https://iventas.bg

Новини-Меню

Откриване на нови кабинети „Женска консултация“ в болница Надежда

1-Bolnica Nadajda

 
Скъпи приятели,
Имаме удоволствието да ви поканим на откриването на разширеното крило в болница „Надежда“, посветено на бъдещата майка и нейното дете. Едно уютно място, което създадохме, за да споделим с вас най-прекрасните моменти от живота – очакването на дете и грижата за най-малките.

На 12 май от 13:00 ч. тържествено ще открием новите кабинети „Женска консултация“, „Измерване на детски сърдечни тонове“ и „Педиатричен кабинет“. Заедно с това се открива и нов сектор на отделението по Анестезиология и интензивно лечение, който се намира на ет. 1 в болница „Надежда“.

Новото крило за бъдещите майки е разположено до сектор „Образна диагностика“ в централното фоайе на „Надежда“.
Особено се гордеем с новопостроената зала за изписване на новородени – постарахме се да я направим уютна, изпълнена със светлина и топлота, за да бъде пътят на всяко малко същество, родено в „Надежда“, светъл и щастлив.

Залата ще посреща и всички наши бъдещи родители, които искат да научат повече за раждането и грижата за бебето в традиционните ни срещи в Училището за бъдещи родители. Именно с урок за кърменето и ползите от него за новородените ще открием в петъчния ден нашата зала, която нарекохме „Надежда“.

Лектор ще бъдеак. Елена Василева, медицински консултант на Philips Avent за България, а официален партньор на събитието са нашите приятели от IVENTAS.
Очакваме ви!

Защото пораснахме! Защото сме до вас!