Меню
Количка

Playgro

Повече от 25 години Playgro с гордост разработва иновативни, качествени и много обичани детски играчки за бебета и родители по целия свят.

Проектирани в Австралия, забавните играчки Плейгро развиват въображението на бебето като му предоставят възможност да мисли, гледа, слуша и да се движи - и най-важното - да се усмихва.

Всички играчки Playgro са: нетоксични, без фталати, без олово и без BPA.

Марка: Playgro
Подредете ги и ги съборете!  Playgro Чаши-конструктор Крокодил е забавен конструктор от чаши с отвори, които се подреждат в различни варианти. Малките ще се забавляват с часове с тези страхотни Playgro Чаши-конструктор Крокодил за подреждане и свързване. Playgro Чаши-конструктор Крокодил е идеален за баня, в басейна, или на плажа. Има 8 ярко оцветени чаши, всяка с различна форма и релеф отгоре, с отвори, които се подреждат в различни варианти. Playgro Чаши-конструктор Крокодил е идеален за насърчаване на моторните умения на бебето, координацията на очите и когнитивните способности. ХарактеристикиЯрките цветове насърчават зрителното възприятие Чаши с отвори, които се подреждат в различни варианти - сложете една в друга или свържете чашите заедно Перфектен за баня, басейн, плаж или обща игра Състои се от 8 чаши. ..
Цена: 13.90 лв
Марка: Playgro
Активната играчка масичка със светлини и звуци от серията Playgro +LEARN ще радва бебето с множество забавни активности Тази интерактивна учебна Маса с музика и светлини включва цветни форми за подреждане и сортиране, забавни игри с пускане на топка, подвижна дрънкалка пчела с частици и т.н. Различните играчки привличат вниманието на детето и му предлагат неограничено време за забавление.Детето ще се учи и забавлява в свой собствен кът за игра с 12 вълнуващи дейности, които ще ангажират вниманието на малкия изследовател и така ще го насърчават да развива логическото си мислене, координацията и фините двигателни умения.  Различни начини за игра на бебето: Мъничето открива докосването и подобрява сръчността си с въртящите се зъбни колелца и цветеПодрастващото дете се научава да решава задачи чрез сортиране и подреждане на формички на съответните им места и цветове ..
Цена: 139.00 лв
Марка: Playgro
Активна играчка със светлини и звуци ВОЛАН от серията Playgro +LEARN ще удиви Вашия малък любител на високите скоростиПредимства:Ярки цветове и разнообразни звуци и мелодии насърчават зрителното и слуховото възприятие на растящото бебеРазноцветната играчка Волан съдържа елементи, стимулиращи фината моторика. Налични са ключ за запалване, скоростен лост, мигач, клаксон – всеки от тези детайли разполага със собствен реалистичен звук. В Активната играчка със звуци Волан са включени елемент дрънкалка и рингове за успокояване на сърбящите венци.ХарактеристикиМножество елементи с различни звуци Ярки цветове Стимулация на фината моторика Велкро ленти за лесно закрепване към детска количкаАктивна играчка със звуци Волан е част от новата серия от образователни играчки +LEARN на австралийската марка Playgro. Те са създадени специално за нуждите и развити..
Цена: 49.00 лв
Марка: Playgro
Активна играчка със светлина и звуци Чук от серията Playgro +LEARN е забавен и безопасен чук с мек връх, който издава 4 различни забавни звука, музика и мигащи светлини.  ХарактеристикиПластмасова играчка, която издава 4 различни забавни звука с натискане на бутонИграчка с дизайн на Чук, с мек връх, безопасна за игра, без да уврежда повърхностите Музика и мигащи светлини Действие и реакция Забавление и смях Ролеви игриАктивна играчка със светлини и звуци Чук е част от новата серия от образователни играчки +LEARN на австралийската марка Playgro. Те са създадени специално за нуждите и развитието на малките деца, в процеса им на растеж. Богатата гама от нови играчки предлага много цветове, музика и функции съчетани в едно! Подходяща за деца от 1 до 3 години...
Цена: 17.90 лв
Марка: Playgro
Активна играчка със светлини и звуци Камион от серията Playgro +LEARN е интерактивна пожарна колаПожарникарското камионче има пет забавни мелодии и песни, които ще помогнат на бебето в неговата въображаема игра. Светлините, които проблясват в ритъма на музиката, ще помогнат на вашето бебе за научаване за причинно-следствените връзки.ХарактеристикиПластмасово камионче със светлини и звуци, което помага за научаване за причинно-следствените връзки Музика и движение Действие и реакция Откриване на нови неща Ролеви игри 5 забавни мелодии, които звучат при натискане на бутона Светлините мигат в такт с мелодиятаАктивна играчка със светлини и звуци Камион е част от новата серия от образователни играчки +LEARN на австралийската марка Playgro. Те са създадени специално за нуждите и развитието на малките деца, в процеса им на растеж. Богатата гама ..
Цена: 23.90 лв
Марка: Playgro
Активна играчка със светлини и звуци Полицейска кола от серията Playgro +LEARN е интерактивна пластмасова количка със светлини и звуци, която помага на вашето бебе в неговата въображаема играСветлините мигат в ритъма на музиката, насърчавайки малкото дете да координира зрението и слуха си. Полицейската кола със светлини и звуци Playgro +LEARN ще научи малкото детенце за причинно-следствените връзки и ще насърчи изследването и ролевата игра.ХарактеристикиМузика и движение Действие и реакция Откриване на нови неща Ролеви игри 5 забавни мелодии, които звучат при натискане на бутона Светлините мигат в ритъма на мелодиятаПолицейска кола със светлини и звуци е част от новата серия от образователни играчки +LEARN на австралийската марка Playgro. Те са създадени специално за нуждите и развитието на малките деца, в процеса им на расте..
