https://iventas.bg

Банер

Ортодонтична залъгалка - ULTRA SOFT + стерилизаторна кутия (6-18м) момиче, декорация 00А-0515--6-18 M girl

  • цена: 15,90лв.
SKU: 00А-0515--6-18 M girl
Най-нежната залъгалка за деликатната кожа* на вашето бебе


Гъвкав, удобен предпазител

·         Изключително мека и гъвкава

·         6 – 18 месеца

·         Ортодонтски и без бисфенол-А

·         опаковка – 2 бр.

·         Мек, гъвкав предпазител за по-малко белези по-кожата и по-малко дразненеЗа деликатната кожа са необходими грижи. Нашата технология FlexiFit позволява на този предпазител да следва естествените извивки на лицето на бебето за удобно прилягане. Вашето дребосъче ще има по-малко белези по кожата и по-малко дразнене.

·         Заоблен предпазител за допълнителен комфорт всеки денНашият заоблен предпазител намалява натиска за комфортно утешаване, което е нежно за бузите на вашето дребосъче.

·         Допълнителните дупки позволяват на вашето бебе да дишаКожата има нужда да диша, особено тази на вашето дребосъче. Нашият предпазител има 6 въздушни дупки за допълнителен въздушен поток, създаден за да намали дразненето на кожата.

·         96% от бебетата приемат нашите изключително меки залъгалки*Бебетата знаят какво харесват! Питахме майките как техните дребосъчета реагират на нашите текстурирани силиконови биберони и 96% отговориха, че тяхното бебе приема залъгалките Philips Avent.

·         Текстуриран, копринен биберон за успокоение и комфортКоприненият, текстуриран силиконов биберон на тази залъгалка успокоява и утешава вашето дребосъче.

·         Защитава оралното развитие на вашето дребосъчеНашият гъвкав силиконов биберон има симетрична форма, която се грижи за развитието на небцето, зъбките и венците на бебето.

·         Стерилизирането в микровълновата печка е безопасно и лесноС нашия калъф за носене можете да стерилизирате залъгалката на вашето бебе и да я съхранявате по хигиеничен начин, когато сте в движение.

·         Опростени стъпки за надеждно стерилизиране за 3 минутиПоставете добре изплакнатите залъгалки в калъфа, добавете 25 ml/9 течни унции вода и поставете в микровълновата фурна на 750 – 1000 W за 3 минути. Оставете да се охлади за 5 минути, излейте водата и те са готови.

·         Направено в нашата удостоена с награди фабрика в Обединеното кралствоМожете да сте сигурни, че комфортът на вашето дребосъче е в добри ръце. Тази залъгалка е направена в нашата удостоена с награди фабрика в Обединеното кралство.*


Допълнителна информация

  • Manufacturer Part Number(MPN): SCF227/22
  • European Article Number(EAN): 8710103804154
  • Brand Name: philips
  • SKU: SCF227/22

Приложен видео файл

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.