https://iventas.bg

Викторина Philips AVENT

• Награда - Комплект за преход към чаша Philips AVENT - печели Георги Николов от гр. София, отговорил правилно на въпроса: Каква годишнина празнува в момента Philips AVENT?
Награда - Комплект Грижа за бебето AVENT - печели Маргарита Иванова от гр. Бургас, отговорила правилно на въпроса: Каква годишнина празнува в момента Philips AVENT?
Верен отговор: 25

Благодарим на всички участници!

Моето бебе играе с Tiny Love


Това красиво цвете цъфна на количката на малката Софиа, благодарение на красивите снимки, които ни изпрати мама Елица за играта „Моето дете играе с Tiny Love”.


Отговорете правилно на въпроса и имате шанс да спечелите детско колело Hoppop Otto


В брой 14 на сп. Дете в семейството от май 2010г. съвместно с Ивентас ЕООД се проведе игра - отговор на въпрос с награда Ултра леко колело Hoppop Otto. Верният отговор е "Иновативни дизайнерски продукти за ежедневието на бебето и детето".

Печелившият е Александър Жеков Алексиев от гр.Варна.


 

Конкурс Акушерка на годината 2010


Изтегляне на играчки

Tiny Love специализира вече повече от 18 години в областта на създаването на играчки, стимулиращи развитието на бебето. През тези години Tiny Love си спечели репутацията на компания, чийто първостепенен приоритет е Вашето бебе – неговото развитие, забавление и безопасност.
За да осигури качеството на своите продукти, Tiny Love си е поставила за цел не само да изпълнява международния стандарт, но и да следва нашите собствени, много по-строги вътрешни стандарти за качество и безопасност.
За съжаление напоследък Tiny Love получихa няколко оплаквания от клиенти във връзка с качеството на някои от висящите им играчки-дрънкалки - продукт, от който са били произведени и продадени над 2 милиона броя по целия свят. 
Независимо от това и тъй като безопасността на детето е най-важното нещо за Tiny Love решено е доброволно да се изтеглят от пазара засегнатите продукти. Въпреки изключително малката вероятност от нараняване, Tiny Love съзнават голямата отговорност, която са поели към своите клиенти, и няма да ги изложат дори и на най-малкия риск.

Нови Продукти от Philips AVENT

Нови продукти - Philips AVENT


Гризалки Philips AVENT 
Целта на тези продукти е да се успокои болката на детето и да се увери майката, че помага на бебето си.
Лесни за хващане и слагане в устата на всеки етап от растежа на зъбките.

Акушерка на годината на Philips AVENTPhilips AVENT награди две акушерки с пътуване до Страсбург

На 21 януари, Бабин ден,  Ивентас  ЕООД връчи наградите на акушерките-победители в Първия Национален конкурс „Акушерка на годината Philips AVENT 2009”.

В първото си издание конкурсът „Акушерка на годината Philips AVENT 2009”, организиран от Ивентас ЕООД, официален дистрибутор на Philips AVENT за България, има за цел да насърчи професионализма и човечността на акушерките в България.

Ден на отворените врати в Майчин дом

TINYLOVE и Консултативен кабинет по кърмене  Ви канят на Ден на отворените врати - Майчин дом - София - 6 декември от 10ч.

 

„Кърменето – естествения начин за хранене на бебето” е лекцията, организирана от Консултативния кабинет по кърмене към Националния комитет по кърмене.

Ивентас подкрепи Дом за изоставени бебета

Ивентас ЕООД, официален вносител за България на водещите световни марки Philips AVENT, Phil &Teds, Mutsy, Tiny Love, Baby Art, Hoppop, дари свои продукти на Дом за медико-социални грижи за деца в с. Широка лъка, обл. Смолян.
Журналистът Ники Кънчев, който ползва продукти на тези марки, поднесе дарението на Директора на Дома, д-р Мария Мурджева на 30-ти Октомври, 12.00 ч. в зала „Универсиада”.
Събитието се проведе на щанда на фирма Ивентас по време на най-голямото специализирано изложение на стоки за бебето и детето „Бебемания” 2009 (30 Октомври – 1 Ноември ) в присъствието на медии, гости и посетители на изложението.
Подкрепата включва Бебефони , Дигитални Термометри за стая, Дигитални комплекти за измерване на температура, Стерилизатор и аксесоари на световния лидер Philips AVENT; Музикални играчки Tiny Love, които забавляват детето и стимулират сетивата му; шезлонги за бебета и деца, като и колички на марката Phil&Teds, които позволяват монтирането на втора седалка с възможност да се разхождат едновременно две деца на различна възраст.

Philips AVENT поздрави три хилядното бебе за 2009 г. на САГБАЛ “Шейново”

На 3 октомври в 19.00 ч. в II САГБАЛ “Шейново” се роди три хилядното бебе за 2009 г. Момиченцето е с тегло 3950 г. и ръст 52 см. Щастливата майка е 22 годишната Гергана Колева от кв. Дружба в  гр. София. За безпроблемното раждане се погрижиха Д-р Румен Велев, Д-р Василева, Д-р Файкова и акушерка Александрова. Три хиляди бебета е границата, над която специализираните акушеро-гинекологични болници в България се определят като големи. „Шейново” отбеляза кръглото число със специални поздравлeния към майката и осигурени подаръци от официалния партньор на болницата фирма „Ивентас” ЕООД, официален дистрибутор за България на Philips AVENT.

Екипът на болницата и фирма „Ивентас” ЕООД пожела на щастливата майка Гергана здраве и безпроблемно пътешествие в магичния свят на родителството, а на три хилядното бебе щастливо детство.