https://iventas.bg

Новини-Меню

Покана за Бебемания 2013

Скъпи приятели, 

Екипът на фирма Ивентас  ЕООД най-учтиво Ви кани на щанда си по време на най-голямото специализирано изложение на стоки за детето "БЕБЕМАНИЯ" 2013.

Очакваме Ви в дните 25-27 октомври 2013г. в Интер Експо Център, гр. София, за да Ви представим най-новите ни продукти и да отговорим лично на Вашите въпроси.

За всички сме подготвили чудесни подаръци, изненади и специални предложения.На щанда на Philips AVENT ще получите професионална консултация и препоръка от нашия консултант по кърмене и ще се запознаете с новостите в гамата на най-препоръчваната от майките марка.  Ще ви помогнем да дадете най-добрия старт в живота на вашето бебе. 

                                                                             

При MUTSY ще можете да тествате най-новото попълнение в гамата – ултра компактната комбинирана Количка Exo, която ще направи дебюта си на Бебемания и оттам ще потегли по магазините.RGB 2013 Exo black-silver seattoddler smallMutsy ExoНовозеландските ни приятели от phil&teds и Mountain buggy ще ви запознаят с новостите в света на количките.  Иновативната AUTO STOP система гарантира сигурност за мъниците и спокойствие за мама и татко.  Системата автоматично активира спирачката, когато си махнете ръцете от дръжката.  Новите по-леки, по-стилни и по-безопасни столчета за кола със сигурност ще image002ви грабнат вниманието!


При Baby Art ще можете да разгледате новите продукти, които ще се появят в колекцията през 2014г. и новите цветове на познатата Коледна топка, които ще са тук още за тази Коледа.
image003
Tiny Love ще Ви очарова с новите Музикални въртележки за бебешко креватче и новите попълнения в Малките умници. Ще можете да тествате нашата гордост и участник в номинациите за най-добър продукт – Музикална въртележка Magical Night с удължен период на ползване (0-18м+.) и функции на въртележка, картинен проектор, музикална кутия и нощна лампа.
image004Magical NightPlaygro ще се похвалят с пълна гама висящи играчки за количка с нови приятелски физиономии.Ще се радваме да Ви представим дизайнерското Столче за хранене Micuna Ovo и съвсем нов модел 3-в-1 трансформиращо се легло Micuna Harmony Evolutive, което расте с бебето от 76см до 190см. Harmony ще бъде в производство към края на тази година.


image005
                                 image006 

Micuna Harmony Evolutive                                                Micuna OvoНай-весело ще бъде в зоната на  Trunki, където ще видите пълната гама изключително забавни, хитро измислени и функционални улеснения за деца и родители на път.
image007Trunki Fun WorldПомощник на децата при справянето с досадните настинки и хреми през зимния сезон ще е симпатичният тюлен Сами – надежден и сигурен инхалатор Philips Respironics – предпочитан от деца, родители и педиатри.
image008


Sami The Seal

С приближаването на коледните и новогодишните празници започваме да се питаме „Какво да подаря?“.  Оставете отговора на нас, защото имаме чудесни предложения за празнични подаръци за вашите деца.  С детските лампи на Philips ще създадете празнично настроение и ще накарате много детски очи да заблестят!

    image009 image010         image011                           Philips Living Colors


Ще имаме и специални отстъпки само по време на изложението!Ще се радваме да сме Ви домакини на Бебемания 2013!

До скоро!