Меню
Your Cart

Safety 1st

Марка: Safety 1st Код: SF.0035
Включете нощната лампа в контакта. Има мека безцветна светлина. Включва се автоматично, когато светлината в помещението изгасне и се изключва сутринта. Успокояваща мека светлина, която помага да спестите енергия между залез и изгрев с консумация 0,4W. Много дълъг живот на диода – 50 000 часа. Не загрява.-Захранване: 220-240V-50Hz-Тази нощна лампа се използва в домашни условия.-Не покривайте лампата-Не разглобявайте.-Не използвайте разклонител или удължител. ..
Цена: 29.00лв.
Марка: Safety 1st Код: SF.0066
Лесна за съхранение и пренасяне надуваема вътрешна възглавничка.Подкрепя главичката и врата на детето по време на път. Свалящ се калъф, който се пере в пералня. Подходяща за бебета и малки деца.Употреба: надуйте възглавничката. За бебета, сложете я около врата отпред. За малки деца, сложете я около врата отзад. Трябва да поддържа главата и врата на детето, без да е прекалено стегната. За да почистите, свалете калъфа и изперете в топла сапунена вода. Прострете да изсъхне.ВНИМАНИЕ: Тези продукти не са играчки. Когато не ги използвате, дръжте ги извън достъпа на деца. Никога не оставяйте детето си без надзор в кола, дори и само за няколко минути. Тази информация е важна, запазете я за бъдещи справки...
Цена: 15.00лв.
Марка: Safety 1st Код: SF.0074
Ултра практична въртяща се предпазна система за контакт за директен достъп, без да е необходимо сваляне. Предотвратяват пъхането на пръсти или предмети в електрическите контакти. Покриват стандартен контакт с нула и фаза, без заземяване. Поставяне: отлепете лепенката от задната страна на предпазителя и притиснете в контакта. Завъртете надясно, за да включите уред в отворите. Когато изключите уреда, отворите се затварят автоматично.Предпазителите не са предназначени да заместят родителския надзор. Никога не оставяйте детето си без надзор. Редовно проверявайте дали предпазителите са коректно поставени.Когато детето Ви е достигнало възраст, когато може само да свали протекторите, свалете ги. ..
Цена: 5.50лв.
Марка: Safety 1st Код: SF.0058
Сенник за кола: Лесно и бързо поставяне и сгъване при прибиране. Подходящ за всякакви коли. Предлага се в торбичка за носене. Внимание: вендузата не е играчка. Не оставяйте детето си без надзор.Огледало за предно стъкло с видимост към детето: специално разработено, за да позволява наблюдение на детето, докато шофирате, без да се обръщате. Може да се поставя на задното или на предното стъкло с вендуза, или да се закрепи с щипка за сенника на шофьора.Табела „Бебе в колата“: Препоръчва се да се постави в долни ъгъл на задното стъкло.Забележка: Вендузата не е играчка. Не оставяйте детето си без надзор. Редовно проверявайте дали устройството е поставено правилно. Дръжте далеч от деца, има риск от задушаване с вендузата. Съвет: препоръчваме винаги да сте сигурни, че детето е правилно обезопасено в столчето си...
Цена: 35.00лв.
Марка: Safety 1st Код: SF.0032
ВНИМАНИЕ: Тези продукти не са играчки. Пазете далеч от достъпа на деца, когато не ги използвате. Никога не оставяйте деца без надзор. Запазете инструкцията за употреба за бъдещи справки.Употреба:1&2 Четка и гребен с меки дръжки: улесняват създаването на режим за поддърждане косата и скалпа на бебето. Меките дръжки правят захвата на родителя удобен и здрав. Меките найлонови влакна са са нежни към чувствителния скалп и позволяват разплитане на косата без грубо дърпане. Гребенът с фини зъби е специално разработен за фините детски коси. За почистване: измийте със сапунена вода. Изплакнете с чиста вода и оставете дръжката да изсъхне.3. Четка за зъби с мека дръжка: Важно е да се започне правилен режим на орална хигиена от ранна възраст. Меките найлонови влакна са нежни към малките зъбки и чувствителни венци. Меката дръжка осигурява удобен и здрав захват за детето. Употреба: Съблюдавайте ми..
Цена: 23.00лв.
Марка: Safety 1st Код: SF.0038
Преди да използвате:Прочетете внимателно инструкциите преди монтирането и използването на устройството.Не се препоръчва монтажа на винтовете с електрически инструменти.Уверете се, че магнитната ключалка работи на вашия шкаф / чекмедже:1. Натиснете бутона, за да се покаже зелена икона на SecureTech ™ за отключване / заключване.2. Задръжте заключващия магнитен механизъм от вътрешната страна на вратата на шкафа / чекмеджето.3. Поставете магнитния бутон за отключване от външната (противоположната) страна.4. Уверете се, че заключването се активира (горният бутон се спуска надолу).За заключване на шкаф / чекмедже:Уверете се, че ключалката е настроена на зелената икона на ключалката, след което затворете вратата на шкафа / чекмеджето. Тествайте, за да сте сигурни, че е заключена.За отключване:Поставете ключа в предната част на вратата на шкафа / вратата, където е инсталирана ключалката. Ако не ..
Цена: 45.00лв.
