https://iventas.bg

Спечелете стилно бебешко гърне Hoppop

Периодът на участие приключи. Благодарим на всички участници!

Hoppop гърне печелят:

Снежина Кангалова от гр. Пловдив
Тодорка Недялкова Недялкова от с. Равда, обл. Бургас
Таня Владимирова Илиева от гр. Варна

 
Внесете нотка стил и елегантност в ежедневните хигиенни процедури. Дизайнерските бебешки гърнета Hoppop от две части са ергономични, лесни за почистване и имат преграда против разливане.


Спечелете бебешко гърне Hoppop:

Колко модела бебешки гърнета предлага Hoppop?
А) 1
Б) 3
В) 33


Правила за участие:

Отговорете правилно на въпроса и имате шанс да спечелите стилно бебешко гърне Hoppop.
Попълнете формата за участие в www.iventas.bg до 31.07.2010 и стискайте палци. Трима от всички отговорили правилно ще спечелят гърнета Hoppop. Имената на победителите ще бъдат публикувани в следващия брой на сп. Дете в семейството и на www.iventas.bg

{backbutton}Семинар на тема „Майчино и детско здравеопазване”

Philips Healthcare, организира семинар на тема „Майчино и детско здравеопазване”. Бяха представени ехографи от висок клас на Philips, предназначени за сферата на акушерството и гинекологията и феталната ехография. S&T Healthcare е първият интегриран дистрибутор в България на водещия световен производител на медицинско оборудване Philips Healthcare. Усъвършенстваните и новаторски решения, предлагани съвместно от Philips Healthcare и S&T Healthcare, са от голяма полза, както за лекарите, така и за техните пациенти. Ивентас е официален дистрибутор на Philips AVENT за България от 1997г. Фирмата традиционно организира срещи с бременни и родили жени, на които се коментират важни теми, свързани с кърменето и отглеждането на новороденото. Един от приоритетите в дейността на Philips AVENT е активна колаборация с медицински специалисти и АГ отделения в посока на правилна информираност на бъдещите и настоящи майки.

Спечелете Активно-двигателна играчка Follow-me Fred

Награда - Активно-двигателна играчка Follow-me Fred - печели Диляна Илиева от гр. Варна, отговорила правилно на въпроса:
От колко елемента е съставена системата на TINY LOVE?
Верен отговор: 7

Благодарим на всички участници!


Изследователският център към TINY LOVE създава Система от няколко елемента, която обобщава уменията, които бебето трябва да развие през първата година от живота си. Всички TINY LOVE играчки са разработени съгласно тази система, за да развиват конкретен набор от умения точно, когато те са необходими.
 

Викторина Philips AVENT

• Награда - Комплект за преход към чаша Philips AVENT - печели Георги Николов от гр. София, отговорил правилно на въпроса: Каква годишнина празнува в момента Philips AVENT?
Награда - Комплект Грижа за бебето AVENT - печели Маргарита Иванова от гр. Бургас, отговорила правилно на въпроса: Каква годишнина празнува в момента Philips AVENT?
Верен отговор: 25

Благодарим на всички участници!

Моето бебе играе с Tiny Love


Това красиво цвете цъфна на количката на малката Софиа, благодарение на красивите снимки, които ни изпрати мама Елица за играта „Моето дете играе с Tiny Love”.


Отговорете правилно на въпроса и имате шанс да спечелите детско колело Hoppop Otto


В брой 14 на сп. Дете в семейството от май 2010г. съвместно с Ивентас ЕООД се проведе игра - отговор на въпрос с награда Ултра леко колело Hoppop Otto. Верният отговор е "Иновативни дизайнерски продукти за ежедневието на бебето и детето".

Печелившият е Александър Жеков Алексиев от гр.Варна.


 

Конкурс Акушерка на годината 2010


Изтегляне на играчки

Tiny Love специализира вече повече от 18 години в областта на създаването на играчки, стимулиращи развитието на бебето. През тези години Tiny Love си спечели репутацията на компания, чийто първостепенен приоритет е Вашето бебе – неговото развитие, забавление и безопасност.
За да осигури качеството на своите продукти, Tiny Love си е поставила за цел не само да изпълнява международния стандарт, но и да следва нашите собствени, много по-строги вътрешни стандарти за качество и безопасност.
За съжаление напоследък Tiny Love получихa няколко оплаквания от клиенти във връзка с качеството на някои от висящите им играчки-дрънкалки - продукт, от който са били произведени и продадени над 2 милиона броя по целия свят. 
Независимо от това и тъй като безопасността на детето е най-важното нещо за Tiny Love решено е доброволно да се изтеглят от пазара засегнатите продукти. Въпреки изключително малката вероятност от нараняване, Tiny Love съзнават голямата отговорност, която са поели към своите клиенти, и няма да ги изложат дори и на най-малкия риск.

Нови Продукти от Philips AVENT

Нови продукти - Philips AVENT


Гризалки Philips AVENT 
Целта на тези продукти е да се успокои болката на детето и да се увери майката, че помага на бебето си.
Лесни за хващане и слагане в устата на всеки етап от растежа на зъбките.

Акушерка на годината на Philips AVENTPhilips AVENT награди две акушерки с пътуване до Страсбург

На 21 януари, Бабин ден,  Ивентас  ЕООД връчи наградите на акушерките-победители в Първия Национален конкурс „Акушерка на годината Philips AVENT 2009”.

В първото си издание конкурсът „Акушерка на годината Philips AVENT 2009”, организиран от Ивентас ЕООД, официален дистрибутор на Philips AVENT за България, има за цел да насърчи професионализма и човечността на акушерките в България.