https://iventas.bg

Новини-Меню

Изтегляне на играчки

Tiny Love специализира вече повече от 18 години в областта на създаването на играчки, стимулиращи развитието на бебето. През тези години Tiny Love си спечели репутацията на компания, чийто първостепенен приоритет е Вашето бебе – неговото развитие, забавление и безопасност.
За да осигури качеството на своите продукти, Tiny Love си е поставила за цел не само да изпълнява международния стандарт, но и да следва нашите собствени, много по-строги вътрешни стандарти за качество и безопасност.
За съжаление напоследък Tiny Love получихa няколко оплаквания от клиенти във връзка с качеството на някои от висящите им играчки-дрънкалки - продукт, от който са били произведени и продадени над 2 милиона броя по целия свят. 
Независимо от това и тъй като безопасността на детето е най-важното нещо за Tiny Love решено е доброволно да се изтеглят от пазара засегнатите продукти. Въпреки изключително малката вероятност от нараняване, Tiny Love съзнават голямата отговорност, която са поели към своите клиенти, и няма да ги изложат дори и на най-малкия риск.
За Tiny Love е важно да подчертаят, че въпросните продукти са по-стари продукти, произведени във фабрика, с която не работят вече повече от година.
Тези продукти са:


Малки умничета Louie Lion


Малки умничета Ella Elephant


Малки умничета – Baby Bunny – без оранжев а щипка

За да предотвратят повторното възникване на такъв проблем, Tiny Love подобрихa и усъвършенствахa тези продукти. Tiny Love ще продължи да работи в съответствие с най-стриктните норми за качество и безопасност и под най-строг контрол, както винаги сa го правили.
Моля незабавно да преустановите употребата на изтегляните артикули от пазара. Моля да се свържете с нас, за да върнете обратно тези артикули на:
Ивентас ЕООД
office@iventas.bg
+359 2 9 555 115
Малина Колева, Гергана Янчева, Живка Дилова
За Tiny Love ще бъде чест да продължи да бъде неотменна част от развитието на децата по цял свят, осигурявайки им иновативни продукти с неоспоримо качество.

Въпроси и отговори:
1) Защо изтегляте висящите играчки-дрънкалки от пазара?
Висящите играчки-дрънкалки се изтеглят от пазара поради няколко случая, при които се е отворил корпусът на дрънкалката, разкривайки остри метални пръчки. Има само няколко случая на нарушаване на целостта на играчката от общо над 2.5 млн. продадени артикула по целия свят.

2) Има ли съобщения за наранявания?
Няма съобщения за сериозни наранявания, съобщено е за малки одрасквания при едно бебе. 

3) Колко на брой играчки могат да бъдат засегнати от изтегляне от пазара?
В световен мащаб около 2.5 млн. артикула, които са продадени през последните 8 години, се изтеглят от пазара. Тъй като наскоро получихме няколко оплаквания, предприемаме незабавни действия за изтеглянето на тези продукти от пазара. Молим Ви да преустановите употребата на изтегляните продукти и да се свържете с местния представител на Tiny Love, за да ги върнете.

4) Кои конкретни модели са засегнати? Кога са били произведени/продадени?
Конкретните засегнати модели са: 
• TL 0612 Малки умничета  Louie Lion 
• TL 0613 Малки умничета Ella Elephant
• TL 0603 Малки умничета  Baby Bunny
Тези продукти са произведени от фабрика, с която не работим вече от една година, а се продават в търговската мрежа от 2002 година.

5) Какво трябва да направят потребителите, ако са закупили тези продукти?
Потребител, закупил някой от засегнатите от изтеглянето продукти, трябва да върне продукта на Tiny Love възможно най-бързо. За да върнете обратно продукта и да получите играчка на подобна цена на дребно, моля, свържете се с местния представител на Tiny Love.

6) Мога ли да поправя сам/а дрънкалката, която съм закупил/а?
Не. Моля да ни я върнете и в замяна ще получите играчка на подобна цена на дребно.

7) Защо вътре в дрънкалката са били поставени остри метални пръчки?
Пръчките са част от конструкцията на дрънкалката и бебето не трябва да има достъп до тях. В моделите на дрънкалките, които не са споменати в тази обява за изтегляне от пазара, пръчките са безопасно затворени в недостъпен сегмент на играчката и не представляват никаква опасност за Вашето бебе.

8) Безопасни ли са останалите играчки на Tiny Love?
Останалите играчки на Tony Love са напълно безопасни за употреба. Ние винаги сме считали безопасността на нашия продукт за наш първостепенен приоритет и нашият продукт не само че напълно отговаря на американските, европейските и международните стандарти за безопасност, но ние се придържаме и към наши собствени вътрешни стандарти за безопасност, които са още по-стриктни.

9) Как да разбера дали притежавам продукт, който се изтегля от пазара?
Единствено продуктите, чиито снимки се намират тук, са предмет на изтегляне от пазара. Ако обаче имате някакви съмнения, свържете се с нас и ние с готовност ще Ви помогнем да определите дали Вашият продукт подлежи на връщане.

10) Ако играчката, която имам вкъщи, не е счупена, трябва ли да я върна?
Да. Ако продуктът, който притежавате, е в списъка, независимо дали е счупен или не, моля да го върнете обратно на Tiny Love възможно най-скоро.

11) Какво да направя, ако имам играчка на Tiny Love, която не е предмет на изтегляне от пазара, но във връзка с която изпитвам някакви притеснения?
Можете да се чувствате спокойни и сигурни, че всички продукти на Tiny Love, които не са посочени в настоящата обява, са напълно безопасни за употреба. Ако обаче имате някакви притеснения във връзка с някой продукт на Tiny Love, моля, свържете се с местния представител на Tiny Love и ние с готовност ще Ви окажем съдействие. 

12) Ако желая към днешна дата да закупя висяща играчка-дрънкалка на Tiny Love как да съм сигурен/на, че е безопасна?
Всички засегнати дрънкалки са изтеглени от търговската мрежа. Всеки продукт от типа висяща играчка-дрънкалка на Tiny Love, който закупите отсега нататък, е напълно безопасен за употреба, тъй като продуктът беше усъвършенстван и подобрен.

13) Към кого да се обърна за допълнителна информация?
В случай че имате още въпроси или притеснения, моля, свържете се с местния представител на Tiny Love - Ивентас ЕООД
office@iventas.bg
+359 2 9 555 115

Прочетете повече в българската секция на сайта на Tiny Love

{backbutton}