Меню
Your Cart

Philips AVENT

Philips  AVENT Шише за хранене Natural 120ml - стъклено Philips  AVENT Шише за хранене Natural 120ml - стъклено
Горещо -20 %
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0435.002
Стъклено шише за хранене Natural 120ml С биберон Natural 0m+ за новороденоНАЙ-ЕСТЕСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА ХРАНЕНЕ С ШИШЕПредимстваИновативна анти-колик системаИновативната двойна анти-колик клапа намалява коликите и дискомфорта, като пропуска въздуха обратно в шишето, далеч от стомахчето на бебето.Естествено засукванеБиберонът с широка периферия, наподобяващ формата на гърдата, улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише. Спираловидният дизайн не позволява на биберона да се огъва или да потъва по време на хранене, а меката текстура максимално наподобява усещането за майчина гърда.Уникални венчелистчетаВенчелистчетата по периферията на биберона увеличават мекотата и гъвкавостта, без сплескване. Бебето се храни по-комфортно и е по-доволно.Висококачествено боросиликатно стъклоУстойчиво на температурен шок и високи температури; Подходящо за стерилизация в микровълно..
Цена: 15.92лв. Цена: 19.90лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0430.002
Philips AVENT Шише за хранене Natural 125 мл PPС биберон Natural 0m+ за новородено (1 дупка)НАЙ-ЕСТЕСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА ХРАНЕНЕ С ШИШЕПредимства Иновативна анти-колик система Иновативната двойна анти-колик клапа намалява коликите и дискомфорта,  като пропуска въздуха обратно в шишето, далеч от стомахчето на бебето. Естествено засукване Биберонът с широка периферия, наподобяващ формата на гърдата, улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише.  Спираловидният дизайн не позволява на биберона да се огъва или да потъва по време на хранене, а меката текстура  максимално наподобява усещането за майчина гърда.Уникални венчелистчетаВенчелистчетата по периферията на биберона увеличават мекотата и гъвкавостта, без сплескване. Бебето се храни по-комфортно и е по-доволно.ВАЖНО:С Шишетата Philips AVENT Natural използвайте само биберони Philips A..
Цена: 11.92лв. Цена: 14.90лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0495.001
НАЙ-НАДЕЖДНАТА ВРЪЗКА С ВАШЕТО БЕБЕОСНОВНИ НЕОБХОДИМИ ФУНКЦИИ И КРИСТАЛЕН ЗВУК√ Гарантира липса на смущения от всякакви други устройства чрез цифрово шифроване на сигнала√ LED индикатори за ниво на звука, дори при изключен звук√ LED индикатори за батерия и захранване, предупреждение „извън обхват”√ Динамичен енергоспестяващ режим Smart ECO√ Родителското тяло може да работи с алкални или акумулаторни батерии до 24 часа (в зависимост от вида батерии, няма функция за зареждане)√ Радиус на действие до 300м на открито и до 50 м на закрито√ Нощна светлина за успокояване на бебетоСПЕЦИФИКАЦИИ√ Диапазон на работната температура: 10 - 40°C√ Температурен диапазон (съхраняване): 10 - 40°C√ Честотна лента DECT√ Автоматичен избор на канали√ Автоматично предупреждение "извън обсег"√ Индикатор за изтощена батерия√ ..
Цена: 135.00лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0494.001
DECT бебефон SCD506/52Връзка без смущения с DECT технологияDECT технологията гарантира липса на смущения от всякакви други устройства, напр. други бебефони, безжични телефони или мобилнителефони. Кодирането на информацията предлага сигурна и поверителна връзка, за да сте сигурни, че само Вие чувате бебето си. Кристално чист звукЧуйте кристално чисто всеки смях, гукане или хълцане. DECT технологията предлага висококачествен звук, за да чувате винаги бебето си. Smart ECO режимSmart ECO режимът автоматично намалява консумацията на енергия за излъчване. Обратна връзка Понякога бебето Ви има нужда само от успокояващия звук на гласа Ви. Само с един бутон можете да говорите на бебето, където и да се намирате в дома си. Обхват В домашни условия обхватът на бебефона е до 50 метра, а на открито – до 330 метра (виж инструкцията за подробности). Обхватът завис..
