https://iventas.bg

Банер
Неразливащи чаши | AVENT

Чаша със сламка 300 ml, 12м+, за момиче 00А-0521--girl

  • цена: 20,90лв.
Няма наличност SKU: 00А-0521--girl
Позволява здравословното развитие на устата*


Клапан против изтичане за предотвратяване на разливания

·         Чаша със сламка Bendy

·         300 мл/10 унции

·         12 м +

·         опаковка - 1 бр.

·         По-ниската сламка се огъва за лесно пиене до последната глъткаПо-ниската част на сламката се огъва, така че сламката лесно достига до течността, което ви позволява да пиете в естествено положение на пиене.

·         Вграденият клапан против изтичане и капачката на панта предотвратяват разливанеСламката разполага с вграден клапан против изтичане за предотвратяване на разливане. Капачката на панта предпазва сламката и не позволява разливане в движение.

·         Малко части – лесно сглобяване и почистване (безопасни за съдомиялна)Чашата със сламка Philips Avent Bendy може лесно да се сглобява и разглобява. Всички части са безопасни за използване в съдомиялна машина за ваше удобство.

·         Съвместим с бутилки и чаши Philips AventЧашата със сламка Philips Avent Bendy е съвместима с гамата бутилки Philips Avent Natural и Classic+ (без стъклените бутилки), както и с нашата пълна гама от чаши (с изключение на чашата за възрастни). Нашата пълна гама е създадена в помощ на вас и вашите деца във всяка една крачка от прехода към самостоятелно пиене.

·         Здравословно развитие на устатаЧашата със сламка Philips Avent Bendy позволява здравословно развитие на устата и упражняване на мускулите на устата, изграждайки орална сила.* Разработена с експерти, за да създадем нашата възможно най-добра чаша със сламка.*

·         Чашите Philips Avent следват развитието на вашето дете

Ключова стъпка от развитието на детето е да се научи да пие самостоятелно. Ние подкрепяме опитите на детето за преминаване към самостоятелно пиене, като му помагаме за лесен преход от гърда или шише към отворена чаша. Като се учим се от специалисти по здравни грижи, нашите различни решения със зърна, меки и твърди биберони, сламки и пиене на 360° около ръба следват развитието на детето и стимулират неговите новопридобити двигателни функции и умения за пиене. Нашите първокласни решения са разработени с мисълта за удобство и хигиена.

·         Профилна форма и текстура против плъзгане за лесно хващане

Чашата от 10 унции (300 мл) е идеалният размер, за да поддържа детето ви хидратирано през целия ден и през активните часове. Дизайнът с капачка на панта поддържа сламката чиста, когато я изваждате и поставяте. Профилната форма на чашата и текстурата против плъзгане улесняват хващането и захвата за ръцете на малките деца, което позволява на мъниците уверено да развиват умения на самостоятелно пиене.

Допълнителна информация

  • Manufacturer Part Number(MPN): SCF798/01
  • European Article Number(EAN): 8710103781974
  • Brand Name: philips
  • SKU: SCF798/01

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.