https://iventas.bg

Новини-Меню

Благотворителен "Facebook" базар в подкрепа на важна кауза!


blagotvoritelen-facebook-bazar-iventas-1
Уважаеми клиенти,

Точно преди Цветница и Великден, екипът на "Тройка на разсъмване" и Радио Витоша Ви канят да изберете красиви подаръци, които да бъдат полезни и специални за вас, или близък човек. 

Събраните средства ще бъдат изразходвани за купуване на сензори за най-малките с диабет - децата между 0 и 5 годинки! 
 
На Вашето внимание са представени разнообразни продукти за бебета, деца и възрастни, дарени за нуждите на благотворителната инициатива от IVENTAS (специална козметика Friendly Organic, хигиенни кошове за памперси Sangenic Tec Tub Tommee Tippee и звукочестотни четки за зъби Philips Sonicare), чашите на Art.E (прецизна, ръчна изработка) и картините на децата от 143 ОУ "Георги Бенковски"! (разгледай тук)
blagotvoritelen-facebook-bazar-iventas-4
 blagotvoritelen-facebook-bazar-iventas-7 Събраната сума ще бъде внесена по сметка на партньорите ни в кампанията “Повече българчета за България” - Национална Асоциация на деца с диабет. Те ще я разпределят за сензорите, а вносната бележка ще бъде добавена във фейсбук албума, за да разберете какво сме събрали с Ваша помощ!
За едно дете са нужни два броя сензори месечно, на обща стойност 240лв. 
На този етап не се поемат от НЗОК, а са изключително важни, защото така родителите винаги знаят какво е състоянието на децата им, нивото на кръвната захар и не се стига до рискови ситуации!


Повече информация за поръчка и цялата галерия можете да намерите тук 
“Човечността има лице - ТВОЕТО”!
blagotvoritelen-facebook-bazar-iventas-3