https://iventas.bg

Банер
Неразливащи чаши | AVENT

Чаша със сламка 200 ml, 9м+, за момче 00А-0520--boy

  • цена: 18,90лв.
SKU: 00А-0520--boy
Позволява здравословното развитие на устата*


Клапан против изтичане за предотвратяване на разливания

·         Чаша със сламка Bendy

·         200 мл/7 унции

·         9 м +

·         опаковка - 1 бр.

·         По-ниската сламка се огъва за лесно пиене до последната глъткаПо-ниската част на сламката се огъва, така че сламката лесно достига до течността, което ви позволява да пиете в естествено положение на пиене.

·         Вграденият клапан против изтичане и капачката на панта предотвратяват разливанеСламката разполага с вграден клапан против изтичане за предотвратяване на разливане. Капачката на панта предпазва сламката и не позволява разливане в движение.

·         Малко части – лесно сглобяване и почистване (безопасни за съдомиялна)Чашата със сламка Philips Avent Bendy може лесно да се сглобява и разглобява. Всички части са безопасни за използване в съдомиялна машина за ваше удобство.

·         Съвместим с бутилки и чаши Philips AventЧашата със сламка Philips Avent Bendy е съвместима с гамата бутилки Philips Avent Natural и Classic+ (без стъклените бутилки), както и с нашата пълна гама от чаши (с изключение на чашата за възрастни). Нашата пълна гама е създадена в помощ на вас и вашите деца във всяка една крачка от прехода към самостоятелно пиене.

·         Здравословно развитие на устатаЧашата със сламка Philips Avent Bendy позволява здравословно развитие на устата и упражняване на мускулите на устата, изграждайки орална сила.* Разработена с експерти, за да създадем нашата възможно най-добра чаша със сламка.*

·         Чашите Philips Avent следват развитието на вашето дете

Ключова стъпка от развитието на детето е да се научи да пие самостоятелно. Ние подкрепяме опитите на детето за преминаване към самостоятелно пиене, като му помагаме за лесен преход от гърда или шише към отворена чаша. Като се учим се от специалисти по здравни грижи, нашите различни решения със зърна, меки и твърди биберони, сламки и пиене на 360° около ръба следват развитието на детето и стимулират неговите новопридобити двигателни функции и умения за пиене. Нашите първокласни решения са разработени с мисълта за удобство и хигиена.

·         Ергономични дръжки и мека сламка – идеална за малки деца

Вградените дръжки на чашата са ергономично проектирани, което улеснява хващането на чашата от малки ръце. Меката гъвкава сламка е нежна към венците,а леката и малка на размер чаша е идеална за първи глътки със сламка.

Допълнителна информация

  • Manufacturer Part Number(MPN): SCF796/01
  • European Article Number(EAN): 8710103781896
  • Brand Name: philips
  • SKU: SCF796/01

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.