https://iventas.bg

Новини-Меню

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА
Phil&Teds Колички Sport V2 / Classic V1 – предпазител за пантата на механизма за сгъване/разгъване


В съответствие с нашата непоколебима посветеност на безопасността, ние уведомяваме потребителите си за доброволно изтегляне за поправка на моделите колички sport v2 и classic v1, произведени в периода от април 2008 до юни 2010 година. Тези модели вече са спрени от производство.

На всички засегнати потребители предлагаме безплатен предпазител, който се поставя лесно на пантите на количките. Тези наши действия са предприети като реакция на няколко обявени случая, в които заключващият механизъм на рамката на sport v2 (със същата панта като на classic v1) не се е задействал и възрастен човек е прищипал пръста си в механизма на пантата, което е довело до нараняване.

Това изтегляне засяга само тези два модела от цялата гама колички на phil&teds.Всички други модели имат различни механизми на сгъване и не са засегнати.

Безопасността е нашият първи приоритет и чрез тези доброволни действия приканваме потребителите незабавно да се снабдят с безплатния комплект, който може да се поръча чрез нашата онлайн форма за поръчка.

Ако имате каквито и да било въпроси, не се притеснявайте да се свържете с един от нашите обучени сътрудници за обслужване на клиенти.

phil&teds подчертава, че всички потребители трябва да прочетат  и да се придържат към инструкцията, която съдържа ценни съвети за безопасност и препоръки за обслужване.


Методи за разпознаване на количките:
1. Сериите sport v2 и classic v1 са произведени в периода от март 2008 до Май 2010.

2. Засегнатите серийни номера (които се намират от вътрешната страна на рамката, при основната панта и заключващия механизъм за сгъване) са:


• Засегнати серийни номера за Sport V2 - от 0308/0001 до 0510/0840
• Засегнати серийни номера за Classic V1 – от 0308/0001 до 0510/0906

3. На ремъците за китка, закачени на дръжките на количките, са напечатани кодовете ‘SPv2’ (sport v2) или ‘E3C’ (classic v1).