https://iventas.bg

Звукочестотни четки за зъби

Звукочестотна четка за зъби ProtectiveClean 5100 BrushSync, бяла Philips Sonicare HX6859/29

  • цена: 239,00лв.
SKU: Sc-HX6859/29
Звукочестотна четка за зъби Protective Clean Philips Sonicare нежно почиства и премахва плаката докато се грижи за Вашите венци.
Подобрява здравето и хигиената на устата! Високоскоростните вибрации (62 000 движения на четката в минута) превръщат пастата за зъби и водата в почистващи мехурчета, вкарвайки ги между зъбите, по линията на венците и дори в най-труднодостъпните зони, за изключително почистване. Привикването с четката е лесно: първите 14 пъти на използване нежно увеличава своята мощност на работа.
Четка Protective Clean разполага с три режима на работа: Clean - за перфектно почистване, White - за избелване и премахване на повърхностни петна и Gum Care - за нежна грижа за венците.
Вграденият сензор за натиск деликатно Ви напомня да намалите натиска, ако е прекалено силен.
Чрез иновативна технология и микрочип, дръжката на четката се свързва с главите като интелигентно Ви напомня кога е време за смяна на главата.
Накрайник Optimal White W2 доказано премахва повърхностните петна и избелва зъбите за една седмица, благодарение на своите гъсто подредени и висококачествени косъмчета.
Пътуването е удобно, благодарение на стилния калъф за пътуване, който Ви позволява да пренасяте четката хигиенично.

Съдържание: 1бр. дръжка Protective Clean - бяла, 2бр. накрайници Optimal White W2 с капачки за хигиенично пренасяне, 1бр. зарядно устройство, 1бр. твърд калъф за пътуване

Допълнителна информация

  • Manufacturer Part Number(MPN): HX6859/29
  • European Article Number(EAN): 8710103846734
  • Brand Name: Philips
  • SKU: HX6859/29

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.