удобно носене дори и само с една ръка Столчето за кола Mutsy Safe2go е изключително функционално, с две отделения за принадлежности 2 позиции на столчето Mutsy Safe2go, когато е монтирано върху шасито на детската количка Ст..
Цена: 379.00лв.
Марка: Mutsy Код: MT.0110.001
Mutsy Столче за кола Safe2go е практично и функционално, с модерен спортен дизайн Mutsy Столче за кола Safe2go е от Група 0+ и е подходящо за деца с тегло до 13 кг (от новородени до възраст около 12 месеца). С негова помощ бебето може да пътува с вас в колата или в количката още от първият му ден. Оборудвано със свалящ се сенник за още по-голям комфорт за бебето. Характеристики: Столчето за кола е оборудвано с три точков предпазен колан Възможност за регулиране на предпазния колан в зависимост от височината на детето Регулиране на дръжката на столчето в 4 позиции (включително и за фунцкия люлка) Ергономична, въртяща се ръкохватка на дръжката за по-удобно носене дори и само с една ръка Столчето за кола Mutsy Safe2go е изключително функционално, с две отделения за принадлежности 2 позиции на столчето Mutsy Safe2go, когато е монтирано върху шасито на детската количка Ст..
Цена: 379.00лв.
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)