Меню
Количка

Trunki

Trunki вярва, че пътуването е свързано с нови изживявания, създаване на спомени и правене на всяко пътуване също толкова приятно, колкото и дестинацията.

Разбира, че докато родителите купуват продукти, децата се сприятеляват с тях, така че всичко, което създават, има функционалността, която възрастните ценят, и личността, която децата обожават. Екип от талантливи изобретатели и дизайнери, които са се посветили да превърнат пътуването с малки деца в приключение, използват гениален дизайн (и малко приказен прах), за да създадат продукти за всяко пътуване, независимо дали е еднодневно пътуване до зоологическата градина или околосветско пътешествие.

Продуктите са изключително издръжливи, така че да могат да бъдат предавани и използвани от следващото поколение. Рециклиране: Trunki куфарите са специално проектирани за разглобяване, което означава, че всяко връщане, което получим, може да бъде рециклирано.

От 2006 г. насам имат над 100 награди в секторите за деца, играчки, дизайн и бизнес от цял свят.

От 2012 г. Trunki се „разхождат“ върху производствените линии единствено в родината си – Великобритания.

Марка: Trunki
Запознайте се със симпатичния динозавър Dino - най-новата раница Trunki, която перфектно съчетава комфорт и стил по време на разходка или на път за детската градина. Създаден специално за деца в предучилищна възраст, динозавърчо е ярък и цветен герой. Просторна детска раница, с капацитет от 4 литра и леснодостъпна вътрешност, снабдена с подплатена дръжка, лесна за хващане от малките ръчички, подплатени и регулируеми презрамки и презрамки за закопчаване отпред. И това не е всичко! Сладкият персонаж с опашка и уши също е отразяващ светлините, по-специално лапите, носа и очертанията на лицето, като по този начин предлага по-добра видимост, когато е тъмно. В допълнение ръцете на сладкия герой ще прегърнат вашия плюшен приятел и ще го носят безопасно. Перфектна първа раница за най-малките, която прави видими малчуганите, когато нивото на светлина е слабо. Характеристики: Голяма, здрава и ..
Цена: 69.00 лв
TRUNKI Голяма чанта, розова TRUNKI Голяма чанта, розова
Не е наличен
Марка: Trunki
Пътната чанта Trunki Tote помага играчките да са прибрани и същевременно наблизо. Тя може да се закачи на предната седалка в самолета или колата, а в куфар Trunki пасва идеално в едната половина. Разполага също и със сваляща се презрамка, така че може да се носи и на рамото. Характеристики Цвят: розова чанта Размери (Височина / Дължина / Ширина): 280 х 80 х 420 мм Тегло: 0,195 кг..
Цена: 33.99 лв
Детски куфар Амелиа самолет, син Детски куфар Амелиа самолет, син
Не е наличен
Марка: Trunki
Пригответе се да излетите с нашия възхитителен самолет Амелиа, новият Trunki на British Airways. Натрупайте въздушни мили докато пътувате по целия свят!Небесносин цвят с бели колела, тези нови самолети със сигурност ще осигурят на начинаещите пилоти време в първа класа с обещанието да няма турбуленция при пътуване! На самолета компания на детето ще правят малките любимци на Skyflyers - Пегаса Пеги и лъва Леон, които се возят през облаците. Детският куфар Trunki Amelia е създаден специално за най-малките пътешественици! Научете децата да бъдат отговорни за нещата си, като им позволите сами да приготвят багажа си в симпатичния куфар Малчуганите могат да седят на куфара, когато са уморени и да го карат, когато им е скучно Много подходящи за носене като ръчен багаж в самолета, за да не скучае детето по време на полет или при закъснение на летището Проектиран да бъде лек и издръжлив, куфа..
Цена: 129.00 лв
Детски куфар Бернард пчела, жълт Детски куфар Бернард пчела, жълт
Не е наличен
Марка: Trunki
Направо от кошера, пчелата Бернард се гордее с перфектните си ивици. Готова е да зажужи и да забвлява децата. Детският куфар Trunki Bernard е създаден специално за най-малките пътешественици! Научете децата да бъдат отговорни за нещата си, като им позволите сами да приготвят багажа си в симпатичния куфар Малчуганите могат да седят на куфара, когато са уморени и да го карат, когато им е скучно Много подходящи за носене като ръчен багаж в самолета, за да не скучае детето по време на полет или при закъснение на летището Проектиран да бъде лек и издръжлив, куфарът отговаря на разпоредбите на авиокомпаниите относно ръчния багаж, с голямо вътрешно пространство за играчки, игри, книги и дрехи за смяна.  Всички куфари Trunki имат "тайни" отделения и ключалки за малките детски съкровища, предпазни колани за плюшените мечета вътре, полезни и лесни за използване дръжки както за деца, така ..