Цена: 189.00лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0447.001
DECT Бебефон Philips AVENT SCD711/52 Сензор за температура и регулируемо известяване√ Датчик за температура - за наблюдение и предупреждение; възможност за настройка √ Технология DECT гарантира липса на смущения от всякакви други устройства √ Показва непрекъсната връзка между двете устройства √ Светлинен сигнал индикира когато бебето издава звук √ Енергоспестяващият режим Smart ECO автоматично регулира чувствителността към звука и увеличава живота на батерията.√ Родителски блок работи с акумулаторни батерии като осигурява до 18 часа наблюдение √ Лесен за отчитане цифров дисплей на родителското устройство √ Радиус на действие до 330 м на открито и до 50 м на закрито √ Приспивни песнички и нощна светлина за успокояване на бебето√ Функция за резервен заряд на батерията на бебешкото устройство √ Обратна връзка √ Аларма за хранене – възмо..
Цена: 239.00лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0448.001
DECT Бебефон Philips AVENT SCD721/26√ Датчик за температура - за наблюдение и предупреждение; възможност за настройка √ Технология DECT гарантира липса на смущения от всякакви други устройства √ Осигурена непрекъсната връзка между двете устройства √ Светлинна индикация показва когато бебето издава звук √ Енергоспестяващият режим Smart ECO автоматично регулира чувствителността към звука и увеличава живота на батерията√ Родителски блок работи с акумулаторни батерии; осигурява до 18 часа наблюдение √ Лесен за отчитане цифров дисплей на родителското устройство √ Мобилно устройство при родителя разполага със собствено зарядно устройство √ Нощен режим за затъмняване на дисплея и звука √ Докинг станция за удобно зареждане: за лесно зареждане през нощта или удобна стойка през деня √ Радиус на действие до 330 м на открито и до 50 м на закрито..
Цена: 265.00лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0449.001
DECT Бебефон Philips AVENT SCD731/52√ Датчик за температура - за наблюдение и предупреждение; възможност за настройка √ Технология DECT гарантира липса на смущения от всякакви други устройства √ Осигурена непрекъсната връзка между двете устройства √ Светлинна индикация когато бебето издава звук √ Енергоспестяващият режим Smart ECO автоматично регулира чувствителността към звука и увеличава живота на батерията √ Родителски блок работи с акумулаторни батерии; осигурява до 18 часа наблюдение √ Мобилно устройство при родителя разполага със собствено зарядно устройство √ Нощен режим за затъмняване на дисплея и звука √ Докинг станция за удобно зареждане: за лесно зареждане през нощта или удобна стойка през деня√ Радиус на действие до 330 м на открито и до 50 м на закрито √ Приспивни песнички √ Нощна светлина - проекция на звездното не..
Цена: 339.00лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0539.002
Електрическа помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин. √ По-удобна позиция за изцеждане – За разлика от други помпи за кърма, с новата помпа Comfort няма нужда да се навеждате напред, за да сте сигурни, че цялата изцедена кърма остава в шишето. √ Мек масажиращ уплътнител с топло усещане за стимулиране естествения приток на кърма – емблематичният масажиращ уплътнител на помпите Philips AVENT вече има нова мека и топла повърхност, която подпомага стимулирането на кърмата. √ Естествено оформен биберон за по-лесно хранене – В комплекта на помпата е включен новият биберон с естествена форма Natural, който улеснява комбинацията между кърмене и хранене с шише. √ Избор от лесни настройки – предлага нежен стимулиращ режим и три настройки за изцеждане.√ Повече кърма за по-кратко време – едновременното изцеждане на двете..
