https://iventas.bg

Новини-Меню

Дни на отворените врати в „Шейново” представят реновираните със съдействието на Philips AVENT стаи

В рамките на Дни на отворените врати, II САГБАЛ „Шейново” представя реновираните със съдействието на Philips AVENT стаи в отделението, където се настаняват родилите майки. „Ивентас” ЕООД – официален представител на световната марка за България, финансира закупуването на медицински легла и шкафчета, ремонта на две от стаите, като осигури и три 20’ Philips LCD телевизора. „Ивентас” ЕООД предоставят за ремонтираните стаи и специални столове за кърмене, които ще осигурят на майките комфорта да кърмят в болницата още в първите дни след раждането – основна  предпоставка за успешния старт на естественото хранене на бебето. За нуждите на болницата, фирмата предостави и 600 бр. шишета и 8 бр. помпи за изцеждане на кърма Philips AVENT, както и подаръци за родилките.

Дни на отворените врати в „Шейново” се организират всяка втора и четвърта сряда на месеца от 14:00 ч. Те улесняват избора на бъдещите майки, като им предоставят възможност да видят предварително родилна зала, болничните стаи, VIP зала, реновираните от Philips AVENT VIP стаи, неонатологичното отделение. За записване – тел: 02/965 9452

За ІІ-ра САГБАЛ “Шейново”: Болницата предоставя услуги, отговарящи на стандартите на добра медицинска практика. Развива иновационни технологии в областта на акушерство и гинекологията, неонатологията и анестезиологията. Екипът работи в посока на превенция, профилактика и лечение на рисковата бременност, стерилитета и онкологичните заболявания на женската полова система и млечната жлеза. Акредитирана е с най-висока „отлична” оценка от Министерство на здравеопазването и е водеща в страната по брой раждания и гинекологични операции.

За „Ивентас” ЕООД: Фирмата е официален дистрибутор за България на марките Philips AVENT, Phil&Teds, Tiny Love, Mutsy и Baby Art. Портфолиото от луксозни бебешки марки позволява на фирмата да предложи на своите клиенти висок клас бебешки продукти, които се отличават по качество, иновации, дизайн и функционалност.

За Philips AVENT: Philips AVENT е част от Philips Group и наследник на AVENT. От създаването си през 1984 г. AVENT разработват и произвеждат продукти, вдъхновени от природата и резултат на обширни клинични изследвания и тестове. Като част от Philips Group, Philips AVENT продължават да създават решения, които правят храненето и грижата за здравето на бебето по-лесни и безопасни.  Philips AVENT традиционно провеждат широкомащабна програма за сътрудничество с медицинската общност, целяща да запознае здравните специалисти в България с предимствата на марката и да насърчи кърменето.

 


 {backbutton}