https://iventas.bg

Новини-Меню

Форум бременност и детско здраве - здравето на бременната, бебето и малкото дете

здравето-на-бременната-бебето-и-малкото-дете-Форум-бременност-и-детско-здраве

За шеста поредна година бъдещи и настоящи родители ще могат да получат ценна и достоверна информация, касаеща здравето на бременната, бебето и малкото дете, на един от най-престижните форуми по темата, а именно Форум бременност и детско здраве. Организаторите на събитието  - Puls.bg и Investor.bg отново събират на едно място водещи медицински специалисти, които споделят своя опит и отговорят на въпросите на аудиторията.

Фирма Ивентас и тази година ще бъде част от форума като представя две от своите световни марки – Philips Avent и Mutsy.Присъстващите ще могат да се запознаят с продуктите и да получат професионална консултация на щандовете на марките, както и ще чуят интересни и полезни факти за тях като част от презентационната програма.

Форумът ще се проведе на 13 и 14 май 2017 в Sofia Event Center, Mall Paradise. Специално за дните на Форум бременност и детско здравепосетителите на събитието ще имат възможността да закупят продукти на Philips Avent и Mutsy с отстъпка от 10% в магазините на Хиполенд и Комсед в търговския център. По време на форума регистрираните участници ще получат своя талон, с който могат да използват намалението.

Разберете повече за събитето, лекторите и темите на Форума тук.

Входът за посетители е безплатен; необходима е единствено предварителна регистрация на events.puls.bgВсички бъдещи и наскоро родили майки са поканени на лекцията "Хранене на новороденото", която ще се проведе на 11.05.2017г, ЧЕТВЪРТЪК, от 11:00 ч в шоурум Ивентас на бул. "Симеоновско шосе" 130 (стига се с автобуси 67, 111). 
Информация за контакти с нас може да откриете тук: https://averoom.bg/index.php?route=information%2Fcontact
Лектор ще бъде Теодора Артинова, медицински консултант на Tommee Tippee за България, която ще даде на бъдещите и настоящите майки информация и съвети относно кърменето и отглеждането на бебетата.

Ще бъде изтеглен и един от позналите верния отговор на въпроса:
Коя е най- новата серия шишета на Tommee Tippee?
-Ultra
-Anti-colic+
-Easi-vent
-Closer to nature