Меню
Количка

Playgro

Повече от 25 години Playgro с гордост разработва иновативни, качествени и много обичани детски играчки за бебета и родители по целия свят.

Проектирани в Австралия, забавните играчки Плейгро развиват въображението на бебето като му предоставят възможност да мисли, гледа, слуша и да се движи - и най-важното - да се усмихва.

Всички играчки Playgro са: нетоксични, без фталати, без олово и без BPA.

Марка: Playgro
Активна гимнастика Басейн с 30 топки PLAYGRO ще пренесе детето в един нов свят на забавление за часове на безгрижие и радост. Активната гимнастика насърчава физическото, сетивното и емоционалното развитие на бебето. Играта с топки в басейна помага за укрепване на мускулите на бебето, участващи в основните двигателни функции.Характеристики Забавният басейн разполага с 30 цветни топки и 4 отделения, в които мъникът може да поставя, завърта или изстрелва топките.  Цветните принтове са вдъхновени от темата за плажа, а ярките персонажи стимулират визуалните възприятия и когнитивното развитие. Топките се прибират удобно и бързо в 3 мрежести джоба, а самият басейн се сгъва с лекота, така че да можете да го прибирате и разпъвате изключително лесно. С размерите си от 80 х 80 см, басейнът е осигурява достатъчно пространство за игра на две деца едновременно Под..
Цена: 149.00 лв
Марка: Playgro
Активна гимнастика с музикален проектор Playgro Горско приключение! Бебето ще изследва света на горските животни в тази интерактивна активна гимнастика с подвижна играчка със светлини и звуци от природата.Предимства: Музиката и светлините се активират с движение, което стимулира зрителните и слуховите сетива на бебето, докато възглавницата за игра по корем, осигурява удобна подкрепа за развитие на грубите двигателни умения. Ярките цветове и сладките символи на меката подплатена подложка и мрежест сенник, ангажират интереса на бебето по време на игра на пода. Когато бебето рита сенника, музиката и светлините се активират, обучавайки го на причината и следствието. Поставете подвижната играчка Катеричка 2 в 1 Нощна лампа и Музикален проектор до кошарата и успокояващите светлини и мелодии, специално композирани за Playgro, ще подпомогнат съня, докато бебето се уна..
Цена: 149.00 лв
Марка: Playgro
Активна гимнастика Playgro Шаро и аз Изключително удобна за пътуване, тази компактна и лека активна гимнастика се сгъва и прибира за лесно пренасяне.ХАРАКТЕРИСТИКИ Активната гимнастика разполага с три висящи играчки: безопасно огледалце, гризалка и дрънкалка Куче Детето може да лежи удобно по гръб или по коремче върху мека постелка с цветни илюстрации на кученца Регулируемата арка е удобна за игра в легнала позиция или игра по корем върху Активната гимнастика Шаро и аз Гимнастиката предлага лесно сгъване и разгъване за удобно съхранение Играчката Шаро и аз е подходяща за новородени бебета (0м+)Запознайте се със значението на символите от системата на Playgro за обозначаване на най-важните характеристики на изделията, които ще ви помогнат да изберете най-подходящите играчки и продукти за вашето малко дете...
Цена: 49.90 лв
Марка: Playgro
Запознайте се с плюшения Ленивец Сало, който помага на новороденото бебче с развитието на сетивата и моториката. Изпълнена с функции за стимулиране на сетивата на бебето, Активната играчка Ленивец Сало поддържа уменията за развитие от раждането чрез допир, звук, зрение и устно изследване.Текстурираните материи и повърхности включват: супер мека и релефна плюшена козинатактилни панделки за насърчаване на щипковия захватгризалка-листо за успокояване на възпалени венци и упражняване на фината моторика. Бебето може да шумоли с опашката на Ленивеца Сало или да потраква с мънистата. Играчката предлага красиви контрастиращи цветове и шарки за стимулиране зрението на бебето и халка за лесно закрепване, за да бъде пухкавия Ленивец Сало наблизо в колата, в столчето за кола, количката или коша за новородено.Характеристики: Гризалка-листо за м..
Цена: 39.00 лв
Марка: Playgro
Мека плюшена и подрънкваща, Полярната котка Атка помага на бебчо с развитието на сетивата и моториката още от първите му дни. Изпълнена с функции за стимулиране на сетивата на бебето, Активната играчка Полярна котка Атка поддържа уменията за развитие от раждането чрез допир, звук, зрение и устно изследване. Текстурираните материи и повърхности включват: супер мека и релефна плюшена козина тактилни панделки за насърчаване на щипковия захват гризалка-цвете за успокояване на възпалени венци и упражняване на фината моторика. Бебето може да шумоли с ушите на Полярната котка Атка или да се оглежда в безопасното пластмасово огледалце. Играчката предлага красиви контрастиращи цветове и шарки за стимулиране зрението на бебето и халка за лесно закрепване, за да бъде плюшеното коте наблизо в колата, в столчето за кола, количката или коша за нов..
Цена: 39.00 лв
Марка: Playgro
