https://iventas.bg

Новини-Меню

Важно съобщение за безопасността - Безплатни калъфчета за щипките на Phil & Teds столчета за хранене metoo

Предлагаме безплатно комплект за подобряване на столчетата за хранене metoo, произведени преди месец март 2010, който се състои от чифт гумирани калъфчета за щипките на metoo, използвани в производството на по новите столчета след март 2010. Комплектът ще е на разположение на всички потребители на по-старите столчета phil&teds metoo, които в момента се използват.

Бихме искали да повторим, че по-старите столчета metoo са безопасни, когато се използват според инструкциите. Наскоро, обаче, ни уведомиха за малък брой случаи, само от САЩ, на потребители, чиито по-стари столчета metoo са се откачили от масата, на която са били закачени.

Ясно е, че в тези случаи, че някои от потребителите или са закачвали неправилно столчетата за масите, или са ги закачвали за неподходящи маси, а понякога и двете. Ако столче metoo не е достатъчно затегнато за масата, то може да се размести и изхлузи и по този начин да причини нараняване.

Вярваме, че може би потребителите не затягат достатъчно щипките на столчето, защото се притесняват да не повредят повърхността на масата. Гумираните калъфчета, които са добавени в дизайна на metoo през месец март 2010 година, са предназначени за допълнителна защита на повърхността на масата. Забелязали сме, че тези калъфчета карат потребителите да не се притесняват да затягат напълно щипките на столчето.

Въпреки че не можем да контролираме дали потребителите защипват столчетата metoo за масите според инструкцията (в общи линии: плътно; с пълен натиск на механизма; и НЕ на някои маси), вярваме, че добавянето на тази част ще подобри захвата на щипките, както и ще окуражи потребителите да ги затягат напълно. Ние ще изпратим безплатни комплекти за лесно поставяне при поискване от собственици на metoo, а към дистрибуторите и търговците – по-големи количества.

Горното се отнася само за столчетата metoo, произведени преди месец март 2010 година. Тези столчета се различават от столчетата, произведени след тази дата, с това, че алуминиевите им щипки за закачване на масата са оголени. Новият модел metoo е снабден с гумираните калъфчета.

 

Засегнат продукт:

Забележете оголените щипки на столчето

НЕзасегнат продукт:  

Забележете гумираните щипки

от горната страна на масата

 

 

{backbutton}