https://iventas.bg

Новини-Меню

Награда за Ивентас за социално отговорен бизнес

За единадесета поредна година Българският форум на бизнес лидерите награди социално ангажираните компании. На официалната церемония присъстваха министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов и кметът на София Йорданка Фандъкова. Bulgaria On Air беше медиен партньор на събитието, а водещ на церемонията бе едно от лицата на телевизията Радинела Бусерска.

Повече от 70 български и чуждестранни компании бяха номинирани в 7 категории, 2 от които присъдиха специални награди за корпоративна социална отговорност и за участие на служители в общополезни каузи.

Победител в категорията „Инвеститор в човешки капитал“ бе ЧЕЗ България. ЧЕЗ Разпределение пък спечели приз в категорията „Инвеститор в околната среда”, където голямата награда беше връчена на ЕкоПак България. Призът за „Инвеститор в знанието“ отиде при 
Telerik, а за „Инвеститор в обществото“ при Globul.

Наградата за кауза, свързана с обществото, беше връчена на Iventas заради подкрепата на каузата „Човечността има лице” на радио Витоша с цел изграждането на кабинет за детски болести и диагностицирането на бъбречни заболявания.

Вижте още в репортажа на http://www.dnes.bg/business/2014/02/26/bylgarskiiat-forum-na-biznes-liderite-nagradi-socialno-angajiranite-kompanii.217114

Award