Цена: 129.00 лв
Детски куфар Дъдли динозавър, зелен Детски куфар Дъдли динозавър, зелен
Не е наличен
Марка: Trunki
Пригответе се за динозавърски приключения с Дъдли - най-готиният, но и най-малкият динозавър Trunki и незаменим партньор на всеки изследовател! Свежо зеленият Дъдли има жълти колела, бели рогчета и щампа, която възпроизвежда люспите на истински динозаври - всичко за динозавърско преживяване! Детският куфар Trunki Dudley е създаден специално за най-малките пътешественици! Научете децата да бъдат отговорни за нещата си, като им позволите сами да приготвят багажа си в симпатичния куфар Малчуганите могат да седят на куфара, когато са уморени и да го карат, когато им е скучно Много подходящи за носене като ръчен багаж в самолета, за да не скучае детето по време на полет или при закъснение на летището Проектиран да бъде лек и издръжлив, куфарът отговаря на разпоредбите на авиокомпаниите относно ръчния багаж, с голямо вътрешно пространство за играчки, игри, книги и дрехи за смяна.  ..
Цена: 129.00 лв
Детски куфар Каси котка, лилав Детски куфар Каси котка, лилав
Не е наличен
Марка: Trunki
Котката Каси е готова да се впусне в котешко приключение с новия си собственик. Любителите на котки със сигурност ще се радват да я яздят, разхождат и играят с Каси. Детският куфар Trunki Cassie е създаден специално за най-малките пътешественици! Научете децата да бъдат отговорни за нещата си, като им позволите сами да приготвят багажа си в симпатичния куфар Малчуганите могат да седят на куфара, когато са уморени и да го карат, когато им е скучно Много подходящи за носене като ръчен багаж в самолета, за да не скучае детето по време на полет или при закъснение на летището Проектиран да бъде лек и издръжлив, куфарът отговаря на разпоредбите на авиокомпаниите относно ръчния багаж, с голямо вътрешно пространство за играчки, игри, книги и дрехи за смяна.  Всички куфари Trunki имат "тайни" отделения и ключалки за малките детски съкровища, предпазни колани за плюшените мечета вътре, по..
Цена: 129.00 лв
Детски куфар Педро пират, черен Детски куфар Педро пират, черен
Не е наличен
Марка: Trunki
Корабът на пирата Педро се насочва към брега след дълго пътуване в търсене на световните съкровища. Създаден да прогони скуката на малките авантюристи по време на пътешествията им, пиратският кораб отвежда малчуганите в непознати земи. Детският куфар Trunki Pedro the Pirate е създаден специално за най-малките откриватели! Научете децата да бъдат отговорни за нещата си, като им позволите сами да приготвят багажа си в симпатичния куфар Малчуганите могат да седят на куфара, когато са уморени и да го карат, когато им е скучно Много подходящи за носене като ръчен багаж в самолета, за да не скучае детето по време на полет или при закъснение на летището Проектиран да бъде лек и издръжлив, куфарът отговаря на разпоредбите на авиокомпаниите относно ръчния багаж, с голямо вътрешно пространство за играчки, игри, книги и дрехи за смяна.  Всички куфари Trunki имат "тайни" отделения и ключалк..
Цена: 129.00 лв
Детски куфар Пърси полицай, син Детски куфар Пърси полицай, син
Не е наличен
Марка: Trunki
Полицейската кола Пърси е готова да отговори на повикването и да тръгне на спешна мисия! Идеалният аксесоар за деца с приключенски дух - така че грабвайте конусите и значката и тръгвайте на мисия. Детският куфар Trunki Percy the Police Car е създаден специално за най-малките откриватели! Научете децата да бъдат отговорни за нещата си, като им позволите сами да приготвят багажа си в симпатичния куфар Малчуганите могат да седят на куфара, когато са уморени и да го карат, когато им е скучно Много подходящи за носене като ръчен багаж в самолета, за да не скучае детето по време на полет или при закъснение на летището Проектиран да бъде лек и издръжлив, куфарът отговаря на разпоредбите на авиокомпаниите относно ръчния багаж, с голямо вътрешно пространство за играчки, игри, книги и дрехи за смяна.  Всички куфари Trunki имат "тайни" отделения и ключалки за малките детски съкровища, пред..
