https://iventas.bg

Новини-Меню

Маратон за акушерките 2014

Maraton-za-akusherkite 2014

"Маратон за акушерките" е инициатива, която се организира за втора поредна година по случай Международния ден на акушерката - 5 май - като има за цел да срещне жените и техните семейства с акушерките по неформален и забавен начин.


Инициативата е част от събитията, посветени на международния ден на акушерките - 5 май. Този ден се отбелязва в цял свят по идея на Международната конфедерация на акушерките (ICM)
http://internationalmidwives.org/events/idotm/ и има за цел да запознае обществото с важната роля на акушерките.

Чрез организирането на символичен маратон акушерките на България подават ръка на майките, бащите, децата, семействата, фирмите и неправителствените организации и заявяват своето желание за партньорство по пътя за подобряване на грижите за майчино, женско и детско здраве в България.

Участието в маратона е безплатно!

За тези от вас, които желаят да ни подкрепят, сме подготвили специални тениски, които ще получите на място.
Тази година те са осигурени от Philips Avent и ще се раздават напълно безплатно.

В рамките на миналогодишното събитие инициативата събра повече от сто участника, много усмивки, чаровни малки дечица, както и ентусиазирани и подкрепящи майки и татковци. 

Празникът ще се проведе на 11 май от 11:00 в Южния Парк - София, очаква се да се уточнят и останалите градове, които ще се включат. Старт на маратона - Централен вход на Южен парк, при фонтаните.

Очакваме ви!