https://iventas.bg

Нова помпа за изцеждане - Comfort от Philips AVENT

Avent1

Advertorial Natural_Range_2012

Нова гама шишета за хранене - Natural от Philips AVENT

Avent1

Advertorial Comfort_BP

Печеливш в томболата "Купи количка - спечели таблет"

Gift TabletУважаеми клиенти и партньори,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че 7" РС Tablet отива при Силвия Ботева, закупила на 28.06.2012г. от магазин QUALITY KIDS FASHION, Бургас количка phil&teds Smart. 
Честито на Силвия!

Благодарим на всички участници в играта.
Ивентас ви пожелава щастливо родителство и безгрижно лято!

Playgro - изтегляне на играчки за баня


Уважаеми Клиенти,
 
Playgro счита безопасността на своите продукти за първостепенен приоритет, поради което обявява доброволно изтегляне на един модел играчка за баня.
 
Изтегляме артикул Playgro Животни за баня (8бр./оп.) – момче (код Ивентас PG – 0502), бар код 9321104098641, код на партида Batch no. 001791 и 001724.
 
Ако имате такава играчка, моля върнете ни я на адрес гр. София, бул. Симеоновско шосе 130 или се обадете на тел. 02/9555 115.
 
Въпросните играчки се изтеглят от пазара след тестване, наредено от ДАМТН и установено отделяне на малката тапа на една от осемте играчки. Такова тестване се изисква като огледална мярка след подобен резултат в Естония. Няма обявени случаи на пострадали деца. Няма оплаквания от клиенти. Няма процедури по изтегляне на тази играчка в нито една страна от Европейския съюз или другаде по света с изключение на Естония. Независимо от това и тъй като безопасността на детето е най-важното нещо за  Playgro, решено е доброволно изтегляне от пазара на засегнатите продукти.
В бъдеще цялото производство на въпросната играчка ще се извършва без частта, която представлява риск от поглъщане на малки части, като по този начин преценяваме, че ще разрешим този проблем. Ние извършваме тестове на нашите продукти всяка година, но също така сме предприели действия за тестване на всяка партида от нашето производство, за да сме сигурни, че продуктите отговарят на всички стандарти и наредби.
 
3 април 2012г. С уважение:
гр. София   и
 Уважаеми Клиенти, 

Playgro счита безопасността на своите продукти за първостепенен приоритет, поради което обявява доброволно изтегляне на един модел играчка за баня.
Изтегляме артикул Playgro Животни за баня (8бр./оп.) – момче 

Обучение „В подкрепа на кърменето”

Обучение „В подкрепа на кърменето”    
     

Работно време в празничните дни

Работното време на офиса на фирма „Ивентас” ще бъде според официалните почивни дни;
 
Работно време на шоуруум „Ивентас”:
 
 
 
24.12.2011 – 10ч-15ч
 
25.12.2011 – почивен ден
 
26.12.2011 – 10ч-20ч (редовно работно време)
 
31.12.2011 – 10ч-15ч
 
01.01.2012 – почивен ден
 
02.01.2012 – 10ч-20ч (редовно работно време)

 

Philips AVENT заведе две български акушерки на световен форум в Германия

Уроци по кърмене с Philips AVENT

Важно съобщение за безопасността - Безплатни калъфчета за щипките на Phil & Teds столчета за хранене metoo

Baby Art Рамка за отливка и снимка

Baby Art Рамка за отливка и снимка е оригинално решение за снемане на уникалния отпечатък на малките ръчички и крачета на бебето в една перфектна гипсова отливка, която може да се постави в рамка заедно със снимка, като така сътворявате един неповторим спомен.