Цена: 129.00 лв
Детски куфар Теранс, син Детски куфар Теранс, син
Не е наличен
Марка: Trunki
Детският куфар Теранс се отличава със смел син класически стил, който е един от оригиналните дизайни на Trunki. Този куфар за яздене е перфектният избор за вашите малки изследователи да се впуснат в синьото море или през синьото небе! Семейните ваканции вече ще са много по-интересни! Независимо дали става дума за уикенд при баба и дядо или околосветско пътешествие, Trunki е идеалният спътник за пътуване. Кажете "сбогом" на умората от пътуването, сълзите и суетенето с първия куфар в света, на който могат да се возят деца. Създаден специално за най-малките! Научете децата да бъдат отговорни за нещата си, като им позволите сами да приготвят багажа си в симпатичния куфар Малчуганите могат да седят на куфара, когато са уморени и да го карат, когато им е скучно Много подходящи за носене като ръчен багаж в самолета, за да не скучае детето по време на полет или при закъснение на летището ..
Цена: 119.00 лв
Детски куфар Типу тигър, оранжев Детски куфар Типу тигър, оранжев
Не е наличен
Марка: Trunki
Наречен на индийската дума за тигър, куфарът Типу включва, в допълнение към обичайните черти на Trunki, симпатични ивици и няколко сладки мустачки. Детският куфар Trunki Tipu е създаден специално за най-малките пътешественици! Научете децата да бъдат отговорни за нещата си, като им позволите сами да приготвят багажа си в симпатичния куфар Малчуганите могат да седят на куфара, когато са уморени и да го карат, когато им е скучно Много подходящи за носене като ръчен багаж в самолета, за да не скучае детето по време на полет или при закъснение на летището Проектиран да бъде лек и издръжлив, куфарът отговаря на разпоредбите на авиокомпаниите относно ръчния багаж, с голямо вътрешно пространство за играчки, игри, книги и дрехи за смяна.  Всички куфари Trunki имат "тайни" отделения и ключалки за малките детски съкровища, предпазни колани за плюшените мечета вътре, полезни и лесни за изп..
Цена: 129.00 лв
Детски куфар Трикси, розов Детски куфар Трикси, розов
Не е наличен
Марка: Trunki
Най-добрата красавица в розово - Трикси е една от най-обичаните в семейството на Trunki. Трикси е с нас от самото начало, като един от първите дизайни на марката. Семейните ваканции вече ще са много по-интересни! Независимо дали става дума за уикенд при баба и дядо или околосветско пътешествие, Trunki Trixie е идеалният спътник за пътуване. Кажете "сбогом" на умората от пътуването, сълзите и суетенето с първия куфар в света, на който могат да се возят деца. Създаден специално за най-малките! Научете децата да бъдат отговорни за нещата си, като им позволите сами да приготвят багажа си в симпатичния куфар Малчуганите могат да седят на куфара, когато са уморени и да го карат, когато им е скучно Много подходящи за носене като ръчен багаж в самолета, за да не скучае детето по време на полет или при закъснение на летището Проектиран да бъде лек и издръжлив, куфарът отговаря на разпоредб..
Цена: 119.00 лв
Детски куфар Франк пожарна, червен Детски куфар Франк пожарна, червен
Не е наличен
Марка: Trunki
Пожарникарят Франк винаги е готов да влезе в центъра на събитията. Сложи си шлема и придружи Франк на нова мисия! В допълнение към обичайните характеристики на Trunki, Frank the Fire Truck има ярко сини рога и дори странична стълба за спешни случаи. Създаден специално за най-малките! Научете децата да бъдат отговорни за нещата си, като им позволите сами да приготвят багажа си в симпатичния куфар Малчуганите могат да седят на куфара, когато са уморени и да го карат, когато им е скучно Много подходящи за носене като ръчен багаж в самолета, за да не скучае детето по време на полет или при закъснение на летището Проектиран да бъде лек и издръжлив, куфарът отговаря на разпоредбите на авиокомпаниите относно ръчния багаж, с голямо вътрешно пространство за играчки, игри, книги и дрехи за смяна.  Всички куфари Trunki имат "тайни" отделения и ключалки за малките детски съкровища, предпазн..
Цена: 129.00 лв
Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)