Цена: 549.00лв.
Philips AVENT Двойна електрическа помпа Natural Motion Premium Philips AVENT Двойна електрическа помпа Natural Motion Premium
Не е наличен
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0567.001
Вдъхновена от бебето! Ефективна за майката!Технологията Natural  Motion, също като бебето, едновременно стимулира зърното и създава вакуум, за да осигури по-бързо потичане на кърмата.Клинично доказана ефективност – повече изцедена кърма за по-кратко време!√ Силиконов уплътнител с унифициран размер. Тъй като всички жени са с различни форми и размери, той нежно се огъва и адаптира, за да пасне на зърното. Може да се използва за 99,98% от размерите на зърна (до 30 мм)√ Помпата интуитивно се адаптира и преминава от режим на стимулиране към режим за изцеждане, точно като естествено сучене на бебето.Предимства:1. Малко части, интуитивни настройки и лесно почистване. Хигиенична затворена система за изцеждане – няма достъп на кърма до силиконовия маркуч за вакуум.2. Персонализирана употреба - 8 нива за стимулиране и 16 нива за изцеждане.3. Специален дизайн, който позволява изцеждане в изпра..
Цена: 599.00лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0491.001
√ Сигурна, персонална връзка с адаптивната технология FHSS √ 2,7-инчов екран с висока разделителна способност с кристалночисто нощно виждане √ Енергоспестяващ ECO режим с индикация за връзка √ Обхват до 300 метра на открито и до 50 метра на закрито (в зависимост от различни фактори)√ Приспивни песнички успокояват мъничето ви √ Останете свързани с функцията за обратна връзка √ Изберете най-доброто ниво на звука за мястото, където се намирате √ Светлини за 3 нива на звука и светлинен индикатор за връзка √ Време на работа до 10 часа, вградена литиево-йонна батерия на родителското тяло √ Зареждане с Micro USB √ Честотна лента: 2,4 GHz √ Възможност за гласова активация..
Цена: 349.00лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0492.001
√ Сигурна и персонална връзка с адаптивната технология FHSS √ 3,5-инчов екран с висока разделителна способност с кристалночисто нощно виждане, 2x мащабиране √ Кристален звук √ Енергоспестяващ ECO режим с индикация за връзка √ Обхват до 300 метра на открито и до 50 метра на закрито √ Максимално време на експлоатация за нощно наблюдение √ Успокояваща нощна светлина и приспивни песнички √ Функция за обратна връзка √ Вибрация (при изключен звук) √ Светлини за 3 нива на звука и светлинен индикатор за връзка √ Следене на температурата в стаята на бебето √ Време на работа до 10 часа, вградена литиево-йонна батерия на родителското тяло √ Зареждане с Micro USB √ Възможност за гласова активация..
Цена: 439.00лв.
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0565.001
Вдъхновена от бебето! Ефективна за майката!Технологията Natural  Motion, също като бебето, едновременно стимулира зърното и създава вакуум, за да осигури по-бързо потичане на кърмата.Клинично доказана ефективност – повече изцедена кърма за по-кратко време!√ Силиконов уплътнител с унифициран размер. Тъй като всички жени са с различни форми и размери, той нежно се огъва и адаптира, за да пасне на зърното. Може да се използва за 99,98% от размерите на зърна (до 30 мм)√ Помпата интуитивно се адаптира и преминава от режим на стимулиране към режим за изцеждане, точно като естествено сучене на бебето.Предимства:1. Малко части, интуитивни настройки и лесно почистване. Хигиенична затворена система за изцеждане – няма достъп на кърма до силиконовия маркуч за вакуум.2. Персонализирана употреба - 8 нива за стимулиране и 16 нива за изцеждане.3. Специален дизайн, който позволява изцеждане в изпра..
Цена: 279.00лв.
Показани 1 от 12 | 163 (14 Страници)