Висящата играчка Фея от колекцията Playgro привлича детското внимание! Може да се закачи на детска количка или столче за кола. Осигурите спокойствие и забавление на бебето по време на разходка с количката или пътуване в колата с висящи играчки Playgro.  Привлекателната Фея насърчава развитието на фините двигателни умения на бебето докато се упражнява да посяга към нея и да я дърпа.Предимства: Шарената Фея включва комбинация от плюшени, сатенени, тъкани и рипсени материи, които предизвикват интерес и насърчават развитието на сетивността на бебето Двете различни крачета имат релефна гризалка, чудесна за успокояване на възпалени венци и разноцветни дрънкащи мъниста, които стимулират слуха Висящата играчка Фея е идеалния приятел по време на разходка за мъничетоС помощта на щипката лесно се закачва за колички или столчета за кола! Ярките цветове и шарки ..
Цена: 24.90 лв
Марка: Playgro
Playgro Въртяща се играчка за столче събира две фантастични играчки в едно – дрънкалка и въртележка. Въртележката е много подходяща за забавление по време на хранене, като с помощта на вендузата, разположена в основата на играчката, лесно се залепва към повърхността на столчето за хранене или към друга повърхност. Дрънкалката е с подходяща форма за насърчаване развитието на грубата моторика чрез въртене и люлеене, а дрънкащите мъниста и лентички подпомагат развитието на фината моторика. Playgro Въртяща се играчка за столче подпомага развитието на слуха, усета за докосване и служи като гризалка. Характеристики: Щракащи и дрънкащи звуци за слухова стимулация Различни текстури за тактилна стимулация Грапави повърхности, които успокояват възпалените венци при никнене на зъбките Подходящо забавление по време на храненеЗапознайте се със значението на символите от с..
Цена: 25.00 лв
Марка: Playgro
Релефната гризалка от две части с форми на цвете и листо ще помогне за успокояване на възпалените венци на бебчо PLAYGRO Гризалка листо и цвете стимулира сетивата на вашето бебе със своите ярки цветове и разнообразни релефи. Предимства: Гризалка с формите на листо и цветенце, които са лесни за хващане от малките бебешки ръчичкиОмекотените повърхности са идеални за чесане на възпалените от растежа на първите зъбки венциPLAYGRO Гризалка листо и цвете спомага координацията очи-ръце и стимулира тактилното развитие на бебетоС включена халка за закачване, която може да се сваля, така че играчката да се ползва и без нея. Характеристики Различни релефи и форми за развитие на фината моторика Подходяща за малките ръце на новороденото Омекотени гризалки от гума и пластмаса, приятни за чесане на венците при първите зъбки на бебето Природни форми, които помагат за опознаване н..
Цена: 9.90 лв
Марка: Playgro
Playgro Гризалка с вода жирафчето Джери помага да се успокоят разранените венци от растящите зъбки. Характеристики Може да се охлажда в хладилник за по-ефективно успокояване. Различните текстури предлагат избор къде детето да захапе. Компактният размер помага детето да хване лесно гризалката. Без BPAС пълнеж от пречистена водаЗапознайте се със значението на символите от системата на Playgro за обозначаване на най-важните характеристики на изделията, които ще ви помогнат да изберете най-подходящите играчки и продукти за вашето малко дете...
Цена: 9.90 лв
Марка: Playgro
Характеристики: √дрънкащи звуци√лесна за носене√цветна огъваща се форма √различни на допир повърхности√подходяща за деца 3м+Запознайте се със значението на символите от системата на Playgro за обозначаване на най-важните характеристики на изделията, които ще ви помогнат да изберете най-подходящите играчки и продукти за вашето малко дете...
Цена: 13.90 лв
Марка: Playgro
Дрънкалката Кончето Хоп Троп вече е и в розов вариант с множество забавни активности, с които мъничето ви да се развлича. Тя прави времето за игра още по-забавно и ума на мъниците активен.Всяко от копитата на Дрънкалката Кончето Хоп Троп има различна активност. Седлото "повдигни и намери" е чудесна гимнастика за малките ръчички. Шумолящите части подпомагат сензорното и осезателното развитие, а безопасното огледалце, подпомага изучаването на отражения. Характеристики Успокоява чувствителните бебешки венциОбикновено никненето на зъбки започва от 6-ия месец, но при някои бебета това може да стане още след 3-ия месец. Независимо от това, бебета изследват света като слагат всичко в устата си. Текстурираните мъниста по дръжката на Дрънкалката Кончето Хоп Троп са идеални за бебето да изследва различни форми, докато успокоява чувствителните си венци. Дрънкалка и камбан..
Цена: 27.90 лв
Марка: Playgro
Дрънкалката кончето Хоп Троп е симпатичен герой пълен със забавни активности, с които мъничето ви да се развлича.Фината моторика също се подобрява, докато бебето изследва разнообразието от дрънкалки, текстури и форми и същевременно различните мъниста успокояват чувствителните бебешки венци. Характеристики Изпълнена с множество забавни активности, дрънкалката Playgro Clip Clop прави времето за игра още по-забавно и ума на мъниците активен.  Всяко от копитата на Кончето Хоп Троп има различна активност, а скривалището "повдигни и намери"  е за още по-забавно стимулиране на сетивата. Чудесна играчка за малки ръчички Шумолящите части подпомагат сензорното и осезателното развитие Дрънкалка и камбанка за слухова стимулация Мънистата подпомагат координацията очи/ръце Живите цветове и шарки насърчават визуалното възприятие Текстурираните..
Цена: 27.90 лв
Показани 1 от 12 | 97 (9 Страници)