https://iventas.bg

Банер

Активна гимнастика 3 в 1 Safari PG-0601

  • цена: 65,00лв.
Няма наличност SKU: PG - 0601
Тази гъвкава активна гимнастика е разработена да забавлява бебето с множество функции, да ангажира и доставя удоволствие на всичките сетива по изцяло нов начин. Много лесно се променя функцията на играчката, независимо дали ще поставите бебето по корем или по гръб, в кошарата или извън нея - може да се ползва като активна гимнастика, арка за над креватчето или лента за закачване отстрани. Играчката има ярки, разноцветни и интересни животни от саваната, които имат различни повърхности и функции, осигуряваши на бебето движение и забавление за часове.

- Активна гимнастика - включва подплатена постелка с мека възглавнична в единия край. Бебето може да лежи и да рита разноцветните зебра, маймунка и лъвче, които висят от арката, всички откачващи се. По корем бебето може да изучава гривата на жирафа, шумолящите крила на тукана и пеперудата "повдигни и намери".

- Арка за над креватчето - гъвкавата арка се закачва за страните на креватчето. Бебето може да гледа нагоре и да се взира в поклащащите се играчки, докато си почива. Пластмасовите щипки закачват здраво арката за повечето кошари и креватчета.

- Арка за закачване отстрани на креватчето - велкро лентите се закачват за страната на креватчето. Сложете бебето по гръб и то ще рита забавните герои, а те ще се движат и ще издават звуци.

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.