https://iventas.bg

Новини-Меню

Голямата награда на Ивентас

Голямата награда на Ивентас


На тазгодишното изложение за бебешки и детски стоки „Бебемания 2014”, Ивентас  организира томбола, в която всеки посетител на изложението имаше възможността да участва и да спечели голямата награда, а именно:

Количка Igo в комбинация шаси, седалка и сенник, кош за новородено и чанта от последната серия Urban Nomad на холандската дизайнерска марка Mutsy.

Igo

Вдъхновението за този подарък се породи от представянето на модел Igo на тазгодишното международно изложение в Кьолн, Германия. За да зарадваме всички любители и почитатели на марката, Ви пренасяме в света на Mutsy със следното видео:

https://www.facebook.com/video.php?v=10153194222989062&set=vb.315420679061&type=2&theater 

В дните на изложението всички посетители регистрирали покупка на търговския щанд на Ивентас, учатстваха в томбола за голямата награда, която бе изтеглена на 22.11.2014/неделя.

Името на печелившия бе изтеглено от Евелина Иванова – мърчъндайзер във фирма Ивентас, която преди да обяви късметлията, направи кратка демонстрация на функционалностите и изключителни възможности на количка Mutsy Igo.

Късметлията, който си тръгна горд с голямата награда от Mutsy и Ивентас е Венета Борисова от гр. София.

Nagrada

Младата майка зарадва и нас със следния текст:

 „Здравейте! Казвам се Венета Борисова и съм от гр. София, на 34г. Омъжена съм, имам прекрасна дъщеричка на 5 м. и искам да Ви благодаря за прекрасната награда.

Още щом се прибрахме у дома с наградата, нямахме търпение да я разопаковаме, сглобим и видим дали дъщеря ни ще я одобри :) 
Да...
.количката беше одобрена и получи една голяма сияеща усмивка.
Когато излязохме за пръв път на разходка, малката заспа на 10-тата минута. :)


Това вече е любимото ни превозно средство и малката няма търпение да излезем на разходка. Количката е много лека, маневрена и удобна, както за мен, така и за детето. Компактна е, лесно се сглобява и влиза във всеки багажник и асансьор, което е голямо предимство.

С нетърпение очакваме да дойде пролетта, за да изпробваме и седалката с огромен сенник.”