https://iventas.bg

Промоции

ПОДАРЪК!!! При покупка на количка MB Duet V3 и кош за новородено Cocoon

promo-duet-v3-kosh-za-novorodeno-oktomvri-2018 Уважаеми клиенти,

През месец Октомври 2018г. , при покупка на детска количка Mountai Buggy Duet V3 и кош за новородено Cocoon + сенник , получавате подарък: втори брой кош за новородено Cocoon + сенник.