Меню
Количка

Условия за пазаруване и доставка

Всички материали, които са публикувани в този Web сайт могат да се ползват само за лична употреба и с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.

Iventas.bg има правото да променя цените предлаганите продукти по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, Iventas.bg има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен възстановяване на сумите платени от потребителя, ако има такива.


Доставка и плащане


При покупка на стоки над 90лв. от магазин Iventas доставката до Вас е безплатна.


Стоки се изпращат след потвърждение от клиента. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници. 

Срокът за доставка е 2 работни дни (с изключение на периодите за провеждане на големи акции и намаления).

При направена поръчка в електронния ни магазин, представител на iventas.bg ще се свърже с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса за доставка. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес от куриер на фирма "Speedy". Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати цената на стоката по указаните начини на плащане.

Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и iventas.bg се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована.