Меню
Количка

Новини RSS фиид

02 авг. Безплатна онлайн лекция на тема
admin 0 16
ЗАПОВЯДАЙТЕ на Безплатна онлайн лекция организирана от Списание "Кенгуру", със съдействието на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо на 03 август (вторник) от 14:00 ч във Фейсбук страницата на Сп..
02 авг. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА за Пакет Количка и Аксесоари Mutsy iGO/i2
admin 0 18
Изборът на бебешка количка е един от най-важните моменти в този нов етап от живота на всяка двойка, която е в очакване на рожбата си Детската количка е едно от нещата, които най-дълго се използват в е..
02 авг. ПРОМОЦИЯ!!! Philips AVENT: 20% аксесоари за кърмене
admin 0 34
Уважаеми клиенти,От 1-ви до 7-ми август 2021г отбелязваме Световната седмица на кърменето през 2021г. Световната седмица на кърменето е ежегодна кампания на Световния алианс за кърмене (WABA) и мрежат..
01 авг. ПРОМОЦИЯ!!! Playgro: 20% избрани играчки
admin 0 33
САМО от 01 до 31 август 2021г. поръчайте избрани* играчки Playgro с 20% отстъпка!  Зарадвайте своето мъниче или подарете на Ваши близки с бебе забавни и образователни играчки Playgro, които да заинтри..
29 юли Световна седмица на кърменето 2021г. -
admin 0 105
"Защитата на кърменето: споделена отговорност" – темата на Световната седмица на кърменето през 2021 г., която отбелязваме от 1-ви до 7-ми август 2021г. Световната седмица на кърменето е ежегодна камп..
27 юли Онлайн лекция на тема
admin 0 54
Заповядайте утре, 28 юли, на безплатна Онлайн лекция на тема “ДИШАНЕ ПО ВРЕМЕ НА РАЖДАНЕТО”Чакате с толкова трепет да се появи на бял свят вашата рожба и когато дългоочаквания момент настъпи, започва ..
23 юли За всички бременни и майки с новородено, гледайте безплатния уебинар на тема: Кърменето - най-доброто начало за вашето бебе
admin 0 150
Регистрирайте се за Безплатния уебинар на тема "Кърменето - най-доброто начало за вашето бебе" организиран от Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ и със съдействието на фирма ИВЕНТАС. Не пропуск..
23 юли Ако имате въпроси свързани с храненето на жената по време на кърмене, гледайте на живо предаването
admin 0 29
ЗАПОВЯДАЙТЕ на Безплатна онлайн лекция организирана от Списание "Кенгуру", със съдействието на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо на 12 август (четвъртък) от 10:30 ч във Фейсбук страницата на ..
16 юли Безплатен уебинар от Училище БЕБЕ на 19 юли, на тема: За бебешката безопасност - кратък курс за оцеляване
admin 0 168
Училище БЕБЕ канят бъдещи и настоящи родители на безплатен практическия урок на тема: За бебешката безопасност - кратък курс за оцеляване. В понеделник, 19 юли, акушерката Елена Василева, ще бъде лект..
15 юли Гледайте на 16 юли онлайн лекция на тема
admin 0 93
Гледайте на живо във Фейсбук страницата на МБАЛ "Надежда" на 16 юли (петък) от 14:00 часа БЕЗПЛАТНИЯ уебинар на тема: Кърменето от "А" до "Я", организиран от Училище за бъдещи родители към МБАЛ "Надеж..
13 юли Безплатен уебинар от Училище БЕБЕ в неделя, 18 юли, на тема: Масаж, гимнастика и закаляване на бебето
admin 0 112
Училище БЕБЕ канят бъдещи и настоящи родители на безплатен практическия урок на тема: Масаж, гимнастика и закаляване на бебето.В неделя, 18 юли, Теодора Артинова, старша акушерка на родилна зала и род..
08 юли Кърмата е най-добрата храна за бебето! Гледайте на живо на 12 юли, Уроци по кърмене с акушерката Елена Василева в предаването
admin 0 149
Не пропускайте новият епизод на онлайн предаването "Първи стъпки" с основен фокус "Кърменето", което ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Списание "Кенгуру" и Youtube каналът на списание "К..
Показани 1 от 12 | 98 (9 Страници)