https://iventas.bg

Банер

Електрически парен стерилизатор TT-42320091

  • цена: 139,00лв.
SKU: TT-42320091
Основните характеристики на Електрическия Стерилизатор са:
 
Лесен за използване
в три лесни стъпки


-          Стъпка 1 – Сложете 80 мл. студена вода в основата на стерилизатора

-          Стъпка 2 – Заредете 5 шишетата и бибероните и затворете с капака стерилизатора

-          Стъпка 3 – Включете стерилизатора за 5 минути

 
Вместимост – 5 шишета

Електрическият стерилизатор на Tommee Tippee е съвместим с шишета Tommee Tippee Easi-Vent; Anti-Colic+; UltraСигурна хигиена

Електрическият стерилизатор запазва съдържанието стерилно до 24 часа, ако не отваряте капака. Това ви позволява да стерилизирате продуктите вечерта и да използвате на сутринта.

          

Стерилна работна повърхност

Компактният  дизайн на стерилизиратора е съставен от малко части, което ви улеснява при почистване и съхранение.100% Естествена стерилизация

Електрическият стерилизатор не изисква използването на препарати, тъй като разполага със система, предназначена да убие до 99,9% от вредните бактерии, които могат да се натрупат по шишетата за мляко. Родителите предпочитат тази система, тъй като няма рист да остане част от препарата за стерилизация върху шишетата.


Лесен за използване

Електрическият стерилизатор е наистина лесен за използване. Просто натиснете бутона, който ще светне в оранжев цвят и след 5 минути цикълът на стерилизация ще приключи и стерилизаторът ще се изключи. Препоръчваме ви да изчакате 5 минути докато всяка от страните на стерилизатора се охлади, за да не се изгорите от топлината или парата.


Безопасен за бебето

Материалите, от които е изработен електрическият стерилизатор не съдържат БИСФЕНОЛ АКъм опаковката на електрическият стерилизатор Tommee Tippee са включени:

1 х Електрически стерилизатор

1 х Ортодонтична залъгалка AnyTime 0-6м

1 х Щипка за хващане на биберони

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.