https://iventas.bg

Новини-Меню

Philips AVENT и Playgro с награди от Бебемания 2015

Philips AVENT Comfort Nomination MusicLights Mobile Prize Bebemania 2015

От 20 до 22 ноември в Интер Експо Център - София се проведе деветото поредно изложение на стоки за бебето и детето - “Бебемания 2015”. Бяха представени новите тенденции и колекции на водещите в България производители и дистрибутори на световно известни марки. Важно място заеха и изложителите, пряко свързани със здравните грижи по време на бременността и отглеждането на детето.

Както всяка година, по време на събитието бяха отличени най-добрите продукти, разделени в 11 категории.

Фирма Ивентас спечели 2 награди в категориите „В подкрепа на кърменето” и „Игри и играчки”

В категория „В подкрепа на кърменето“ Philips AVENT – Ръчна Помпа за изцеждане на кърма Comfort + комплект подарък отново беше предпочетена от майките. Изключителният продукт вече е спечелил осем статуетки, а до края на ноември може да се възползвате и от атрактивна ценова промоция.


Музикалната въртележка и нощна лампа 3 в 1 на Playgro беше оценена като номер 1 в категория „Игри и играчки“, заради многофункционалността и богатия набор от активности. Музикалната въртележка съчетава три невероятни играчки в едно. Помага за развитие сетивата на бебето с красивите ярки цветове, светлини, движение и звуци. Тази цветна играчка расте заедно с детето и се преобразува от въртележка към нощна лампа и след това в активно-двигателна играчка.


Повече за победителите може да намерите на: www.iventas.bg


Ивентас за пореден път показа, че благодарение на упоритата работа и доброто сътрудничество, както и непрестанния стремеж за развитие и представяне на продукти с безупречно качество е фирма, която заема лидерско място на пазара за бебешки стоки.