Меню
Your Cart

Trunki

Марка: Trunki Код: TR - 0406
 Поспаланковците са иновативен приятел, който съчетава възглавничка и одеялце за подремване по време на път. Само разкопчайте ципа на калъфчето с форма на симпатично животинче и ще откриете поларено одеялце и здрава надуваема възглавничка. Одеялцето има симпатична физиономия и играе ролята на джобче, така че играчките също да се завият и да поспят. Включеният държач Trunki Grip™ закача одеялцето за възглавничката, за да са спокойни родителите, че няма да се плъзне и да падне и така детето да остане отвито.Размери на възглавничката: 26 х 21 х 7,5 смРазмери на одеялото: 70 х 90 см..
Цена: 39.99лв. Цена: 49.99лв.
Марка: Trunki Код: TR - 0402
Чантата Tote от Trunki помага играчките да са прибрани и същевременно наблизо. Тя може да се закачи на предната седалка в самолета или колата, а в куфар Trunki пасва идеално в едната половина. Разполага също и със сваляща се презрамка, така че може да се носи и на рамото.Размери на продукта: Синя/розова чанта: Височина (мм): 280; Дължина (мм): 80; Ширина (мм): 420; Тегло (кг): 0,195Зелена чанта: Височина (мм): 360; Дължина (мм): 160; Ширина (мм): 400; Тегло (кг): 0,210..
Цена: 27.19лв. Цена: 33.99лв.
Марка: Trunki Код: TR - 0302
Водоустойчивата раницата за плуване PaddlePak е идеална за малките откриватели! Направена от лек и здрав материал, тя има закопчаване с навиване на отвора, което позволява, също както при раниците за възрастни, съдържанието да остане сухо. Раницата разполага и с безопасна закопчалка, Trunki Grip държач за вещи, светлоотразителни кантове и перка, която върши работа и като джобче за малки ценности. Раницата за плуване е идеалният приятел за излизане сред природата, за училище и за плаж или басейн.Раницата за плуване и плаж предлага:- Плътно закопчаване с навиване на отвора- Безопасна закопчалка- Висококачествена водоустойчива материя- Регулируеми презрамки- Подплатен гръб с мрежеста материя- Джобче с цип за малки ценности перката- Trunki Grip™ държач- Висяща халка- Ярки светлоотразителни ленти- Препоръчва се за деца на възраст над 3 години- Вместимост 7.5 литраРазмери на продукта: Вис..
Цена: 44.79лв. Цена: 55.99лв.
Марка: Trunki Код: TR - 0401
 Само с едно усукване, тази готина чанта за през рамото се превръща в седло за куфарите на колела Trunki. Обемът на чантата е достатъчен за пастели, комикси и разни други съкровища! Включени са джобове с цип, регулируема презрамка и сигнална свирка за регулиране на движението.Размери на продукта: Височина (см): 23; Дължина (см): 4; Ширина (см): 26; Тегло (кг): 0,165..
Цена: 27.19лв. Цена: 33.99лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)