Меню
Your Cart

Tommee Tippee

Марка: Tommee Tippee
Новите чаши Free Flow са специално проектирани за етапа, в който детето става все по-активно и започва да се нуждае от повече течности. Благодарение на специалния накрайник, няма нужда от усилие при пиене. Когато той е в отворено положение, течността потича свободно. Когато накрайникът е прибран (затворен), той не позволява разливане и течността няма да изтече. Това прави чашата идеална при пътуване. Детето ще хареса лекотата, с която отпива от чашата, а родителите - безопасността и неразливащия накрайник. Характеристики: ·        Сгъваем накрайник, непозволяващ изтичане ·        Препоръчано от здравните специалисти за правилно оралноразвитие ·        300 мл вместимост ·        Подходящо за миялна машина, микровълнова фурна и стерилизиране · &..
Цена: 7.92лв. Цена: 9.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Новите чаши Free Flow със спортен накрайник са идеални за моментите, когато сте навън с Вашето дете. Специално проектирана форма и зона с леко грапава повърхност за по-добър захват от малките ръчички. Когато спортният накрайник е затворен, можете да бъдете спокойни, че течността няма да се разлее. С вместимост от 300 мл чашата Free Flow със спортен накрайник осигурява необходимото количество течност, така че Вашето дете да е хидратирано през целия ден. Характеристики: ·        Накрайник, който лесно се издърпва и прибира ·        Препоръчано от здравните специалисти за правилно оралноразвитие ·        300 мл вместимост ·        Подходящо за миялна машина и микровълнова фурна ·        2 цвята, подходящи за момче и м..
Цена: 7.92лв. Цена: 9.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Шишета и биберони Tommee Tippee осигуряват интуитивно и комфортно хранене на бебето!Разработени с помощта на експерти по кърмене, биберони Advanced Anti-Colic успешно съчетават кърмене и хранене с шише за по-лесно смесено хранене от всякога.  Уникалната форма на биберона имитира естествените гъвкавост, разтегливост и движения на майчината гърда като по този начин насърчава най-естественото движение на сучене.Специална форма, имитираща майчината гърда, за естествено засукване;Мек силиконов биберон;Без ВРА;Биберони с бавен поток 0м+ 1 капка *Биберони от серията Anti-Colic са съвместими само с шишета от серия Advanced Anti-Colic Tommee Tippee...
Цена: 11.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Удивителната Explora Вълшебна подложка за хранене захваща здраво на мястото им купички и чинийки. Без повече летящи чинии! Вълшебната подложка работи с всички чинии и купи Tommee Tippee, като ги задържа здраво на мястото им с помощта на вендуза в средата на подложката, която не позволява на мъника Ви да ги движи, хвърля и дори да ги преобръща, като прави храненето много по-чисто. ·   1 подложка в комплекта·   Залепва за всякакви равни повърхности ·   Лесна за употреба, забърсва се ·   Задържа купите и чиниите на място·   Предотвратява бъркотията и разливането по време на хранене ·   Безопасна за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходяща за бебета на възраст 6 месеца +·   Без BPA Съдържание: 1 x Вълшебна подложка..
Цена: 10.32лв. Цена: 12.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Съхранявайте лесно домашно приготвената храна с Големите контейнери за храна с капак Explora. Контейнерите са идеални за съхранение на по-големи порции: пригответе пюретата в блендера за бебешка храна, след това замразете неизползваната част за по-късно. Меката основа за натискане помага да извадите порцията от контейнера.  ·     2x 120ml контейнери с непротичащи капачки ·     Лесно могат да се подреждат в хладилник или фризер ·     Меки основи за натискане ·     По-голям размер за по-големи порции ·     Безопасни за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизатори ·     Подходяща за бебета на възраст 4 месеца +·     Без BPA Съдържание: 2 x 120ml Големи контейнери с ка..
Цена: 9.52лв. Цена: 11.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Гризалката Closer to Nature Easy Reach  Етап 2 е предназначена да облекчи болката от растежа на предните кътни зъби при бебето.Гризалката Етап 2 е втората от 2 етапа, предназначени да успокояват бебето по време на растежа на първите зъбки. Дизайнът с три функции включва масажиращи повърхности, пълна с вода част и джобче за гел.Гризалка Етап 2 за предните кътници и чувствителните венци Оребрени повърхности за масажиране Пълна с вода част, която може да се охлажда в хладилник и да се използва за успокояване на венцитеДжобчета с гел за лесно приложение и успокояване Подходящи за бебета на 4 месеца +Без BPAСъдържание: 1 x Гризалки Easy Reach Етап 2..
