https://iventas.bg

Банер

Philips Avent | Бебешки и детски онлайн магазин Ивентас

Бременността и първите месеци след раждането са период на вълнения и предизвикателства, когато е добре да знаете, че има кой да Ви даде съвет за Вас и Вашето бебе. От 1984 година AVENT проектира и произвежда продукти, които са вдъхновени от природата и се разработват след обширни изследвания и клинични тестове. Като нова част от Philips Group, Philips AVENT ще продължи да произвежда иновативни решения, които правят храненето и грижата за здравето на Вашето бебе по-лесни.
През 1984 година с въвеждането на ново шише за хранене се ражда марката AVENT.
Изборът на марката Philips AVENT означава, че имате възможност да се уверите в изключителното качество на продуктите ни.

Как да кърмитеНякои "нови" майки лесно започват да кърмят веднага, а други имат нужда от малко практика и търпение, преди нещата да се получат като по вода. Запомнете, че Вашата акушерка, Вашият доктор или други здравни специалисти са насреща, за да Ви помогнат и да Ви подкрепят по всякакъв начин, от който имате нужда, за да започнете. Междувременно, ние от Philips AVENT сме събрали обща информация за основните неща, които трябва да знаете за кърменето.

Прочетете Практични съвети или Ръководство за кърмене стъпка по стъпка.Кърменето започваЗнаехте ли, че тялото Ви има нужда от "спусък", за да започне да произвежда кърма? Това се случва,когато бебето Ви суче, затова сложете новороденото на гърдата колкото е възможно по-рано след раждането. Вашата акушерка може да помогне на Вас и бебето да заемете най-удобната позиция, за да кърмите.

Първоначално гърдите Ви ще произвеждат малко количество гъста, жълтеникава течност, наречена коластра. Тя е изключително богата на хранителни вещества и антитела и е много полезна за бебето Ви. Колкото по-често слагате детето на гърдата, толкова по-бързо гърдите Ви ще започнат да произвеждат кърма – обикновено след около 3 дни.

Щом кърмата Ви "се появи", вероятно ще почувствате гъделичкане в гърдите си, когато сте готова да кърмите. Понякога протича малко количество кърма – това е познато като "рефлекса на слизане" на кърмата. Възможно е да почувствате лека болка в корема, защото утробата Ви се свива, докато кърмите.
helpful_videos
Инструкции за кърмене
посети: www.avent.com