https://iventas.bg

Новини-Меню

Бебемания 2014


Изложение bebemania 2014

По традиция в Изложението „Бебемания“ участват водещи фирми, специализирани в областта на производството и търговията на стоки и услуги за бебета и деца. През последните седем години „Бебемания“ посрещна десетки фирми – изложители и хиляди бъдещи и настоящи родители и техните деца, като разви и утвърди най-високи стандарти в провеждането на това представително търговско мерoприятие.

За осма поредна година АТСДБ организира изложение Бебемания, на което участват фирми-национални дистрибутори на водещи европейски и световни марки и български производители, доказали се в годините и с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите. След най-голямото световно изложение за бебешки и детски продукти в Кьолн и в България бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите и иновациите на различните марки, както и с тенденции и колекции 2015.

И тази година освен изложбена част, ще има и търговска част, на която ще се продават бебешки и детски продукти на преференциални цени, и родителите ще могат да получат информация за представяните продукти от „първа ръка“.

Ще има и организирани от фирмите забавни игри с много награди, лекции и презентации по важни теми, свързани с раждането и отглеждането на дете в България, както и още много изненади!

И това не е всичко-във всеки един от трите панаирни дни ще можете да участвате в томболи с големи и полезни награди.

Заповядайте на Бебемания!

http://www.bebemania.bg/