https://iventas.bg

Банер

Двойна електрическа помпа Comfort Philips AVENT 00А-0539

  • цена: 549,00лв.
    411,75лв.
    Спестявате: 25.00%
SKU: 00А-0539
Електрическа помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

√ По-удобна позиция за изцеждане – За разлика от други помпи за кърма, с новата помпа Comfort няма нужда да се навеждате напред, за да сте сигурни, че цялата изцедена кърма остава в шишето.

√ Мек масажиращ уплътнител с топло усещане за стимулиране естествения приток на кърма – емблематичният масажиращ уплътнител на помпите Philips AVENT вече има нова мека и топла повърхност, която подпомага стимулирането на кърмата.

√ Естествено оформен биберон за по-лесно хранене – В комплекта на помпата е включен новият биберон с естествена форма Natural, който улеснява комбинацията между кърмене и хранене с шише.

√ Избор от лесни настройки – предлага нежен стимулиращ режим и три настройки за изцеждане.

Повече кърма за по-кратко време – едновременното изцеждане на двете гърди е доказано по-ефективно и може дори да спомогне да произвеждате повече кърма.

Philips AVENT помага да удължите периода на кърмене. В резултат на това, все повече бебета имат предимството да се хранят с кърма по-дълго време.

Съдържание: 1 бр. Електрически мотор, 2 бр. Помпа за изцеждане с 2 уплътнителя, 2 основи/капак за фунията при пренасяне/пътуване, 2 Шишета Philips AVENT Natural 125мл, 2 Биберона за новородено Natural 0м+, 2 запечатващи диска,  Инструкция за употреба, Удобна чанта за пренасяне

Допълнителна информация

  • Manufacturer Part Number(MPN): SCF334/31
  • European Article Number(EAN): 8710103862079
  • Brand Name: philips
  • SKU: SCF334/31

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.