https://iventas.bg

Новини-Меню

Обучение „В подкрепа на кърменето”

Обучение „В подкрепа на кърменето”    
                                                             
LOGO SAGBAL_small               avent                        

 
На 09.03.2012 г. в конферентната зала на АГ Болница „Д-р Щерев” се проведе обучение на тема „Philips Avent в подкрепа на кърменето”.  В обучението с лектор Елена Василева, медицински представител на Philips AVENT за България, се включиха 16 акушерки от болницата.

Бяха разгледани най-новите изследвания в областта на лактацията, както и подхода към родилките в подкрепа на кърменето по време на следродилния престой в болницата. Обсъдени бяха и техниките за стимулиране на продължително кърмене, отделено бе специално внимание и на връзката болничен персонал – кърмеща майка.

Участниците в обучението изразиха своето задоволство от тематиката и начина на представяне на темата.

 Информация за лектора

Елена Василева e медицински представител на Philips AVENT за България и здравен консултант по въпросите свързани с отглеждане на бебето.
Елена е работила като акушерка 13 години в родилна зала и повече от 10 години като инструктор в училище за родители “ Ма-ма”. Има богат опит с бъдещи и настоящи майки, с които споделя професионален и човешки опит по въпроси за кърменето и отглеждането на деца. Майка е на 10-годишния Антон.