Цена: 9.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Гризалката Teethe‘n’Play е пълна с вода за охлаждане и успокояване на възпалените венци.√ Лесна за хващане халка √ Оребрени повърхности за масажиране на чувствителните венци и допълнително успокояване √ Пълни с вода части, които се охлаждат в хладилник и за успокояване на венците √ Ярък и цветен дизайн прави кученцата привлекателни за мъничето като дъвче и изследва по-дълго време √ Подходяща за бебета на 6 месеца + √ Без BPA Съдържание: 1 x Гризалка с охлаждащ ефект 6м+ кученца ВНИМАНИЕ! Охлаждайте само в хладилник, не поставяйте във фризер или камера. Почиства се само с влажна кърпа. Не е подходяща за гореща стерилизация (с пара, в микровълнова или чрез изваряване). Не е подходяща за миене в миялна.  Гризалката Teethe‘n’Cool включва три повърхностис различна твърдост за всеки етап от растежа на зъбките(мека, средна и твърда). ·   Лека и лесна за хващане · &nb..
Цена: 13.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Гризалка Teethe‘n’Cool включва три повърхности с различна твърдост за всеки етап от растежа на бебешките зъбки (мека, средна и твърда). √ Лека и лесна за хващане √ Оребрени повърхности за масажиране на чувствителните венци   √ Пълна с вода част, която може да се охлажда в хладилник за допълнително успокояване √ Ярък и цветен дизайн прави рибката привлекателна за мъничето √ Подходяща за бебета на 4 месеца + √ Без BPA Съдържание: 1 x Гризалка с охлаждащ ефект 4м+ риба ВНИМАНИЕ! Охлаждайте само в хладилник, не поставяйте във фризер или камера. Почиства се само с влажна кърпа. Не е подходяща за гореща стерилизация (с пара, в микровълнова или чрез изваряване). Не е подходяща за миене в миялна.  Гризалката Teethe‘n’Cool включва три повърхностис различна твърдост за всеки етап от растежа на зъбките(мека, средна и твърда). ·   Лека и ..
Цена: 11.90лв.
Tommee Tippee Двустранен текстилен лигавник 0м+, 1бр./оп. Tommee Tippee Двустранен текстилен лигавник 0м+, 1бр./оп.
Горещо -20 %
Марка: Tommee Tippee
Текстилният лигавник Closer to Nature има уникална абсорбираща повърхност, която предотвратява възможността от обриви по чувствителната бебешка кожа. Лигавникът е изработен от изключително мек текстил, нежен към бебето, но много ефикасен при попиване.Перфектен за първоначалното хранене с всякакъв вид течни храни.Използва се лесно, прикрепяйки се с велкро лента.Подходящ за бебета от 0+ месеца...
Цена: 9.52лв. Цена: 11.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Диспенсъри за сухо мляко Closer to Nature се поставят в шишетата Closer to Nature 260ml за удобно смесване и хранене по всяко време.Като първите диспенсъри за сухо мляко, които се поставят вътре в шишето, тези уникални контейнери пестят място, когато сте навън и побират до 8 мерителни лъжици сухо мляко, готово за смесване по всяко време.·  Идеални за пътуване и разходка·  Измервате сухото мляко предварително·  Приготвяте млякото както и когато имате нужда от него·  Смесвайте прясна порция всеки път·  Спестява време и отпадъци, безопасно и хигиенично·  Подходящи за хранене на бебета от 0 месеца +·  Без BPAСъдържание: 6 x Диспенсъра за сухо мляко..
Цена: 13.90лв.
Tommee Tippee Дръжки за шишета и чаши 4m+, 2 бр./оп. Tommee Tippee Дръжки за шишета и чаши 4m+, 2 бр./оп.
Горещо -20 %
Марка: Tommee Tippee
Дръжките за шишета и чаши Closer to Nature са идеални за момента, когато детето е готово да държи само шишето, докато пие, като предлагат подкрепа в преминаването от шише към чаша. ·  Съвместими с всички шишета от серията Closer to Nature·  Малките дръжки са идеални за малки ръчички, с мека повърхност·  Безопасни за миене в миялна машина ·  Подходящи за бебета на възраст 4 месеца +·  Без BPA Съдържание: 2 x Дръжки за шишета и чаша First Sips..
Цена: 8.72лв. Цена: 10.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Електрическата помпа за изцеждане Closer to Nature е специално разработена да имитира естественото действие на сучене на бебето за ефективни резултати само с натискане на един бутон. Уникалният силиконов уплътнител на фунията прави Електрическата помпа за изцеждане изключително удобна за употреба. Тя има 4 настройки на работа: light, low, medium и high. Препоръчваме да започнете с режима light, с който да подпомогнете слизането на кърмата, а след това да преминете към настройката, която Ви е най-удобна. Лека и лесно преносима С включена удобна кутия за стерилизация Само 3 части – лесна за употреба, почистване и сглобяване  Може да работи със захранване или с батерии Клапа от една част Без BPA Включени в комплекта: 1 х Стерилизаторна кутия за микровълнова; 1 х Шише за хранене Easi-Vent 150ml 0m+ с биберон Easi-Vent 0м+ 1 капка; 2 х контейнер за съхранение на кърма; 1 х капак з..
Цена: 199.00лв.
Показани 1 от 12 | 146 (13 Страници)