https://iventas.bg

Новини-Меню

Ивентас подкрепи Дом за изоставени бебета

Ивентас ЕООД, официален вносител за България на водещите световни марки Philips AVENT, Phil &Teds, Mutsy, Tiny Love, Baby Art, Hoppop, дари свои продукти на Дом за медико-социални грижи за деца в с. Широка лъка, обл. Смолян.
Журналистът Ники Кънчев, който ползва продукти на тези марки, поднесе дарението на Директора на Дома, д-р Мария Мурджева на 30-ти Октомври, 12.00 ч. в зала „Универсиада”.
Събитието се проведе на щанда на фирма Ивентас по време на най-голямото специализирано изложение на стоки за бебето и детето „Бебемания” 2009 (30 Октомври – 1 Ноември ) в присъствието на медии, гости и посетители на изложението.
Подкрепата включва Бебефони , Дигитални Термометри за стая, Дигитални комплекти за измерване на температура, Стерилизатор и аксесоари на световния лидер Philips AVENT; Музикални играчки Tiny Love, които забавляват детето и стимулират сетивата му; шезлонги за бебета и деца, като и колички на марката Phil&Teds, които позволяват монтирането на втора седалка с възможност да се разхождат едновременно две деца на различна възраст.


Подаръкът е част от съпътстваща инициатива на Ивентас, която ще призове родители, чиито деца вече са по-големи, да дарят количките, от които не се нуждаят и не използват, на Домове за изоставени бебета.
На официалния сайт на Ивентас – www.iventas.bg, ще бъдат публикувани адреси и телефони за контакт на домове и институции, където се отглеждат бебета, за може всеки дарител, пожелал да бъде съпричастен към инициативата, да се свърже директно с Дома.
Към дарението се присъедини и фирма Аксон България ООД, вносител на Нутриция, която осигури мляко за кърмачета за нуждите на бебетата в ДМСГД с. Широка лъка.
С този жест Ивентас, един от лидерите в търговията с бебшки и детски стоки, се надява да обърне фокуса на медии, институции, търговци и общественост към децата в неравностойно положение и да призове всички да помагат повече на „ангелчетата без крилца”.

Списък на дарените продукти:

Шише за хранене 260мл Philips AVENT – 100бр.;
Комплект за измерване на температурата Philips AVENT – 20бр.;
Цифров термометър за стая и баня Philips AVENT – 4бр.;
DECT Бебефон Philips AVENT – SCD 510 – 4бр.;
Стерилизатор за микровълнова Philips AVENT Express II – 4бр.;
Количка phil & teds Classic  със седалка за второ дете – 2бр.;
Шезлонг phil & teds – 5 бр.;
Музикална въртележка Tiny Love Nature’s Serenade Mobile – 2бр.;
Музикална въртележка Tiny Love Sweet Island Dreams Mobile – 2бр.;
Музикална въртележка Tiny Love Symphony-in-Motion Deluxe Mobile – 2бр.;
Музикална въртележка Tiny Love Symphony-in-Motion Framyard – 2бр. {backbutton}