https://iventas.bg

Новини-Меню

Коледен благотворителен търг

Вече седем години Дарик радио в лицето на предаванията „Ники Кънчев шоу”, „Дарик кафе”, спортно шоу „Гонг” и сайтът Gong.bg организират - Коледен благотворителен търг с разпродажба на спортни артикули, уреди, модни и арт аксесоари, билети за спортни и музикални събития и др., дарени безвъзмездно от популярни спортисти, артисти, музиканти, политици, компании и слушатели на радиото.

Ивентас ЕООД си партнира с фондация Нашите недоносени деца и в други проекти -  изграждане на Семейни стаи за родители на недоносени деца в неонатологични отделения на болниците, Кабинети за кърмене и др.

  
Комплект-продукти-Френдли-органик  Звуковочестотна-четка-за-зъби-Филипс-Соникеър---Хелти-уайт Уред-2-в-1--за-готвене-на-пара-и-блендер---Филипс-АВЕНТ Сешоар-за-коса-Филипс

По традиция, събраните средства Дарик дарява в полза на Фонда за терапии на деца аутисти и на Фондация „Нашите недоносени деца”. 

Фирма Ивентас ЕООД, ,  официален вносител на водещи световни марки за бебешки продукти, е привлечена за каузата още от самото начало на инициативата и тази година отново предостави за търга продукти от портфолиото на компанията.


Повече информация за търга може да намерите тук: 
https://www.facebook.com/pg/darik.blagotvoritelen.turg/about/