Марка: Safety 1st Код: SF.0008
Модулната преграда е изключително широка и може да се използва за всичко – от широки стълби до камини. Идеална е за коридори, неправилни врати, площадки или кухни. Съвсем лесно ще ограничите достъпа на Вашия мъник до опасни зони и ще сте спокойни за неговата сигурност. Модулната преграда се използва много лесно – закрепва се с винтове за стената, а отделните секции могат да заемат различни позиции и ъгли. Отваряте вратичката с една ръка и само с едно движение я затваряте. Подходяща за отвори от 82 см до 214 см. Може да се удължават с допълнително разширение съответно до 286 см.• Подходяща за широки пространства в различни комбинации• Лесно се сгъва, когато не се използват• Модулите могат да се комбинират различно• Удобен затварящ механизъм• Ергономичната конструкция на дръжката позволява лесно отваряне и затваряне с една ръка..
Цена: 237.00лв.
Марка: Safety 1st Код: SF.0009
Модулната преграда е изключително широка и може да се използва за всичко – от широки стълби до камини. Идеална е за коридори, неправилни врати, площадки или кухни. Съвсем лесно ще ограничите достъпа на Вашия мъник до опасни зони и ще сте спокойни за неговата сигурност. Модулната преграда се използва много лесно – закрепва се с винтове за стената, а отделните секции могат да заемат различни позиции и ъгли. Отваряте вратичката с една ръка и само с едно движение я затваряте. Подходяща за отвори от 82 см до 214 см. Може да се удължават с допълнително разширение съответно до 286 см.• Подходяща за широки пространства в различни комбинации• Лесно се сгъва, когато не се използват• Модулите могат да се комбинират различно• Удобен затварящ механизъм• Ергономичната конструкция на дръжката позволява лесно отваряне и затваряне с една ръка..
Цена: 237.00лв.
Марка: Safety 1st Код: SF.0026
Модулната преграда е изключително широка и може да се използва за всичко – от широки стълби до камини. Идеална е за коридори, неправилни врати, площадки или кухни. Съвсем лесно ще ограничите достъпа на Вашия мъник до опасни зони и ще сте спокойни за неговата сигурност. Модулната преграда се използва много лесно – закрепва се с винтове за стената, а отделните секции могат да заемат различни позиции и ъгли. Отваряте вратичката с една ръка и само с едно движение я затваряте. Подходяща за отвори от 82 см до 358 см. Може да се удължава с допълнително разширение до около 430 см.•Подходящa за широки пространства в различни комбинации•Лесно се сгъва, когато не се използват•Модулите могат да се комбинират различно•Удобен затварящ механизъм•Ергономичната конструкция на дръжката позволява лесно отваряне и затваряне с една ръка..
Цена: 319.00лв.
SAFETY 1ST Мултифункционално заключващо устройство с таен бутон SAFETY 1ST Мултифункционално заключващо устройство с таен бутон
Не е наличен
Марка: Safety 1st Код: SF.0043
·        Видим заблуждаващ бутон, който може да бъде натиснат от детето, без това да отключи устройството ·        Специфичен дизайн, който скрива функционалния бутон ·        Лесен монтаж без необходимост от пробиване ·        Гъвкава лента, за да използвате устройството на различни места..
Цена: 15.90лв.
Марка: Safety 1st Код: SF.0076
Не позволява отваряне от деца. Отваря се лесно от възрастен. Регулируема дължина за всякакви мебели и домашни уреди – хладилник, фризер, микровълнова, миялна, сушилня. Система със залепване: не са необходими инструменти.За ефективна употреба на продукта, моля прочетете тези инструкции и ги запазете за бъдеща употреба: Мултифункционалното заключващо устройство се състои от две части – основна част с лента (1) и фиксирана част (2).Монтаж: 1.) Почистете мястото, където ще поставяте ключалката, с медицински спирт. Оставете да изсъхне. 2.) Преценете къде да поставите ключалката, така, че да можете да нагласите добре лентата. Не забравяйте, че лентата може да се опъва до 15см дължина. Оставете част 2 отворена и нагласете дължината на лентата според желаната позиция. 3.) Затворете част 2 върху лентата. Зъбците трябва да паснат с прорезите, за да бъде затворено добре. 4.) Отлепете двата стикера ..
Цена: 8.90лв.
Марка: Safety 1st Код: SF.0056
Не позволява отваряне от деца. Отваря се лесно от възрастен. Регулируема дължина за всякакви мебели и домашни уреди – хладилник, фризер, микровълнова, миялна, сушилня. Система със залепване: не са необходими инструменти.За ефективна употреба на продукта, моля прочетете тези инструкции и ги запазете за бъдеща употреба: Мултифункционалното заключващо устройство се състои от две части – основна част с лента (1) и фиксирана част (2).Монтаж: 1.) Почистете мястото, където ще поставяте ключалката, с медицински спирт. Оставете да изсъхне. 2.) Преценете къде да поставите ключалката, така, че да можете да нагласите добре лентата. Не забравяйте, че лентата може да се опъва до 15см дължина. Оставете част 2 отворена и нагласете дължината на лентата според желаната позиция. 3.) Затворете част 2 върху лентата. Зъбците трябва да паснат с прорезите, за да бъде затворено добре. 4.) Отлепете двата стикера ..
Цена: 8.90лв.
Показани 1 от 12 | 56 (5 Страници)