Цена: 23.90 лв
Марка: Playgro
Активната играчка Динозаври Миксирай и сглобявай от серията Playgro +LEARN насърчава фантазията и комбинативността на детето, като го ангажира да напасва еднакви или да комбинира различни части по форми и цветове, за да създаде нови варианти.Комплектът включва 5 динозавърчета от гума, чиито половинки могат да се сглобяват и комбинират по различни начини.ХАРАКТЕРИСТИКИИграчката Динозаври Миксирай и сглобявай е чудесен избор за деца във фазата на прохождане и в детската градина. Детето научава нови неща чрез фантазия и ролеви игри.Играчката е съставена от лесни за сглобяване от детските ръчички части, развива се фината моторика.Вътрешността на опаковката представлява основа с илюстрация за допълнително стимулиране на ролева игра. Ярките цветове стимулират развитието на цветовото възприятие.Чрез сглобяване на различните части се получават уникални комбинации, насърчава се кон..
Цена: 39.90 лв
Марка: Playgro
Конус с цветни рингове от серията Playgro +LEARN е разноцветна дъга от пет ринга-гризалки, които се поставят върху конус с поклащаща се основа. Бебето може да сортира и нарежда ринговете, а след това да потупва основата и да гледа как се поклаща напред-назад. Релефните рингове за нареждане от Playgro подпомагат развитието на бебето докато играе. Техните живи цветове и забавен дизайн ги правят идеални за игра. ХарактеристикиЯркоцветни рингове стимулират визуалното възприятие Разнообразни релефни повърхности за развитие на осезаниетоПомага за изграждане на двигателните умения с малките мускули на бебето и развива познавателни умения за решаване на задачи Нареждането на ринговете или разклащането на основата са съществени за забавлението и познанието Конус с цветни рингове е част от новата серия от образователни играчки +LEARN на австралийската марка Playgro. Те са създаде..
Цена: 19.90 лв
Марка: Playgro
Кофичките с жетони за броене и сортиране от серията Playgro +LEARN са уникален и забавен начин за малки деца и деца в предучилищна възраст да изследват числа, сортиране, съпоставяне и подреждане.Децата в предучилищна възраст ще харесат своите зеленчуци! С включените 4 красиви кофички и 16 цветни жетона, децата могат да развиват своето когнитивно мислене и умения за решаване на проблеми чрез 5 различни игри с нарастваща трудност; съпоставяне по цвят, число, форма, картинка или да учат за числата и броенето. ХАРАКТЕРИСТИКИЖетоните и кофичките имат съответни числа, цветове и очарователни картинки на зеленчуци. Тактилни издатини по ръба на всеки жетон представляват числото на лицето на жетоните, чудесно за деца с увредено зрение! Отвъд математиката, жетоните и кофичките за подреждане са идеални за безкрайни ролеви игри, като същевременно предоставят на родителите продукт STEAM с го..
Цена: 39.90 лв
Марка: Playgro
Кулата от цветни купички Животни от серията Playgro +LEARN насърчава малкото дете да подрежда и сортира по цвят и размер, като така развива уменията си за решаване на проблеми с метода „проба-грешка“Забавната активно двигателна играчка Кула от цветни купички Животни подпомага развитието на моториката на детето, а симпатичният дизайн с весели муцунки на животни насърчава ролевата игра и въображението. Характеристики Цветни купички Животни за сортиране и подреждане на кула по цвят и размер Подпомагат развитието на грубата и фината моторика на малкото детеСимпатичен дизайн със забавни животни ангажира вниманието на детето Идеален размер за малките ръчички на бебетоПодходяща за деца от 12 до 36 месеца РазмериВисочина: 28,5 см Ширина: 16 см Дължина: 14,5 см Кулата от цветни купички Животни е част от новата серия от образователни играчки +LEARN на австралий..
Цена: 23.90 лв
Марка: Playgro
Музикална играчка Пиано и Барабани в едно от серията Playgro +LEARN, която помага за научаване за причинно-следствените връзкиХарактеристики4 режима на игра светлините мигат в ритъма на мелодията действие и реакция активно откриване на нови неща преструване, игра наужким музика и движение 20 забавни мелодииМузикална играчка Пиано и Барабани в едно е част от новата серия от образователни играчки +LEARN на австралийската марка Playgro. Те са създадени специално за нуждите и развитието на малките деца, в процеса им на растеж. Богатата гама от нови играчки предлага много цветове, музика и функции съчетани в едно! Подходяща за деца от 1 до 3 години...
Цена: 45.00 лв
Марка: Playgro
Активна играчка Пиано от серията Playgro +LEARN е музикална играчка с много учебни дейности. Бебето ще се забавлява когато натиска големите бутони, за да пуска музика и ще наблюдава как светлините мигат в ритъма. Може да вземете навсякъде с вас музикалната играчка Пиано, дори и по време на разходка.Характеристики20 забавни мелодии и песнички 7 образователни дейности Музиката подпомага развитието на сетивното възприятие Мигащи светлини в такт с музиката 4 етапа на развитие Забавлява бебето по време на разходкаАктивна музикална играчка Пиано е част от новата серия от образователни играчки Playgro +LEARN на австралийската марка Playgro. Те са създадени специално за нуждите и развитието на малките деца, в процеса им на растеж. Богатата гама от нови играчки предлага много цветове, музика и функции съчетани в едно! Подходяща за момичета и момчета..
Цена: 45.00 лв
Показани 1 от 12 | 17 (2 Страници)